Человек не терпит насилия!

Роботу Херсонського підприємства «Аскона Південь» продовжують блокувати рейдери в Житомирі.

Чи не найбільше досягнення незалежної України – демократія – невід’ємна складова та ключова ознака європейської держави. Але, на превеликий жаль, сьогодні демократичні принципи використовуються деякими демагогами та політиканами в своїх брудних інтригах, тискові на бізнес та підприємства під приводом запеклої боротьби нібито за справедливість. Рольові ігрища під виглядом нібито патріотичних організацій та формувань розгортаються з особливим розмахом. Але не там, де справді побиваються за встановлення справедливості та відновлення людських прав.
Демократія якраз і полягає в тому, що кожен громадянин може вільно звернутися до правоохоронних органів, судів та прокуратури в пошуках правового вирішення своєї проблеми, а не як у випадку з ТОВ «Аскона-Південь», щоб маніпулювати фактами та засипати державні установи заявами за сфабрикованими мотивами, підбурювати людей до незаконних дій, залякувати органи влади, прикриваючись псевдопатріотичними мотивами. Однак не в цьому полягає пошук правди та істини для крикунів, які, вистрибуючи зі штанів посеред зорганізованого самими ж натовпу, галасують: «Тримай злодія!». Без грошового мішка, який керує проплаченим натовпом горлопанів, ніхто й пальцем не поворухнув би, аби промивати мізки завченим напам’ять про «незаконність будівництва», «екологічну катастрофу», невідомо ким і коли «вирубані ліси», про кількарічне «отруєння довкілля» заводом, якому де-факто немає й року. «Народні месники» так завоювалися, що й самі вже все переплутали в головах. Усе, що вигадує їх хвороблива фантазія, вони квапляться викласти в соціальні мережі. Але ж ніхто не забороняє звернутися до будь-яких органів державної влади та місцевого самоврядування і отримати потрібну інформацію.
«Товкмачити страшилки людям старшого покоління, нацьковувати та підбурювати на «рішучі дії» молодь – багато розуму не треба, особливо якщо бажання це робити підігрівається грішми, – розмірковують робітники підприємства, спостерігаючи за ігрищами, влаштованими кремезними «правдоборцями». – Їхні б м’язи та в мирне русло. Піди відпрацюй зміну в цеху, принеси в сім’ю законним шляхом зароблені кошти, підтримай своїх батьків не тільки словом, а й фінансово. Тоді не виникатиме бажання шукати ворогів у своєму місті та селі серед виробничників. Сил забракне. Спитайте в простих роботяг: це добре чи погано, що є де працювати біля своєї сім’ї, а не за тридев’ять земель невідомо на кого. Хіба погано заробляти чесно, без тіньових гривень у конверті та з повним соціальним пакетом, відпустками та лікарняними? Ми йдемо на роботу з високо піднятою головою, бо працюємо на справді європейському виробництві у звичайному українському селі».
Та мітингарів і критиканів не цікавлять аргументи простих людей, понад сотня з яких мають стабільну роботу та високу зарплатню, гідні умови праці. Саме у виробничників якраз ніхто думки й не питає.
Легальне, прозоре виробництво з точки зору дотримання законодавства, створення умов безпеки, є цілком доступним для цивілізованого діалогу, однак при цьому абсолютно неприйнятні шантаж та залякування, спотворення та підтасування фактів. Але аферистам це не до снаги – їм би прискорити реалізацію брудних планів, тому інтригани взялися тиснути не тільки на підприємство. Коли зрозуміли, що тут шантажем нічого не відпресуєш, пішли розхитувати ситуацію по всіх інстанціях, узялися тиснути на місцеву владу, намагаються «схилити» на свій бік навіть духовенство. Одночасно засипають соціальні мережі нашвидкуруч вигаданими звинуваченнями. Імпровізації щораз ґрунтуються на надиктованих замовниками рейдерського захоплення приводах. Не вийшло «вгризтися» з одного боку, пішли поширювати нісенітниці про нібито досі діючу дистриб’юторську мережу «Аскони-Південь» у окупованому Криму. Замість того, щоб отримати достовірну інформацію про повну відсутність зв’язку підприємства з анексованою територією. Продукція до АРК не відвантажується від самого початку анексії півострова. І це не голка в копиці сіна – адмінмежу вантажі дійсно не перетинали. З позиції ж справжніх патріотів – Крим, без будь-яких сумнівів, був, є і буде територією України! Тож цілком зрозуміло, що на картах, якими маніпулюють посібники рейдерів, є півострів у складі України, в якому позначено дистриб’ютерські центри, з якими «Аскона-Південь» призупинила свою діяльність, поки територія є тимчасово окупованою! Це є принциповою позицією великого національного бізнесу, який поважає суверенітет та територіальну цілісність своєї держави та не торгує з окупантом.
Бездоганній репутації підприємства понад 20 років – від становлення до розвитку, напрацювання іміджу та доброго імені серед громади та партнерів, безлічі нагород за перемоги в національних конкурсах та рейтингах. Та напевно найдорожчими з них у цей непростий час були і залишаються ті, що стосуються сприяння Збройним Силам України. Українська армія та захисники держави завжди залишаються в полі зору благодійної діяльності ТОВ «Аскона-Південь». І робиться це не заради похвали. Ці державні нагороди за допомогу українській армії ви бачите першими в публічному доступі. Серед них – Відзнака Президента України керівнику підприємства Ользі Загребельній «За гуманітарну участь у Антитеритористичній операції», Грамота Міжнародної асоціації ветеранів підрозділів антитерору «Альфа» – за високу громадянську позицію та активну участь у сприянні обороноздатності держави». Керівництво підприємства та трудовий колектив удостоєні численних нагород та відзнак, у тому числі від керівництва військових частин, яким постійно допомагають. Цілком заслужено підприємство нагороджене Дипломом Національного конкурсу «Благодійна Україна», а також високими нагородами Української Православної церкви. Ольга Загребельна нагороджена Патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом Медаллю «За жертовність та любов до України», а також Орденом Святої великомучениці Варвари за заслуги у відродженні духовності та Помісної Української православної церкви.
Якщо йдеться про благодійність, то вона йде від щирих та глибинних душевних почуттів – насамперед до тих, кому сьогодні найважче дається відстояти нашу Незалежність та право жити та працювати в мирній державі. Без зайвого пафосу, без помпезних гасел, без витанцьовування за гроші під стінами підприємств, які працюють на зміцнення держави та її економічного потенціалу. А чи мають стільки чеснот та відзнак за добрі справи та допомогу воїнам ті, хто зачисляє себе до лав «національних героїв»?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ