Человек не терпит насилия!

Рейдерські захоплення повертаються на Житомирщину?

Істерія навколо нібито незаконного розширення житомирського заводу з виробництва будівельних матеріалів у селі Довжик, який належить ТОВ «АСКОНА-ПІВДЕНЬ», роздута силами псевдо-активістів. Відвертий фарс так стрімко тиражується та поширюється, що вочевидь проглядається замовність здійнятого галасу. Хто фінансує затіяну комедію та кому завадило стабільно працююче підприємство з виключно українським капіталом, яке забезпечує легальною роботою із достойною зарплатнею сотні житомирян та сплачує мільйони гривень податків у бюджет? Нарощування підприємством виробничих потужностей стало кісткою в горлі тим, хто звик діяти нахрапом, як у бандитські 90-ті, які схоже, що повертаються. Спочатку «вбивають» в голови неправдиву інформацію, слідом – організовують натовп, залякування працівників щоденними пікетами, а потім з’являється людина, яка може «все порєшать» – тільки вже за свою долю в підприємстві, – сценарій відомий, це все вже було. І, вочевидь, на це й розраховано – поки хтось важко працює, ледарі та псевдо-активісти мітингують.
Їх маніпуляції розраховані на викривлення громадської думки. Зрозуміло, що їх цікавлять не документальні обґрунтування будівництва та діяльності підприємства, а власний далеко не шляхетний інтерес, підтриманий тими, кому закортіло відхопити земельну ділянку та хто спить і марить відтяти її у законних власників.
Чого домагаються горе-пропагандисти, б’ючи себе в груди? На чому ґрунтуються звинувачення активістів? Вирубка лісів та викиди виробництва? Так підприємство ще у 2015 році набуло власність на земельну ділянку, яка вже була частково забудована та повністю звільнена від дерев. Щодо екологічної безпеки заводу, збудованого 2017 року за надсучасними європейськими взірцями, так тут технологія виробництва якраз і передбачає дотримання світових стандартів ергономічності та екологічності як для персоналу, так і для довкілля. Тож натяки на нібито «токсичність» виробництва та «викиди» виглядають щонайменше безпідставними, якщо не сказати безглуздими.
Поки одні влаштовують пустопорожні свистопляски під парканом, за воротами підприємства робітники працюють. Серед них багато тих, хто повернувся після довгих років заробітчанства до своєї родини, отримавши змогу заробляти в себе на Житомирщині. Чимало й тих, хто учора виконував громадянський обов’язок у зоні АТО, а сьогодні отримав можливість не тільки працювати на виробництві, а й допомагати своїм бойовим побратимам. Адже «АСКОНА-ПІВДЕНЬ» від самого початку військових дій на Сході активно допомагає українській армії у той час, коли псевдо-активісти, прикриваючись патріотичними гаслами, підсобляють рейдерам відвойовувати стабільно та прозоро працюючі підприємства. Працівники так коментують притягнуті за вуха звинувачення та «вимоги» пікетувальників: «Балабонити за гроші – не мішки ворочати і не Батьківщину захищати там, де зараз гаряче!».
І тільки свідомим, мислячим житомирянам вирішувати, хто реально приносить добробут у їхні міста та села відрахуваннями до бюджету, Пенсійного фонду, стабільною роботою та гідними заробітками. Адже саме цивілізований розвиток підприємництва будує Європу в своїй правовій державі, де закон один на всіх! Саме за великими виробництвами розквіт України!

Автор Ксенія Алісова

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ