Человек не терпит насилия!

Сергій Семочко йде в політику з Миколою Маломужем

Сергій Семочко йде в політику з Миколою Маломужем

Читачі пам’ятають “харизматичного” розвідника з телеканалу “ZIK”, який з телесуфлера намагався виправдатись за російське громадянство своїх дітей і дружини, бізнес в окупованому Криму і нерухомість на декілька мільйонів доларів. Так-так, генерала Сергія Семочка, який за версією незалежних журналістів “BIHUS.info” став “шпійоном року”. Про це повідомляє Hyser.
 
 
 

За нашою інформацією, зважаючи на перспективу звільнення, цей герой “невидимого фронту” вирішив забронювати місце в прохідній частині списку однієї з політичних партій, щоб отримати депутатську недоторканість з осені 2019 року. Але, як і у випадку з провальним інтерв’ю телеканалу “ZIK”, вчинки Сергія Семочка викликають подив і примушують замислитись у його адекватності. В якості політичного партнера та маріонетки він обрав Миколу Маломужа з його “Народними зборами України”. Саме того “потішного генерала армії України”, який дає інтерв’ю у сімейних трусах і з його слів має “агентуру” по всьому світу: від Чукотки до Нової Зеландії.

Це йому македонські політологи доповідають останню інформацію, здобуту з-під столу Путіна.

 
 
 
 
 
 
 

Але тепер серйозно. Сергій Семочко витягнув з банківської комірки (чи трилітрової банки) 100 тисяч американських доларів і “вклав їх” у Миколу Маломужа. Наразі вказана сума має піти на так звану “президентську заставу”, що дозволить Миколі Григоровичу прийняти участь у чергових виборах.

Посередником при передачі коштів виступив Ігор Прокопович Разінков. Це досить цікавий персонаж – раніше він носив портфель за Маломужем і відкривав йому дверцята машини. За це останній призначив його керівником апарату Голови Служби зовнішньої розвідки України, а потім і заступником Голови.

Ігор Прокопович навіть встиг стати генералом розвідки, ні дня не займаючись розвідувальною діяльністю. Наразі Разінков почав отримувати фінансові ін’єкції від Семочко та фактично перетворився на його “духовного наставника в СЗРУ”. Слід зазначити, що саме пан Разінков писав сценарій виступу Сергія Семочка на телеканалі “ZIK”.

 
 
 
 
 
 
 
 

Тепер, за домовленістю з Сергієм Семочко, Ігор Разінков має очолити передвиборний штаб Миколи Григоровича Маломужа і слідкувати за “цільовим витрачанням коштів”. Старожили розвідки знають, що Микола Григорович дуже падкий на легкі гроші…

І все ніби добре! Але “помилкою резидента” було довіряти серйозні справи не серйозним людям. Ігор Прокопович одразу ж побіг передавати гроші Маломужу в їх улюблений ресторан “Корона” по вулиці Пилипа Орлика, 6 (до уваги фанатів розвідника у трусах: заходьте туди щодня об 11 і зможете взяти автограф у легенди стриптизу).

При цьому, перший політичний транш Семочка у сумі 100 тисяч доларів був транспортований у пакетику з червоними оленями (конспірація понад усе).

Фотозвіт епохальної зустрічі надаємо на розсуд шановної публіки.

 
 
 
 
 
 
 

 
 

Ігор Прокопович Разінков – кур’єрська доставка “оленів” політикам

Маломуж приймає вітання від нового партнера – С.Семочка

 

3wDnbaCeNRjcINhATEzijFGHmBVFVNietzawv9DC

 
 
 
 
 
 
 
 

Вам привіт від Семочка

 

JVsXMDlZIXj24GDO0R0V5INFQ2DT67cavLbLg0Gl

 
 

Шедевральний “Поцілунок з оленями” у виконанні Маломужа і Разінкова.

 

 
 
 

Очікуємо на креативну програму від політичного тандему Семочко-Маломуж, та їх вірного помічника Разінкова. Тож “цікавинки” у новому політичному сезоні нам гарантовано!

Нагадаємо, у цивільної дружини першого заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка справді знайшлося російське громадянство.

Як повідомляв портал “Знай.uа”, ЗМІ пролили світло на потаємне життя СБУ.

Також “Знай.uа” писав, як головний антикорупціонер Артем Ситник землю в Криму продав, а про декларацію забув.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ