Человек не терпит насилия!

СПОВІДЬ ПІДПРИЄМЦЯ РИТУАЛЬНИКА ЩОДО КРИМІНАЛЬНОГО ТИСКУ З БОКУ НАЧАЛЬНИКА КП «РИТУАЛЬНА СЛУЖБА» М. КРОПИВНИЦЬКИЙ – ВІСЯНИКОВА Ю.І.

Прокурору Кіровоградської області
Коваленко А.І.

Бучнєвої Олесі Вікторівни,
виконавчого директора ФОП Бучнєв,
м. Кропивницький по вул. Архангельська 84

Для того, щоб якось утриматися на ринку по наданню ритуальних послуг і мати змогу заробляти кошти на існування, я, Бучнєва Олеся Вікторівна була змушена стати підконтрольною начальнику комунального підприємства «Ритуальна служба» міста Кропивницького – Вісяникову Юрію Івановичу, або піти з ринку праці.
На даний час Вісяников Ю.І. спонукає мене працювати незаконними методами, пов’язаними з порушеннями як санітарних норм, яких потрібно дотримуватися під час перевезення та поховання померлих, так і з порушеннями, трудового і податкового Кодексів.
Так, Вісяников Ю.І. категорично заборонив мені використовувати мій автомобіль – труповозку для перевезення лише одного померлого, і дав вказівку збирати не менше трьох трупів, і лише потім везти їх до моргу. Чим здійснюється економія паливно-мастильних матеріалів та робочого час, але не для мене та моїх працівників, а для Вісяникова Ю.І., оскільки він повністю контролює діяльність підприємства на якому нічого не можливо зробити без його відома, і отримує з нього надприбутки.
Також під час перевезення декількох трупів в одному транспортному засобі, утворюють морально-етичні проблеми з мешканцями міста, оскільки родичи померлих бачать, що працівники труповозки складують тіла померлих штабелями.
Вісяников Ю.І. вимагає, щоб працівники труповозки підприємства, де я працюю, отримували гроші з родичів померлих за перевезення трупів до моргу. Це є незаконним, оскільки міськвиконком платить підприємству КП «Ритуальна служба» (начальник Вісяников Ю.І.), за кожний доставлений труп до моргу, з казни міста. Тому доставка померлих з місця до моргу повинна здійснюватися безкоштовно.
До моменту призначення Вісяникова Ю.І. на посаду начальника комунального підприємства «Ритуальна служба», підприємство «Швидка допомога» передала свої два спеціалізовані транспортні засоби (автомобілі ГАЗ, УАЗ – на ходу) призначені для перевезення трупів, на баланс КП «Ритуальна служба», і згідно рішення міськвиконкому, перевезення трупів здійснювалося для громадян – родичів померлих, безкоштовно, і перевозилися трупи до приходу Вісяникова Ю.І. – БЕЗКОШТОВНО. Але на даний час, ці транспортні засоби простоюють, а працює лише (мерседес фіолетового кольору, державний номер ВА3910ВК), який паркується в гаражі підприємства (м. Кропивницький по вул. Архангельська 84).
Раніше, до приходу Вісяникова Ю.І., я працювала сама на себе, зараз, коли підприємство, де я працюю, було «підім’яте» Вісяниковим, разом з депутатом міськради Кролевцем А.В., я потрапила у фінансову кабалу, і в мене немає можливості чесно працювати. Змушена красти в держави та обманювати громадян міста. Не зважаючи на те, що підприємство платить оренду за приміщення та території, обслуговує транспортні засоби та платить зарплату працівникам, левова – ТІНЬОВА частка прибутку віддається особисто Вісяникову Ю.І., а той віддає частину грошей Кролевцю А.В.
Значна частина коштів йде також до ГУ нацполіції в Кіровоградській області за інформацію про померлих осіб на території міста Кропивницький. За кожну інформацію про адресу новопомерлого, потрібно віддавати черговим добовим поліціантам — 500 гривень.
З вини Вісяникова Ю.І., під час перевірки працівниками ДФС області моєї фінансово-економічної діяльності, в мене було виявлено порушень на штраф в сумі 500 000 гривень, який мені потрібно заплатити з власної кишені.
Тобто чесно працювати не можливо, бо не давав Вісяников. Хочеш працювати, падай під Вісяникова і працюй з порушеннями закону. Прийшла перевірка і виявила порушення, які вчинялися за вказівкою Вісяникова Ю.І., плати та відповідай сам.
Я мовчати не буду, саме як і всі інші ФОПи, які працюють на ринку по наданню ритуальних послуг в місті Кропивницький. Слід зазначити, що на даний час, не підконтрольні Вісяникову Ю.І. підприємства, самостійно не працюють, оскільки з ними Вісяников Ю.І. по надуманих причинах не укладає договори.
Також змушує мене, щоб я просила свого колишнього чоловіка, який працює в ГУ нацполіції в Кіровоградській області начальником підрозділу, щоб він прослуховував телефони податково фіскальної служби, підконтрольних йому ФОПівців, та мера міста, і цікаву інформацію надавала йому.
ГОЛОВНЕ. Вимагає з мене і інших ФОПівців додаткових готівкових коштів для приватизації КП «Ритуальна служба», тобто в місті не буде кому ховати бездомних, малоімущих, невстановлених осіб. Місто буде платити в три рази дорожче Вісяникову з Кролевцем. Вони розуміють, що найближчим часом БПП піде з політичного Олімпу, тому вони намагаються любими способами провести приватизацію комунального підприємства.
Так на Ровенському кладовищі, по вказівці Вісяникова Ю.І. було здійснено врізку у міську мережу водоканалу для обслуговування кладовища загиблих в АТО. На підприємство КП «Ритуальна служба» було накладено штраф в сумі 100 000 грн. А Вісяников Ю.І. змусив заплатити ці гроші за наш, підконтрольних йому силоміць, підприємств рахунок, тому що підприємство КП «Ритуальна служба» БАНКРОТ (умисно доведено Вісяниковим і Кролевцем до банкротства з метою приватизації).
На підставі вище викладеного, прошу звільнити підприємство, де я працюю, і інших ФОПівців, які є підконтрольними Вісяникову Ю.І., від його злочинного контролю та надати нам можливість працювати чесно і спокійно.
Також прошу притягнути Вісяникова Ю.І. та Кролевця А.В. до відповідальності, згідно чинного законодавства.
05.09.2018 О.В. Лук’янова

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ