Человек не терпит насилия!

Коррупция в налоговой милиции Херсонской области — задержан Фролов, Федорук, Сергиенко

ХЕРСОНСЬКОГО ФІСКАЛА ЗАТРИМАЛИ ЗА ХАБАР НА «РИБНІЙ» ПОСАДІ

15.06.2018 приблизно о 12 годині дня співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Херсонській області спільно з працівниками Генеральної прокуратури України затримано «на гарячому» заступника начальника відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління ДФС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі підполковника податкової міліції Демидова Ю.С. під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 1000 доларів США від приватного підприємця за закриття кримінального провадження за ст. 212 ККУ.
Того ж дня фіскалу повідомлено про підозру за ч.3 ст. 368 ККУ.
Затримання проходило біля входу до Херсонського міського суду на очах у перехожих.
За результатами проведення обшуку у автомобілі затриманого крім вказаної 1000 $ виявлено та вилучено 3000 доларів США та 6000 гривень, які «чесний» фіскал встиг заробити з самого ранку.
16.06.2018 Печерським районним судом м. Києва фіскалу обрано запобіжний захід — домашній арешт, а також накладено арешт на вилучені грошові кошти.
Цікаво що Демидов Ю.С. фактично виконував обов`язки т.в.о. заступника начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС замість затриманого правоохоронцями у вересні 2017 (всього 9 місяців тому — Цензор.НЕТ) підполковника податкової міліції Томашевського І.І., який погорів на хабарі в 1500$.
Хто ж буде наступним керівником слідчого управління?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ