Человек не терпит насилия!

Міністр Семерак приторговує заповідною землею Херсонщини

В ході громадського розслідування з’ясовано цікаві подробиці стрімкої забудови узбережжя з червонокнижними рослинами та тваринами заповідника Нижньодніпровський котеджами та віллами місцевих нуворишів і не тільки.
Небайдужі працівники парку та громадськість Херсонщини, які з очевидних причин побажали залишитися невідомими, б’ють на сполох – дніпровські плавні потрібно терміново рятувати від забудови особняками. Керівництво парку в особі бувшого кримінального злодія, Дмитра Кіріна, який відсидів не малий термін у в’язниці за розбої та вбивство, налагодили дуже прибутковий бізнес на території підконтрольного заповідника державного значення Нижньодніпровського парку, продаж та передача в оренду земельних ділянок. Дмитро Кірін, «СМОТРЯЩИЙ» за заповідником від міністра Семерака, як він себе всім представляє, в відкритій формі пропонує придбати земельні ділянки в живописних місцях нижнього Дніпра.Прикриваючись правовою колізією керівництво розпродає землю Нижньодніпровського, користуючись тим, що на сьогоднішній день немає точно встановлених меж національного парку. Розцінки дивують своєю нахабністю – за одну сотку заповідної землі чиновники справляють від 1(однієї) до 2,5 (дві з половиною) тисячі доларів, які осідають в гаманцях як місцевих ділків так і по вертикалі передаються до самого пана міністра екології Семерака.
За інформацією з власних джерел Міністру Кабінету Міністрів України в уряді Арсенія Яценюка, а тепер Міністру екології і природних ресурсів в уряді Володимира Гройсмана Остапу Семераку достовірно відомі факти злочинної забудови узбережжя НПП Нижньодніпровський, а його мовчазна реакція для нас більш ніж красномовна. Результат – міністр Семерак налагодив дуже потужну і прибуткову схему заробітку міліонних над прибутків на Херсонщині. І на справді, коли так далеко від Києва, хто там буде розбиратися.
Просимо вважати дану статтю офіційним зверненням до правоохоронних органів для вжиття невідкладних заходів реагування та перевірки інформації щодо незаконного «дерибану» земель заповідного фонду Херсонщини під приватні забудови.
Громада Херсонщини буде далі продовжувати слідкувати і передавати інформацію в засоби масової інформації про злочини в Нижньодніпровському парку…..

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ