Человек не терпит насилия!

Семочко и элеватор

До ГО «Антикорупційний підприємницький фронт» звернулось ТОВ «Вест Фармінг» з проханням про захист від корумпованих чинуш ДАК «Хліб України».

ТОВ «Вест Фармінг» протягом двох років орендувало Кременецький комбінат хлібопродуктів, який є майном дочірнього підприємства Державної акціонерної компанії «Хліб України». За свій кошт підприємці відремонтували орендовані приміщення, відновили роботу елеватора.
Бізнесмени сумлінно платили за оренду, що дозволило держпідприємству погасити борги по зарплаті, накопичені злодійкуватим керівництвом.

Але українські чиновники поводяться з бізнесом подібно до недолугого хазяїна, який забиває на м’ясо дійну корову, ще довго спроможну давати молоко. Коли майно державного підприємства було приведено у відмінний робочий стан, корумповані чинуші разом з діючими та колишніми правоохоронцями поклали око на бізнес ТОВ «Вест Фармінг» і почали створювати йому проблеми.

Для дестабілізації роботи ТОВ «Вест Фармінг» на ДАК «Хліб України» почали надсилатися листи від Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ, яку в народі прозвали службою по віджиманню бізнесу українців.
В листах за підписом Сергія Семочко, який зараз очолює СБУ в Києві та Київській області, містилися вимоги надати всю існуючу документацію щодо взаємовідносин з ТОВ «Вест Фармінг».

sem1

Важко собі уявити, яка ж загроза економічній безпеці держави таїлась в роботі елеватора. Також залишається загадкою, які обставини змусили досвідченого службіста Сергія Семочко покласти несите око на скромний бізнес малого підприємства. Адже досі ЗМІ пов’язували з його ім’ям наїзди тільки на великі комерційні компанії.

Одночасно з «листами щастя» від «служби віджимання бізнесу українців» до ДАК «Хліб України» надходили кляузи громадської організації «Фонд боротьби з корупцією» з наклепами на ТОВ «Вест Фармінг».

sem2

sem3

Засновником маріонеткової «антикорупційної» контори виявився Морозюк Сергій Миколайович, колишній прокурор Голосіївського району з репутацією корупціонера, звільнений з посади 27.01.2015 р.

У 2010 році Морозюк С.М., займаючи посаду Васильківського міжрайонного прокурора, після перевірки Генпрокуратури був притягнутий до дисциплінарної відповідальності за використання службового положення у особистих цілях, заснування юридичних осіб. У 2014 році колегія прокуратури міста Києва одноголосно вирішила звільнити з посади прокурора Голосіївського району Сергія Морозюка за ігнорування усіх вимог кодексу професійної етики та поведінки працівників прокуратури.

«На прохання трудящих», чи то пак «за скаргами населення», маріонетковий «Фонд боротьби з корупцією» завалив ДП ДАК «Хліб України» плітками про, нібито, злочинні дії керівництва Кременецького комбінату хлібопродуктів та його орендарів, невідомо які зловживання ТОВ «Вест Фармінг» та ТОВ «Західхліб».

Маріонеткові антикорупціонери все-таки виказали свого замовника, гучно обурюючись ситуацією щодо «нехтування вимог інвесторів підприємства, які своїм коштом організували роботу кількох заводів, в тому числі млина…» .

Антикорупційний підприємницький фронт з’ясував, що інвестором млина на час розсилки цих безглуздих кляуз було ТОВ «Укргеостар Компані» (ЄДРПОУ 37266343), керівником та засновником якого є Жулай Аркадій Юрійович.

В ході проведення перевірки афілійованих контрагентів ГО «Фонд боротьби з корупцією» за допомогою аналітичної системи «YouControl» ми з’ясували, що Жулай Аркадій Юрійович також є керівником та засновником ТОВ «Агрономі Компані» (ЄДРПОУ 39919764), яке зареєстровано за однією адресою із ГО «Фонд боротьби з корупцією», а саме: 03150, м. Київ, вул. Антоновича, будинок 43/45, офіс 16. 

За тією ж адресою зареєстровано кілька комерційних підприємств, засновником яких є громадянка Морозюк.

Після надходження наклепницьких скарг ДАК «Хліб України» було ініційовано ряд перевірок щодо ведення господарської діяльності ТОВ «Вест Фармінг» та в односторонньому порядку розірвано договір оренди з цим товариством.

На нашу думку, масований тиск на підприємство пояснюється наміром заблокувати його роботу і може бути частиною злочинної схеми за участю співробітників ДАК «Хліб Україна», працівників правоохоронних органів зі знищення бізнесу підприємців, присвоєння результатів їх праці та вимагання коштів.

Нещодавнє затримання керівника ДАК «Хліб України» Мирона Скородинського за хабар не зупинило свавілля його колишніх підлеглих. Пройдисвіти поводяться як пройдисвіти. Зараз ДАК «Хліб України» очолює Поляков Андрій Володимирович, родич сумновідомого народного депутата Максима Полякова, фігуранта бурштинової справи.

На даний час ТОВ «Вест Фармінг» не має доступу на орендоване підприємство, хоча договір оренди залишається в силі. Представникам ТОВ «Вест Фармінг» надходять погрози щодо фізичної розправи, також їх залякують кримінальним переслідуванням.

Поліпшене ТОВ «Вест Фармінг» обладнання сьогодні використовується невідомими особами, які твердять про свою належність до СБУ та називають себе фактичними «розпорядниками» власності ДП ДАК «Хліб України», Кременецького комбінату хлібопродуктів.

Антикорупційний підприємницький фронт звернувся до Президента України, Прем’єр-міністра, керівництва Мінагрополітики, народних депутатів, правоохоронців, відстоюючи законні права ТОВ «Вест Фармінг».

Ми також відвідали державну акціонерну компанію «Хліб України» та передали листи співробітникам державної структури з нашою вимогою – поновити законну господарську діяльність товариства та більше не перешкоджати його роботі.

Сподіваємось, що можновладці, ознайомившись з цим кричущим випадком беззаконня, підтвердять свою прихильність до озвучених ними ж цілей подальшого розвитку держави, таких, як створення умов для безпечного ведення бізнесу та посилення привабливості країни для інвесторів, і допоможуть вирішити проблему атакованого рекетирами підприємства ТОВ «Вест Фармінг» у найкоротший термін.

Якщо продажні чинуші по-іншому бачать майбутнє нашої України, ми їм нагадаємо, чому люди стояли на Майдані та палали шини, за що гинуть добровольці. Якщо прості вимоги бізнесу – дайте спокійно працювати! – не будуть почуті владою, нам доведеться відновлювати справедливість самотужки.

«АПФ»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

К организации российской ботофермы в Днепре причастна IT-шница Анна Лемберг, — Кочетков

К организации российской ботофермы в Днепре причастна IT-шница Анна Лемберг,...

Вражескую ботоферму, которую недавно накрыла СБУ в Днепре, создала Анна Лемберг — местная работница IT-отрасли, внучка бывшего ректора ДНУ Николая…

На блокпосту застрелили экс-зампреда СБУ Киева и области (ФОТО, ВИДЕО)

В четверг, 10 марта, около 18:00 в Дарницком районе Киева бойцы двух спецподразделений полиции расстреляли автомобиль Toyota на синих госномерах…

Помощник Кивы задержан при попытке бегства

Работники спецслужб Украины задержали руководителя депутатской группы Ильи Кивы в Полтавском областном совете, главу полтавская областной ячейки«Украинской федерации таиландского бокса…
НОВОСТИ