Человек не терпит насилия!

Для кого Війна, а для сумського Мера — Рідна Матерь

sumimerrrr

Як стало відомо з достовірних джерел Харківське територіальне управління Рахункової палати протягом жовтня-листопада місяця втановило джерела незаконного збагачення сумських функціонерів за рахунок використання грошей Державного Фонду Регіонального Розвитку(ДФРР) у м. Суми. За результатами перевірки низки объєктів встановлено ствйкі корупційні зловживання при здійсненні робіт по Реконструкції міського колектора. Так із суми в 8,5 млн гривень, які надійшли з державного бюджету, збитки, встановлені аудиторами та незалежними експертами становлять два с половиною міліони гривень. Так департамент інфраструктури міста Суми, який власне був виконавцем робіт примудрився  включити в заключний акт роботи, яких насправді не було. А саме:
Використання піску майже 2850 куб.м на суму 1млн.200тис грн, 
Закупівля неіснуючих 145-ти метрів труб на суму 310 тис. грн,
Неіснуючі бетонні лотки на суму 145 тис. грн
Використання помпи на 880 тис. грн. З помпою взагалі відбувалася містика — вона качала воду три місяці до того, як офіційно була закуплена через тендерну процедуру та приїхала на місце робіт по реконструкції колектора!
Внаслідок злочинної діяльності особистого ставленика мера Олександра Лисенко Яременко Г.І., місцеві жителі отримали пропускну здатність колектора, яка зменшилася в 1,5(!) рази. І це при тому, що Суми і до цього мали дуже великі проблеми з каналізаційними відходами, та періодично окуналися в нечистоти. Аудитори також виявили кричуще порушення гарантійних термінів на виконаний обсяг робіт (2-а роки), в той час як українське законодавство чітко встановлює 10-ть(!) років гарантійного обслуговування міського колектора при виконаних роботах. Сподіваємось, що Генеральна прокуратура, а саме туди мають бути спрямовані матеріали аудиту Рахункової палати об’єктивно підійде до питання управління містом посадовцями які представляють БЮТ та поверне кошти Державного бюджету, а горе ділки, які під час військового стану дозволяють собі набивати кармани за рахунок простих сумчан, на чолі з Горе-Мером м. Суми, по сумістецву очильником сумського БЮТ — Олексанром  Лисенко, будуть притягнені до відповідальності.
Від Генерального прокурора Украіни Юрія Вітальовича Луценка залежить чи плаватимуть Суми у …лайні?
Варто підкреслити, що подібного роду зловживання в областному центрі на відстані 100 км від кордону з Росіею попахує співробітництвом з агресором!
Наступноі публікаціі ми поінформуємо громадян Украіни про те, як трикутниик БЮТивців Шилових грабує сумчан, і чому то вігідно губернатору сумщини Миколі Клочку та керівникам правоохоронних органів сумськоі області.
 
Зоя Брошкіна, для “ОРД”
 
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ