Человек не терпит насилия!

Хапуга Зайченко О.Г. В Деснянській РДА

Головний “кадровик” Деснянської районної адміністрації Києва при новому Голові адміністрації надалі збирає готівку із працівників.
Так, Зайченко Олексій Григорович організував діючу “злочинну схему” по збору грошових коштів з працюючого персоналу та кандидатів на вакантні посади в Деснянську адміністрацію Києва! Так, з кожного працюючого передпенсійного віку він щомісяця збирає по три тисячі гривень при зарплаті цих людей 6 000 грн. Ці гроші прсоить висилати йому на карточку Приватбанку!!! Надалі, для проходження кандидатів на посади в Деснянську РДА він через свою Дружину Зайченко Лілії отримує хабарі в наступному розмірі: посада начальника відділу — 2 000 доларів, посада — головного спеціаліста — 1 000 доларів з подальшим як він каже “захистом та карєрним ростом”, за що додатково потрібно платити. Якщо хтось відмовляється платити йому гроші, то він проводить фейкові службові розслідування і здійснює психологічний тиск на людей шляхом омани та видурювання грошей! І як він любить казати — “Мені ніхто нічого не зробить, бо я маю родичів в Адміністрації самого Президента”! Надалі, в 2016 році він влаштував в Управління освіти Деснянської РДА свою власну дружину — Зайченко Лілію на посаду заступника начальника навчального центру! Після чого Зайченко Лілія через місяць подала заяву в КМДА на потребу у виділенні додаткових коштів місцевого бюджету в розмірі 420 000 гривень! В кінці 2016 року ці кошти надійшли на спецрахунок цього Управління, і після проведення тендеру за лоббі Зайченко Олексія і Зайченко Лілії тендер виграла фірма їхнього родича. На даний час, Зайченко Олексій має незадекларований автомобіль марки МІТСУБІСІ чорного кольору і паркує його біля адміністрації. В 2011 році цей хабарник і вимагач незаконно отримав службову квартиру на Троєщині та приватизував її за хабаря. який заніс в Департамент комун. майна!!! У нас багато бажаючих викоренити це зло!!!
Багато працівнкиів підуть попри залякування Зайченком і допоможуть службовому розслідуванню!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ