Человек не терпит насилия!

На спеціально обладнаному майданчику на полігоні тактичні групи 93 бригади Холодний Яр проходять навчання

Роками на Донбасі триває окопна війна, коли вогонь по противнику ведеться із великої відстані. Але висока ймовірність загострення ситуації на фронті та невідворотність процесу звільнення української землі від російських окупантів змушує холодноярців інтенсивно готуватися до ближнього бою з противником.

На спеціально обладнаному майданчику на полігоні тактичні групи 93 бригади Холодний Яр відпрацьовують навички ураження цілей на ближніх дистанціях. Вогонь ведеться з особистої зброї — автоматів, пістолетів, снайперських гвинтівок.

Під керівництвом досвідчених інструкторів, багато з яких ще до війни займалися практичною стрільбою у стилі IPSC (МКПС), бійці 93 бригади тренуються швидко, точно й впевнено вражати цілі. Причому завдання й умови стрільби, як і в реальному бою, постійно змінюються.

На перший погляд, вразити ціль на малій дистанції не важко. Але слід враховувати, що вогонь ведеться з потужної бойової зброї, на швидкість, а сама мішень достатньо не велика, адже в реальному ближньому бою просто поранити противника замало. Аби вижити, треба влучати так, аби пострілом відразу знешкодити ворога і не дати йому шансу на вогонь у відповідь.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ