Человек не терпит насилия!

Хто править українським Донбасом

Хто править українським Донбасом

На території Мар’їнського району Донецької області існує стале злочинне угруповання, до сфер впливу якого входять м.м. Селідове та Курахове, які фактично підконтрольні Сьомкіну І.В. — помічнику народного депутата від «Опозиційного блоку» Сажка С.М.
Цікаво, що до кола бізнес-інтересів Сьомкіна І.В. входить ТОВ «Гірничо-збагачувальна фабрика «Космонавтів» (код ЄДРПОУ 35652996, Луганська область, м. Ровеньки, вул. Вигінна, буд.10), яке на теперішній час знаходиться на території т.зв. «ЛНР».
ТОВ «Гірничо-збагачувальна фабрика «Космонавтів» до 2016 року (до введення мораторію на ввіз товарів з тимчасово окупованих територій) здійснювало постачання вугілля на підконтрольну Україні територію.
До основних співвласників ТОВ «Гірничо-збагачувальна фабрика «Космонавтів» відносяться:
— Мельничук Сергій Олександрович, Луганська обл., місто Ровеньки, селище міського типу Ясенівський, вул. Молодіжна, будинок 10, квартира 31, розмір внеску до статутного фонду — 424250.00 грн.;
— Колодій Сергій Вікторович, Луганська обл., місто Луганськ, Ленінський район, вул. 16 Лінія, будинок 21, квартира 6, розмір внеску до статутного фонду — 1500000.00 грн.;
— Сьомкін Ігор Володимирович, Луганська обл., місто Луганськ, Жовтневий район, квартал Дімітрова, будинок 31, квартира 12, розмір внеску до статутного фонду — 1500000.00 грн.
Вугільний бізнес на території так званої «ЛНР» належить братам Сергію та Олександру Мельничукам, які негласно отримали монополію на збут вугілля та були підконтрольні колишньому голові «ЛНР» — Плотницькому.
При цьому, Олександр Мельничук деякий час займав посаду радника міністра енергетики «ЛНР», а Сергій Мельничук постійно мешкає в м. Києві та до 2016 року координував постачання вугілля на підконтрольній території України.
Навіть, до кінця 2017 року ТОВ «Гірничо-збагачувальна фабрика «Космонавтів» здійснювало відрахування до Державного бюджету України.
Фабрика і до теперішнього часу здійснює свою діяльність, а реалізується вугільна продукція на територію Російської Федерації, а у подальшому до країн Євросоюзу та Туреччини, без сплати податків до Державного бюджету України.
Отримані в такий способом грошові кошти складають активи Сьомкіна І.В. та братів Мельничуків, частина з них використовується для фінансування незаконних військових формувань так званих «ЛНР/ДНР, а також надання «відкатів» керівництву «ЛНР» за право ведення бізнесу, частина є складовою партійної каси «Опозиційного блоку».
Ймовірно цих осіб не бентежить нічого окрім особистої вигоди, а людські життя та долі не варті їх уваги та дорогоцінного бізнес-часу.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ