Человек не терпит насилия!

Корупція, економічні злочини в медичній галузі України.

В жовтні-листопаді місяці 2017 року в мережі інтернету висвітлено ряд статей щодо порушень в системі державних закупівель медичного обладнання через систему тендерних торгів «PROZORRO».

В даних публікаціях викрито корупційні схеми продажу медичного обладнання (http://nashigroshi.org/2017/11/09/novopskovtsi-kupyly-renthen-za-45-miljony-u-o tochennya-kardiohirurha-todurova/).

З боку приватних підприємств України, які тим чи іншим чином пов’язані та «кришуються» високопосадовцями органів державної влади та керівниками відомих медичних закладів, ряд іноземних виробників медичного обладнання було втягнуто в корупційні схеми продажу медичного обладнання до державних медичних закладів України за рахунок коштів державного бюджету.

Приватні підприємства України, маючи дилерські права від іноземного виробника на продаж медичного обладнання на території України, здійснюють поставку медичного обладнання на територію України через офшорні компанії з метою завищення ціни.
За цієї схеми відбувається розкрадання державного бюджету, ухилення від сплати податків, контрабанди та незаконного збагачення фізичних і юридичних осіб.

Нагадаємо. Бориса Тодурова журналісти тісно пов’язують з ТОВ «Укрмедексперт», яке має дилерські права іноземних виробників медичного обладнання (http://ume.com.ua/).

Новостворене ТОВ «Укрмедексперт», якому в цьому році виповнилось 2 роки, не маючи досвіду у сфері продажу медичного обладнання, зуміло корупційним, кримінальним шляхом продати медичне обладнання за рахунок державних коштів на суму близько 200 млн. гривень. (https://ord-ua.com/2017/11/24/boris-todurov-ta-kompaniya-koruptsijna-trilogiya- yak-obikrasti-derzhavnij-byudzhet-bilsh-nizh-na-3-mln-dolariv-majzhe-za-odin-rik -diyalnosti-vlasnim-novostvorenim-tov-ukrmedekspert/)
Матеріали підрозділів економічної та корупційної безпеки.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ