Человек не терпит насилия!

НАБУ взяло доступ до телефона цивільної дружини замглави Адміністрації президента Філатова

%25D0%25B1%25D0%25B0%25D0%25B1%25D0%25B8%25D1%2587 2Національне антикорупційне бюро отримало доступ до даних про вхідні і вихідні дзвінки та SMS-повідомлення з номера телефону Анни Бабич, яка за інформацією ЗМІ, є цивільною дружиною заступника глави Адміністрації президента Олексія Філатова.

Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на ухвалу суду від 6 липня.

 
В ухвалі йдеться, що справу проти Філатова НАБУ зобов’язав відкрити суд рішенням від 01.12.2017 за скаргою ГО «Український суспільно-правовий рух: Демократія через право» на бездіяльність бюро.

Відомості до ЄРДР внесено 15 лютого 2018 року.

 
Перевіряються факти можливого незаконного збагачення в діях замглави АП. А саме, що у період 2014-2018 рр. він набув у власність активи у значному розмірі, законність походження яких не підтверджено доказами, і можливо передав ці активи своїй сестрі та цивільній дружині. 
 
Зокрема, Філатов не вніс до декларації свою цивільну дружину Анну Бабич, їх спільну дитину, а також майно жінки на 6,5 млн грн.
 
Бабич є співзасновницею ТОВ «ЕКВО», власником автомобіля «PORSCHE MACAN», 2016 року і має дві квартири в Києві. 
 
Відповідно до інформації ГО «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан» та ГО «ТОМ 14», яка направлена останніми до НАБУ і долучена до матеріалів справи, Філатов проживає разом із Бабич і виховують спільну дитину. У Державному реєстрі актів цивільного стану Філатов значиться як батько цього хлопчика.
 
За даними системи «Аркан», встановлено 57 фактів спільного перетину державного кордону України Філатовим та Бабич в різних напрямках у період з 2012 по 2018 рік, в тому числі двічі протягом 2017 та п’ять разів у 2018.
 
Також детективами був допитаний деякий свідок, який розповів про зняття Філатовим з депозитного рахунку ПАТ «Альфа-Банк» його сестри 803,8 тис. доларів на підставі відповідного судового рішення. В НАБУ припускають, що це могли бути гроші самого Філатова.
 

«Наші гроші з Денисом Бігусом» раніше повідомляли, що юридичну компанію «Aequo» створили одразу після призначення Філатова на посаду в АП і відтоді вона отримала низку вигідних контрактів у сферах, де рішення ухвалюють давні знайомі Філатова та Бабич.

AEQUO стала однією з найуспішніших фірм-консультантів стосовно концентрації — процесу злиття та поглинання підприємств, згоду на які дає Антимонопольний комітет. АМКУ очолює однокурсник Олексія Філатова Юрій Терентьєв. А першим заступником голови АМКУ працює екс-партнерка фірми AEQUO Марія Ніжнік, кума сім’ї Філатова-Бабич.
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ