Человек не терпит насилия!

Справа про «польоти Наливайченка» до Росії сфальсифікована — адвокати

Справа про "польоти Наливайченка" до Росії сфальсифікована — адвокатиАдвокат  Олександр Мазур вважає, що влада через СБУ чинить тиск на підполковника CБУ. Фото: sharij.net

Справа щодо польотів колишнього голови СБУ Валентина Наливайченка до Росії 3 квітня 2015 року разом з Віктором Медведчуком сфабрикована і ґрунтується на неправдивих даних обвинувачення.

Про це заявив адвокат Олександр Мазур, який представляє в суді підполковника СБУ, якому інкримінують організацію незаконного перетину кордону України.

“Під час судового засідання був допит свідка зі сторони обвинувачення, який чітко заявив, що 3 квітня 2015 року ніяких незаконних польотів Наливайченка не було”, — сказав Мазур.

Він переконаний, що ця справа – політична, адже Наливайченко — кандидат у президенти, і таким чином влада через СБУ чинить тиск.

Сам свідок — діючий співробітник СБУ, в суді розповів, що на той час був у відпустці, перебував за кордоном і попередні свідчення давав під тиском керівництва СБУ.

Суд вже заслухав 4 свідків обвинувачення. Ще один заявив про недозволені методи слідства та про тиск на нього з боку керівництва СБУ. Стосовно двох свідків адвокати подали заяви про надання ними завідомо неправдивих свідчень. Таким чином після сьогоднішнього засідання справа має всі шанси розвалитися.

“Gazeta.ua”

 
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ