Человек не терпит насилия!

КОМУНАЛЬНІ СЕПАРАТИСТИ В МІСЬКІЙ РАДІ КРОПИВНИЦЬКОГО

На новорічні канікули міська рада у Кропивницькому пішла плідно попрацювавши з прийнятим бюджетом. Проте через деструктивну позицію голів фракцій «Солідарності» та «Батьківщини» міську громаду залишили без програми розвитку ЖКХ та з проваленими не менш важливими для людей, а особливо воїнів АТО питаннями виділення землі.

Минулого року в Кропивницькому відбулися значні зрушення в галузі благоустрою та житлово-комунального господарства міста. Зроблені дороги, прибудинкові території, освітлення та водопроводи. Все це міська влада робила не зважаючи на партійну приналежність депутатів, що закріплені за округами. Вперше за багато років місто почало реально очищуватися від незаконної реклами, а порушникам правил благоустрою, що роками викидали сміття, зливали відходи та труїли городян димом та незаконній торгівлі був даний бій.

Життя у місті після багаторічного застою зажевріло новими барвами Але такі успіхи міської влади під керівництвом Андрія Райковича та секретаря Андрія Табалова дратують в першу чергу заздрісників. Саме вони постійно розхитують човен стабільності та стратегічного розвитку міської громади. Адже вже більше року в депутатському корпусі панують злагода та консенсус.

З самого початку скликання Міському голові заздрив екс секретар ради та власник бані Ігор Волков. Саме він підсовував меру спочатку ловця покемонів Смірнова, а потім вічного студента Бойка. Обоє на вагомій посаді виглядали смішними та лише тягнули вниз рейтинги мера Райковича. Інший заздрісник – металіст з Балашівки та спонсор місцевої «ВО Батьківщина» Саша Цертій. Він теж, як і Волков, мріє відправити мера у відставку та шляхом незаконного перевороту здобути посаду секретаря міської ради. Цих двох пустодзвонів об’єднує єдина мета – хаос, розбрат та безпорядок у комунальному господарстві. Це ті стовпи, які вони вважають своїм шляхом до влади. Саме тому, розколюють депутатський корпус, не даючи йому працювати конструктивно. Таку позицію можна прирівняти до комунального сепаратизму.

Ці заговорники останнім часом, геть знахабніли. Тепер вони йдуть на шантаж. Для того, щоб тиснути на роботу виконавчих органів міської ради вони заставляють ходити до них на так звані засідання фракції. “на поклон” заступників міського голови. Та через них, таким чином впливати на рішення керівників міста.

Чомусь організатори конкурсу «Вата року» не помітили одного з найактивніших пропагандистів «Рузького міра», Ігоря Волкова. Саме він ставив найбільше палок в колеса декомунізації Кропивницької міської ради. та тривалий час каламутить воду в фракції Блоку Петра Порошенка. І саме через цього діяча рада тепер має куцу назву, що ріже слух. Може це сталося через спільність бажань спонсорів місцевої «Батьківщини» і збитого льотчика Волкова. Адже він і голова фракції «Батьківщини» Цертій претендують на посаду секретаря міської ради, а тому й в.о. мера після перевороту та усунення з посад законних керівників Андрія Райковича та Андрія Табалова. То може 2 комунальних сепаратисти Волков і Цертій вирішили об’єднатися проти законної влади, конструктивної більшості та міста вцілому?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ