Человек не терпит насилия!

Как сотрудники СБУ в Луганской области «лепят» коррупционные дела ВИДЕО + Субтитры

Как сотрудники СБУ в Луганской области «лепят» коррупционные дела Видео + Субтитры

«Обережно! Спецоперація-провокація! Або як співробітники УСБУ в Луганської області «приклеюють» корупційні справи

Відео

Відеозапис негласних слідчих (розшукових) дії з матеріалів кримінального провадження № 22016130000000057 від 29.02.2016 року за ч. 3 ст. 368 КК України, яким зафіксовано зустріч, яка відбулася 01.04.2016 року в Станично-Луганському районі, Луганської області між свідком даного кримінального провадження Скляром Сергієм Анатолійовичем, покази якого є єдиним та ключовим доказом у справі, слідчим УСБУ Яковенко В.О. та оперуповноваженим УСБУ Дорофеєвим М.М.
З даного відео наявно вбачається, як данні особи вигадують злочинні схеми провокаційної діяльності шляхом штучного створення джерел доказів щодо нібито протиправної діяльності посадової особи.
Промовистим є той факт, що на час цієї зустрічі вже були проведені слідчі (розшукові) дії, посадовець був затриманий, йому обраний запобіжний захід та на офіційному веб-сайті УСБУ було розміщено повідомлення про те, що його впіймали на «гарячому» з хабарем, але з промови слідчого Яковенко В.О. (він знаходиться за кадром) чітко вбачається, що по даному кримінальному провадженню все було сфальсифіковано, при цьому слідчий висловлюється про відсутність перспектив справи, яка, з його слів «розвалюється» та вимагає від провокатора «хоть одного, хоть пару свидетелей выдернуть». І тільки на даний момент мова йде про пошук свідків за допомогою провокатора з метою «добити» справу та дотиснути посадовця у зв’язку з тим, що він затриманий на х…і та ще нічого не зробив. Більш всього свідка-провокатора хвилює, як «приклеїти» гроші посадовцю, які сам же провокатор і отримує від вибраної кандидатури на участь в провокації, яка обговорюється.
Водночас вбачається, як активно співробітники УСБУ в Луганській області співпрацюють з так званим “громадським активістом” — провокатором Скляром С.А., який готовий співпрацювати та допомогти задокументувати неіснуючий злочин і це зрозуміло, бо інших аргументів (доказів) по справі немає. І, на сам кінець, звертає на себе увагу факт обговорення показань провокатора Скляра С.А., які були вже надані ним слідчому судді в судовому засіданні в якості свідка в ході досудового слідства. З відео вбачається, як вони цинічно й зухвало регочуть щодо його свідчень в суді про його «громадський борг» участі у даній справі, яка була визначена перед судом за настановою слідчого УСБУ Яковенко В.О., що одночасно є свідченням, що він заздалегідь був проінструктований щодо показань, які були надані суду під «патронатом» його покровителів – співробітників СБУ.
Це показник абсолютного небажання діяти в рамках закону, це робота для кількості і штучного створення джерел доказів щодо нібито протиправної діяльності посадової особи! І всі ці незаконні дії співробітників правоохоронного органу до теперішнього часу знаходиться під «прикриттям» заступника прокурора Луганської області Смирнова Олексія Івановича, який повинен згідно своїх повноважень здійснювати нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва.
Ось так в Луганській області шляхом штучного створення джерел доказів, зловживаючи своїм службовим становищем співробітники УСБУ в Луганській області під «кришуванням» одного із керівників прокуратури Луганської області з метою штучного створення показників боротьби із корупцією фабрикують матеріали кримінальних проваджень.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ