Человек не терпит насилия!

ХТО НАПАВ НА ГІТЛЕРА ???

ТАК ХТО НАПАВ НА ГІТЛЕРА?!!!
Sergiy Brutskyi
В серпні 1933 року Семюель Унтермайер, голова Всесвітньої єврейської економічної федерації, скликав великий конгрес єврейських лідерів усього світу, щоб від імені єврейства оголосити війну Німеччині. З’їзд відбувся в Амстердамі.
Повернувшись з конгресу в США, Унтермайер 6 серпня 1933 року виступив з промовою на Нью-йоркському радіо WABC і заявив, що світове єврейство оголосило Німеччини війну і заморить німців голодом. Це було задовго до того, як проти єврейства були прийняті будь-які заходи, і за шість років до військових дій, які почалися в 1939 році.
Факти висловлювання самих євреїв і окремі цитати з їх друку:
Рабин М. Перлцвайг, глава британського відділення Всесвітнього єврейського конгресу, виступаючи в Канаді, заявив: “Всесвітній єврейський конгрес вже сім років воює з Німеччиною” (“Торонто Івнінг телеграм”, 26 лютого 1940 г.).
Голландсько-єврейська газета Centraal-Blaad Voor Israeliten in Nederland заявила 13 вересня 1939 року: “Мільйони євреїв, які проживають в Америці, Англії, Франції, Північній і Південній Африці, а також в Палестині, рішуче налаштовані довести винищувальну війну з Німеччиною до самого кінця”.
Виходячи з факту, що расова проблема для Німеччини — це проблема єврейська, слід виключити будь-який вплив представників єврейського народу на життя німецького народу. («Закон про захист німецької крові та німецької честі», від 15 вер.1935 р.Берлін).
— З того факту, що єврей не може бути громадянином рейху, з цього випливає, що він у всіх відносинах виключений з участі в суспільно-правових справах. Єврейські чиновники, які знаходяться на службі, повинні тому зі служби піти у відставку. При цьому вони отримують зароблену пенсію.
— При будь-яких обставин слід перешкоджати вливання в німецький народ нової єврейської крові. Внаслідок цього оголошено покаранням як шлюбний, так і позашлюбний зв’язок євреїв з особами німецької крові. Шлюби, укладені всупереч цьому, є недійсними. («Закон про громадянство рейху», с.1390 № 23 від 1 груд.1935 р. Берлін)
Історія людства повна війн і конфліктів, але з усіх конфліктів, між різними народами і різними расами, є тільки одна раса, яка викликала жорсткі протиріччя незалежно від того, де вона селилася — це єврейська раса. Центральна тема єврейської релігії — це ненависть, ненависть до язичників, тобто до усіх інших рас. На мою думку, націонал соціалізм Німеччини — це протидія єврейському юдо-сионізму. На жаль він довго непротримався. Але ідея націонал соц. жива й досі: недарма «Mein Kampf» вивчають в ВУЗах Ізраїлю, а в Німеччині діяла повна і абсолютна заборона. Останнім часом ведуться дискусії про те, яких наслідків варто побоюватися після того, як на «Mein Kampf» було знято заборону.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ