Человек не терпит насилия!

Кишеньковий песик «Пупса»-Кривецького Ігор Спринський. Не АТО єдиною …

Тривалий час, перечитуючи численні «зради-зрадоньки» від пересічних громадян, які виступають то апологетами ЗрадЮлі, то Пороха, то Бойка-Новінського з «папєрєдніками», з усього загалу проступала одна й та ж тенденція – про зраду пишуть переважно диванні «активісти» та «провідні» економісти. Серед т.зв. «зрадофілів» практично відсутні люди, які тверезо мислять, заробляють самі на себе, будують бізнес та створюють робочі місця в державі, тим самим даючи роботу іншим і сплачуючи податки у бюджет.
Однак, проглядаючи численні репости у Фейсбук від френдів, випадково потрапила ну чистої води «зрадонька» від людини, яка б за своїм статусом і заслугами ну зовсім до цієї категорії не повинна була б належати. Учасник АТО, львів’янин, дійсно щирий українець і патріот … здавалося б. Та ні, «зрада» косить і патріотів, коли більш нічим зайнятись.
Знайомтесь, — Ігор Скринський, як уже згадувалось, учасник антитерористичної операції на Сході, на відміну від десятків тисяч воїнів, які захищали Україну від червоної чуми, продався «з потрохами» місцевим львівським ділкам з кримінальним минулим. Саме прикриваючись своїм статусом учасника бойових дій, Скринський опанував нову професію – психологічний шантаж на замовлення.
Усе банально просто, — Скринський продався кримінальному авторитету зі Львова на прізвисько «Пупс». Хто не знає, то «Пупс» — це ніхто інший, як цілий народний депутат України і один з лідерів партії «Свобода» Ігор Кривецький. Кривецький є керівником партії «Свобода», яка фінансується Російською Федерацією через підставні фірми, що знаходяться у Польщі. А після Революції гідності він лобіював призначення Генеральним прокурором України Олега Махніцького і спільно з ним «продавав» посади обласних прокурорів за мільйони доларів.
Саме «Пупс » Кривецький у липні 2018 року активно лобіював призначення на посаду керівника Західного територіального управління Державного бюро розслідування прокурора Миколу Друзюка, який має на Львівщині репутацію корупціонера.
Як повідомляє інтернет-ресурс «TrueUA», інтерес Кривецького у призначені Друзюка на посаду Директора територіального управління ДБР у м. Львові полягав у тому, що після призначення останнього можна було отримати повний контроль над контрабандними потоками на митницях Західної України (Львівська, Закарпатська, Волинська), а непотрібних людей прибрати з свого шляху через замовні справи.
Про «хазяїв» коротко поговорили, але знову до повертаємось до Скринського. Нічим не помітний у львівській громаді, однак дуже потрібний кримінальному оточенню «Пупса», Ігор Скринський саме під прикриттям учасника АТО протягом останніх місяців влаштував відверту травлю як місцевих підприємців, так і представників львівської місцевої влади.
Схема проста – Скринський під надуманими гаслами вводить в оману своїх побратимів, які щиро вірять воїну, а натомість виконує замовлення «Пупса» і львівської «Свободи». Головних тем дві – під соусом нібито наявності компрометуючих матеріалів на підприємців Скринський вимагає гроші нібито на «допомогу армії», а за аналогічних аргументів про начебто виявлені факти корупції у Львівській ратуші шантажує відповідальних осіб, примушуючи їх приймати вигідні Кривецькому і львівській «Свободі» муніципальні питання, насамперед – земельні.
Ну й головна тема – максимально очорнити діючого мера Садового. У нього Скринський нічого не просить, він його просто шантажує психологічно, поширюючи надумані чутки і оперуючи висмоктаними з пальця компроматами. Традиційне запитання – кому вигідно? Хто у передвиборчий період найбільш зацікавлений у знищенні «Самопомочі» на Львівщині і ладен за шмат електорального пирога топити конкурентів усіма наявними засобами ? Логічно, що «Свобода», яку саме «Пупс»-Кривецький на Львівщині вважає своєю власністю і оплотом ФСБ-шних провокаторів.
Саме черговим фейком за 31 жовтня п.р. Скринський продав себе «з потрохами» – запостив супер-новину про те, як, з його слів, «на Закарпатті розпочали боротьбу з кримінальними угрупуваннями арабів, думаю наступний Львів, бо Садовий разом зі своїм «Онур»ом — стільки всього розплодив, що роботи з ними буде дуже багато!!!».
Тут варто читати поміж рядків: Закарпаття з арабами – це психологічний приклад, а Садовий у Львові – це пряма дискредитація, що базується на ефемерному порівнянні за прикладом спорідненості морської свинки і моря. Питання в іншому – звідки у Скринського відео по арабах із Закарпаття ? І звідки у нього досить детальні розклади по львівській ратуші ?
Загалом, аналізуючи психотип самого Скринського і його матеріалів у Фейсбук, чітко прослідковуються ознаки модернізованого «совка» і комплексу неповноцінності. Псевдо-герою заважає буквально усе – і Президент, і Уряд, і Гройсман, і Західна митниця (повертаємось до початку теми про «хазяїв» і контроль над потоками), і Садовий із «Самопоміччю» і всі-всі-всі. Кругом «адні врагі». Додатково ознаки маніакально-депресивного стану «на ліцо». А ще багато тих, хто діє не по настанові місцевих свободівців і «Пупса».
Прикро, що такими діями під прямим керівництвом «Пупса» і його «смотрящих» у Львові Скринський дискредитує своїх побратимів, які пройшли стежками АТО. Під гаслами патріотизму і боротьби з владою Скринський, за гроші Кривецького, просто втягує їх у лайно, в якому сам давно погруз по самі вуха. Не намагаючись реалізувати себе у повсякденному житті, псевдо-герой банально маніпулює чесними і патріотичними побратимами, які довіряють йому … поки що. Тому що пройшов АТО. Та не АТО єдиною …

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ