Человек не терпит насилия!

ДСНС Чечеткин Федорчак причины некомплекта в службе

З призначенням на посаду начальника ГУ ДСНС України в Одеській області генерала Федорчака В.В. шляхом внесення змін до штатного розкладу на посади начальника відділу кадрів було призначено Фадєєва А.О. та заступника начальника відділу кадрів Бурю О.К. ,
Обидва були звільнені з міліції: Фадєєв А.О. на пенсію, Буря О.К. не пройшов переатестацію при формуванні нової поліції. Причини звільнення з МВС обох — корупційні схеми, за якими ними було організовано вимагательство грошей за: прийом на роботу, нарахування пенсій, переміщення по службі, присвоєння чергових звань, призначення на посади з підлеглих, колег.
Співробітники міліції жартома називали Фадєєва А.О. – ноутбук, так як за вирішення любого питання він вимагав них ноутбуки грошима, ціни на оргтехніку також були різні.
На новому місті роботу було організовано без змін, тим паче особливе відношення генерала Федорчака В.В. — так Бурі О.К. з порушенням терміну, за якісь незрозумілі заслуги, або шляхом переведення на короткий час на посаду, що передбачає звання полковник, було присвоєне — подаровано звання полковник. З початку діяльності шляхом утворення важких психологічних умов було звільнено, переведено в інші підрозділи більшість кадровиків, які б могли перешкоджати кримінальній діяльності і бізнес пішов вгору.
Незважаючи на зріст некомплекту осіб рядового та начальницького складу у багатьох підрозділах м. Одеса некомплект пожежних складає 30%, водіїв 50%, в районах області інспекторів 100%, начальників караулів 50%, заступників начальників частин 40%. Час від часу в багатьох підрозділах виникає ситуація, коли немає пожежних для несення служби в чергової зміні, або є пожежні та немає водіїв пожежних автомобілів. Пожежні не можуть вчасно піти у чергову відпустку, їх постійно заставляють працювати не в режимі сутки троє, а через сутки, або сутки двоє, що є порушенням законодавства. Професія пожежного та водія пожежних автомобілів складна і потребує навчання і стажування на протязі 3-4 місяців, але для того, щоб тебе зарахували до лав ДСНС в Одеській області, потрібно погодження зазначених посадових осіб.
Якщо раніше для того щоб прийняти на роботу пожежного, водія було потрібно 1-2 місяці часу, термін залежав від надання кандидатом на посаду довідок на спеціальні перевірки та інших документів, то зараз терміни сягають від 6 до 10 місяців, на офіцерські посади люди влаштовуються роками — без хабара, або дзвінка з верху влаштуватися не можливо. Яким чином вони створили таке становище, а саме:
— Завищені вимоги до оформлення справи кандидата на посаду, наявність помарки, помилки в автобіографії, погана ксерокопія, фото служить приводом для повернення на доопрацювання.
— Вимагання документів, копій, яких немає у переліку документів на працевлаштування у системі ДСНС (характеристика з ЗСУ — деякі кандидати проходили службу 5-10 років тому, військові частини у яких вони служили скорочені, звісно, що вони надають характеристику з останнього міста роботи, але цього чомусь мало, інформацію о колишніх членах родини кандидата, колишня дружина, батько, мати, які покинули кандидата, ще у дитинстві.
Часто просто обличчя кандидата не сподобалось, або коли людина змучена відмовами починає доказувати не правоту даних чиновників, так як більшість людей долає 200 і більше кілометрів, щоб привезти документи цим панам).
Справа повертається і повертається на доопрацювання, потім, коли термін довідок закінчується , кандидат повторно платить за виготовлення цих документів.
Слідуючи дії приводять до того, що більша частина кандидатів не витримує очікування і знаходить роботу, інші дають хабара на ноутбук через начальників частин, по іншому влаштуватися зараз до ДСНС в Одеській області не можливо.
Крім прийому на роботу дані посадовці допускають багато інших порушень :
— Постійні, скоріш за все, штучно створені втрачання документів на переміщення особового складу (рапортів, подань), справ кандидатів на посади.
— Затримка присвоєнь чергових званій .
— Незрозумілий порядок преміювання особового складу.
— Не виконання графіку відпусток, затримка наказів про відпустки, оформлення відпускних документів.
— Відправка співробітників до відряджень без належного оформлення документів — співробітники не можуть отримати гроші на відрядження та чекають на них місяцями.
— Прийом на роботу, призначення на посади, присвоєння спеціальних звань людям без спеціальної освіти та досвіду роботи — відділи ГУ, ДПРЗ-6, АРЗСП.
— Постійні безпідставні зміни під себе та керівництво штатного розкладу, так були розатестовані посади першого заступника начальника та заступника з питань запобігання надзвичайним ситуаціям, начальника відділу з питань кадрового забезпечення, відділу контрольно-аналітичного забезпечення, юридичного сектору та атестована посада начальника фінансового управління під своїх людей.
Протягом останніх місяців знову атестовано посаду першого заступника начальника з метою того, щоб особа, яка зараз знаходиться на посаді повторно вийшла на пенсію за новим окладом та отримувала підвищену пенсію в подальшому.
Розатестовано посади начальника ЗДПО-6 для того, щоб людина, яка вийшла на пенсію, отримала пенсію, вихідні кошти та продовжила сидіти у зручному кріслі, отримуючи від держави і пенсію, і зарплату.
Розатестовано зараз посада начальника Малиновського РВ, раніше начальника Білгород-Дністровського РВ.
Прийом на роботу на атестовані посади вагітних жінок, більшість, за збігом, уродженки м. Кропивницький, доньки та невістки впливових посадовців, які і місяця не працювали , 6-7 місяців знаходились на лікарняному і після народження дитини, з усіма виплатами з бюджету, пішли у декретну відпустку.
Фадеев А.О. влаштував на роботу до головного управління дві дружини, діючу і колишню, яких ніхто не бачив на робочому місці. Буря О.К. влаштував на роботу дружину на атестовану посаду, з присвоєнням спеціального звання, без відповідної освіти, документи були підроблені, до АРЗСП, яка теж дуже рідко відвідує місце служби.
Кількість таких «мертвих душ» та осіб, які виконують роботу не за призначенням – як приклад начальники Київського та Суворовського райвідділів — особисті водії та порученці начальника ГУ та інші, у Одеському гарнізоні вже іде на сотні, а тим часом інші працівники та службовці змушені виконувати свою роботу та роботу даних осіб отримуючи низьку заробітну платню з мінімальною премією, без надбавок за виконання додаткових обов’язків .
Вважаю, що дії даних осіб призводять до втрати державою значних коштів, як на утримання особового складу , так і від зростання збитків від надзвичайних ситуацій та пожеж, на які скоро нікому буде реагувати.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Кабан Фадеев на больничке сидит пидарюга , а мертвые души продолжают на эту гниду ебашить . Вадик Шулюк и начальники в доле

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ