Человек не терпит насилия!

Суд зняв арешт із 3 млн доларів, 1,4 млн євро і 21 млн рублів екс-замміністра доходів

ign

Печерський суд скасував арешт коштів на банківських рахунках колишнього заступника міністра доходів і зборів Андрія Ігнатова.

Як повідомляє «Судовий репортер», про це свідчить ухвала суду від 28 грудня.

Йдеться про гроші на рахунках у «Сбербанку»: 3,2 млн доларів, 1,4 млн євро і 21,3 млн російських рублів.

Арешт було накладено ухвалою того ж Печерського суду 31 жовтня 2014. Через 3 роки арешт скасовано за клопотанням адвоката Ігнатова. Причини наразі невідомі, оскільки повний текст рішення ще не оприлюднений.

24 липня 2015 Печерський суд дав Генпрокуратурі дозвіл на здійснення спеціального (заочного) досудового розслідування стосовно колишнього заступника міністра доходів і зборів Андрія Ігнатова. Слідчий ГПУ повідомив, що екс-чиновник переховується від органів слідства. У серпні 2014 Ігнатов був оголошений у всеукраїнський, а у вересні – в міжнародний розшук.

У жовтні 2015 адвокат повідомляв ГПУ, що Ігнатов знаходиться в Криму в медичному закладі з відкритою черепно-мозковою травмою. У березні захисник добивався допиту Ігнатова в режимі відеоконференції з Республіканської клінічної лікарні ім. Семашка М.О., що в Сімферополі.

Як відомо, у 2014 Ігнатову повідомлено про підозру у кримінальному провадженні №42014000000000625 від 15 липня 2014 року за фактом зловживання владою.

Ігантову інкримінували скасування податкових повідомлень-рішень по зменшенню бюджетного відшкодування та податкового кредиту ДСБУ «Аграрний фонд», у зв’язку з чим державі завдано збитків у вигляді ненадходження до державного бюджету коштів на суму 224,19 млн грн.

Заступником міністра доходів і зборів Ігнатов був з квітня 2013 до 1 березня 2014.

У 2014 після зміни влади екс-міністр доходів Олександр Клименко в інтерв’ю «Українській правді» сказав, що раніше Ігнатов працював у структурах Олександра Януковича, сина екс-президента. 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ