Человек не терпит насилия!

Тіньові схеми Бориса Тодурова — крадія державного бюджеьу та посіпаки Андрія Деркача

Поки Борис Тодуров переховує славнозвісного Крисіна у себе в дитячому відділенні Інституту Серця. Повязані з ним особи, а саме ТОВ “Укрмедексперт” продовжуюсь безкарно розкрадати державний бюджет України.

В грудні місяці 2017 року на сайті ОРД опубліковано статтю (https://ord-ua.com/2017/12/12/minule-ta-majbutnye-vidpovidalnist-za-koruptsiyu- ta-zlochini-v-medichnij-galuzi/) про відповідальность деяких осіб щодо розкрадання бюджетних коштів під час проведення державних закупівель.

В статті приводяться приклади як за минулий період розвитку України, в тому числі президентства Віктора Януковича, в галузі охорони здоров‘я України правоохоронними органами було викрито ряд корупційних злочинів, а посадових осіб, за зловживання у сфері державних закупівель, притягнуто до кримінальної відповідальності.

Так, в 2009 році відбувся корупційний скандал щодо придбання ТОВ «ІСС Україна» 27 реанімобілів “Рено Мастер” у ТОВ «Лакшмі-Авто». Директора ТОВ «ІСС Україна» хорвата Гранатіра Желько притягнуто до кримінальної відповідальності, за що останній відбув великий термін ув’язнення за гратами. https://www.obozrevatel.com/ukr/politics/63195-zaareshtovano-sche-odnogo-chinovn ika-timoshenko.htm.

В 2010-2011 роках правоохоронними органами викрито корупційну схему із закупівлі медичного обладнання, в якій фігурує ТОВ «Укрмед». Власником ТОВ «Укрмед» на той час являвся Микола Кузьма. Незважаючи на впливові зв‘язки останнього, директора ТОВ «Укрмед» Вікторію Іванову притягнуто до кримінальної відповідальності, за що остання довгий термін знаходилась під слідством та за гратами. https://www.obozrevatel.com/ukr/crime/78135-derzhzakupivli-po-banditskomu.htm
В 2011 році, через аферу у закупівлі вакцин для комбінованої профілактики дифтерії, правця, кашлюку, поліомієліту, посадових осіб ДП «Укрвакцина» та посадових осіб тендерного комітету МОЗ України притягнуто до кримінальної відповідальності. http://pharma.net.ua/news/ukraine/18388-chinovnikov-minzdrava-taki-nakazhut-za-p okupku-pentaksima.

В 2016 році було затримано заступника МОЗ України Романа Василишина, якому інкримінувалось систематичне отримання хабарів з Олександрівської клінічної лікарні. Суд арештував Романа Василишина із заставою в 2 млн гривень, яку екс-чиновник заплатив і вийшов на свободу. http://www.bbc.com/ukrainian/features-russian-38445621

В 2017 році в мережі інтернету викладено ряд корупційних статей щодо корупційної та злочинної діяльності ТОВ «Укрмедексперт» з поставки на територію України медичного обладнання відомих світових виробників «SHIMADZU», «PLANMED», «KONICA» та продажу цього обладнання за завищеними цінами до державних лікувальних закладів. За рахунок державних закупівель ТОВ «Укрмедексперт», якому виповнилось лише два роки, було освоєно близько 200 млн. гривень державних коштів, з яких привласнено близько 80 млн. гривень (https://antikor.com.ua/articles/205554-boris_todurov_ta_kompanija._koruptsijna_ trilogija). Штат ТОВ «Укрмедексперт» становить 8 працівників. Основними ключовими особами у корупційній діяльності ТОВ «Укрмедексперт» є директор та головний бухгалтер Людмила Родіонівна Василевська, заступник директора Роман Михайлович Мірошник, заступник директора Костянтин Миколайович Поповичев, юрист Ольга Володимирівна Вовк, головний інженер Володимир Володимирович Христич та інші працівники згідно штату 2016-2018 років, які складають основу організованого злочинного угрупування направленого на розкрадання бюджетних коштів, контрабанди, підкупу посадових осіб, корупції в медичній галузі та нанесенні збитків державі в особливо великих розмірах. ТОВ «Укрмедексперт» інформаційні джерела тісно пов‘язують з діючим керівником ДУ «Інститут серця МОЗ України» Борисом Тодуровим. https://ord-ua.com/2017/11/24/boris-todurov-ta-kompaniya-koruptsijna-trilogiya-y ak-obikrasti-derzhavnij-byudzhet-bilsh-nizh-na-3-mln-dolariv-majzhe-za-odin-rik- diyalnosti-vlasnim-novostvorenim-tov-ukrmedekspert/.

Стаття «Минуле та майбутнє. Відповідальність за корупцію та злочини в медичній галузі.» (https://ord-ua.com/2017/12/12/minule-ta-majbutnye-vidpovidalnist-za-koruptsiyu- ta-zlochini-v-medichnij-galuzi/) була опублікована 12.12.2017 року, але на сьогоднішній день посадових осіб ТОВ «Укрмедексперт», та його фактичного керівника Тодурова Б.М. не притягнуто до відповідальності, ТОВ «Укрмедексперт» продовжує розкрадати бюджетні кошти шляхом участі у проведенні державних закупівель (тендер UA-2017-05-18-000515-b, сайті «Прозорро» — https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-05-18-000515-b).

Також нещодавно — журналісти викрили ряд схем Андрія Деркача (http://ord-ua.com/2018/02/23/aktivizatsiya-derkacha-kak-oruzhejnyij-baron-i-maf iozi-za-svobodu-slova-borolsya/) Попри все інше — особливої уваги заслуговують схеми А. Деркача та Бориса Тодурова на Сумщині. Не раптово ще з листопада 2017 року, кардіохірурги «Інституту серця МОЗ України» проводять на Сумщині безкоштовні консультації жителів. Головний лікар Сумщини, як відомо людина Деркача, поміж іншим також повязана в кримінальних оборудках “медичної кремлівської Мафії”. Поки в ЗМІ поширюються новини про те що Тодуров та його лікарі “безкоштовно” допомагають місцевим жителям сумщини — бізнесмени з ТОВ “Укрмедексперт”, повязані напряму з Тодуровим, продовжують безкарно красти державні кошти у надвеликих масштабах. Все це безперечно є доказами свавільної корупції. Віл самого низу до самого верху. Починаючи з правцівників сумської лікарні, наглядачів системи “Прозоро”, працівників ТОВ “Укрмедексперт” та закінчуючи тими у кого в кишенях осідають всі зазначені чорні коши — Бориса Тодурова та його босса Андрія Деркача.

Незважаючи на те, що Україна останні роки знаходиться у стані війни та економічної кризи, посадові особи, за рахунок створення приватних фірм, продовжують розкрадати державний бюджет. Правоохоронні та наглядові органи не реагують на інформацію журналістів.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ