Человек не терпит насилия!

Котлас

Напередодні виборів здавалось би чи не найбільш резонансні розслідування та судові процеси йдуть на спад, не зазнають бувалого розголосу. Хотілося б виправити цю вселенську несправедливість на нагадати про геніальну схему виведення коштів з державної компанії ПАТ «Укрнафта», яка ніяк не знайде свого логічного завершення в обвинувальних вироках українських гуманних судів.
Тож як воно було тоді, в недалекому 2015-му році? Укрнафта, лідер нафтової галуз України, найбільша нафтовидобувна компанія нашої держави, майже половину видобутої продукції відвантажила юридичним особам з явними ознаками фіктивності, і як наслідок, втратила більше 7 мільярдів гривень!
Попри встановлену законодавством заборону, після проведених аукціонів компанія укладала з фіктивними покупцями угоди про відстрочення оплати за договорами купівлі-продажу нафти. Наперед скажемо, що оплати так і не відбулось. Немало разів в межах розслідування цієї кричущої справи згадувалось про підприємство ТОВ «КОТЛАС», яке є наочним прикладом всього ідіотизму даної ситуації: ТОВка зі статутним капіталом в 1000 гривень придбала нафти на 3 мільярда гривень! І як таку контору тільки до аукціону допустили? А далі виявилось, що бази в 1000 гривень в принципі достатньо, щоб нафтопродукти виробляти! Тож потім той же славнозвісний Котлас умудрився продати Укрнафті неіснуючі нафтопродукти більш ніж на 3 мільярди гривень.
Отак просто пошили в дурні державне підприємство (точніше нас, громадян, на плечі яких «впали» такі збитки).
Не скажу, що правоохоронці зовсім бездіють в даній справі. Як відомо з судових рішень в межах кримінальних проваджень № 32015100110000105, № 42015000000000722, № 42016000000004105, № 42016000000000497, № 42016000000000422 було проведено немало експертиз, які вочевидь встановили, як той же Котлас та його посадовці ошукали Укрнафту.
Та поки що, як кажуть в народі, «а воз и ныне там». І дурню зрозуміло, що до виборів нічого не зміниться, але найбільша інтрига – що ж після них буде з цією справою?
Михиденко Микола, м. Малин.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ