Человек не терпит насилия!

Семочко і очко

Не встигло суспільство оговтатись від скандалу навколо статків генерала-бариги Семочка, як він потрапив у нову неприємну історію. “Бойовий” біженець з кримського півострову направив на поліграф майже чверть власних підлеглих. У відомстві, де про люстрацію намагаються забути як про страшний сон, таке рішення викликало неабиякий резонанс. Тим більше, що воно співпало з Керченською кризою та введенням Воєнного Стану.

Могло б навіть здатись, що Семочко нарешті вирішив проявити власний талант і розчистити “авгієві стайні” української розвідки. Не словом а ділом довести власну відданість державі та розвінчати закиди у власному дворушництві. Відрубати так би мовити блудливу руку кремля, яка цупила секрети розвідників та продемонструвати її громадськості на брифінгу.

Але очікувати “тріумф Семочка” зарано. Правда про те, що відбувається в СЗР приголомшує.

Виявляється, генерал-барига пережив напад параноїдального психозу – прогресуючого психічного розладу, який почав тривожити Семочка після викривального розслідування БІГУС.ІНФО.

Як кажуть компетентні люди в СЗР, після оприлюднення Бігусом журналістського розслідування, Семочко став дуже підозрілим та практично у кожному зустрічному намагався вирахувати журналіста розслідувача. Він створив собі навіть групу контр спостереження, яка мала б своєчасно виявити та припинити стеження за Семочко. Мабуть, не всі секрети його родини розкрили журналісти – зосталась парочка скелетів у шафах…

І ось кілька днів тому розвідник-мільйонер вирішив, що нарешті вирахував спостереження за собою. Вирахував та переніс спазм ануса (ефект “очко жим-жим”). Як виявилось, суб’єкти яких Семочко запідозрив у переслідуванні, були його ж підлеглими – барига зустрів у місті знайомі обличчя співробітників підрозділу візуального спостереження СЗР! Параноїк і допустити не міг, що у столиці України стежити можна ще за кимось! “Унікальність” власних шляхів пересування, “скритність” авто та звички у відвідуванні публічних місць (детальніше – у БІГУС.ІНФО) для Семочка були беззаперечні.

Після яскравої але не тривалої істерики, недогенерал Семочко влаштував феєричний пиздець в СЗР. Він виніс мозок Божку, влаштував розборки з керівниками підрозділу візуального спостереження, став ставитись до колег як до власних ворогів та поїхав плакатись кураторам в Адміністрацію Президента. В результаті втручання тих самим покровителів Божку “порадили” не перешкоджати Семочці в його пошуках правди та направити на поліграф тих, кого генерал-барига запідозрить у переслідуванні. Наразі поліграф проходять співробітники візуального спостереження. У повному складі. Надалі своєї черги мабуть очікують секретаріат, кадровики та прибиральниці. Охота на відьом розпочалась.

Звичайно, після такого рішення авторитет Семочка в СЗР остаточно зруйнований. Наступні кроки параноїка у погонах навіть важко спрогнозувати. І це вже не смішно….

Семочко.нет

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ