Человек не терпит насилия!

Стоп корупції в своїй програмі розслідування захищає негідників

Нарікання на необ’єктивність журналістських розслідувань громадської організації «Стоп корупції» зашкалює. Такі як вони паплюжать журналістську професію, а програма розслідувань їх найгірша в рейтингу програм розслідувань.
В червні в одному із сюжетів розслідування громадської організації «Стоп корупції» з’явилася інформація, що нібито Перший національний виробничий кооператив заборгував селянам 23 мільйони гривень. Журналісти «Стоп корупції» в своєму сюжеті обурюються тим, що раніше мовляв все було добре, селяни здавали молоко напряму «Старокостянтинівському молочному заводу», який давав 5 гривень за літр молока, а з приходом кооперативу, закупівельна ціна молока стала 7 гривень за літр. Будь-яка мисляча людина скаже, це ж навпаки добре, що селянин почав заробляти більше, проте журналісти «Стоп корупції» так не вважають.
Також журналісти у своєму розслідуванні обурюються тим, що селяни прийшли пікетувати завод, хоча нібито мали б йти до власників кооперативу і в них вимагати гроші. Проте в сюжеті так і не навели жодних аргументів, що завод розрахувався з кооперативом. Більше того, ніякого коментаря іншої сторони, суцільна похвала молокозаводу, та висвітлення однієї сторони без жодного документального підтвердження.
Старокостянтинівський молочний завод має борг перед селянами в 23 мільйони гривень за спожите у них молоко. Селяни здавали молоко в Перший національний виробничий кооператив, який в свою чергу здавав на Сторокостянтинівський молочний завод, який входить в структуру «Укрпродукт Груп». Але завод перестав платити за продукцію, завод заборгував селянам, учасникам ПНПК, 23 млн грн. Вже навесні, члени кооперативу, почала мітингувати під стінами заводу, вимагаючи погашення боргів. Завод в свою чергу не знайшов нічого кращого і найняв журналістів із «Стоп корупції», щоб ті в свою чергу очорнювали кооператив.
Цікаво, що власниками «Старокостянтинівського молочного заводу» є громадяни Росії Сергій Євланчик та Олександр Сліпчук. Сергій Євланчик уже не вперше користується послугами «Стоп корупції». Саме «Стоп корупції» вже допомагали Євланчику вирішувати сімейний конфлікт, розлучення з дружиною. На дискредитацію екс-дружини Марини та її нового кохання Олександра Шовковського, виділені були великі олігархічні бюджети. Підрядились на виконання брудної роботи журналісти «Стоп корупції»: Роман Бочкала і Сергій Медяник. Проти Олександра Шовковського почався шалений тиск, тролінг, аж до звинувачення в чаклунстві і умертвіння малолітнього сина. Сам Олександр Шовковський неодноразово про це заявляв публічно журналістам та в себе на сторінці фейсбук.

Цікаво, що один із засновників інформаційного агенства «Стоп корупції» Артемчук Олександр є бізнес-партнером Сергія Євланчика, в фірмах де вони є засновниками один номер телефону.
Так от повернемось до відносин «Стоп корупції» та Першого національного виробничого кооперативу. Після того як кооператив пішов вирішувати справу з молокозаводом до суду, «Стоп корупції» взялися атакувати керівника кооперативу Гордійчука Андрія. Мовляв це у всьому він винен. А далі класика від журналістів «Стоп корупції» звинувачення, що мовляв він кожного дня витрачає на обід 8 тисяч гривень, знову ж таки не наводячи жодних аргументів.
Заангражованість сюжетів «Стоп корупції» стабільно носить замовний характер, адже на ринку джинси, їх сюжет коштує від 70000 доларів. Зважаючи на якість виконання, то це дуже не дешево. Для прикладу журналісти «Стоп корупції» захищають забудовника АТ АКБ «АРКАДА», який в Києві на Осокорках на місці де за планом передбачений парк, хоче збудувати 42 багатоповерхових будинки. Проти даного будівництва виступають місцеві жителі та активісти «Національного корпусу». Журналісти «Стоп корупції» говорять що це замовні активісти, хоча жодного коментаря в них не беруть, натомість розповідають про чесного забудовника, що хоче забезпечити весь лівий берег Києва «якісною» електроенергією. На лівому березі Києва проблем з електроенергією не має, а що журналісти «Стоп корупції» вкладають в слово якісна електроенергія відомо тільки їм.
Наступний свіжий сюжет «Стопкору» розповідає про те, що нібито кіоски «Союздруку», в яких продається друкована кореспонденція, керівництво хоче передати під реалізацію алкоголю і тютюну. Правда знову не сказано на підставі чого це має відбутися, але «Стопкор» переконаний що так і буде. А насправді, хтось поклав око на одну з найбільших мереж кіосків у місті, таким чином хоче «віджати» їх під себе. Знову ж таки «Стоп корупції» свідомо викривлює інформацію. З цього приводу «Союз друк» зробив офіційну заяву.
Такі сюжети від «Стоп корупції» стали звичними вже для всіх, паплюження журналістських стандартів, видумані факти, які нічим не підтверджені. Дивує те, що керівництво 5 каналу на якому виходять так звані журналістські розслідування «Стоп корупції» ніяк не реагує на паплюження журналістських стандартів, та непрофесіоналізм їхніх колег.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ