Человек не терпит насилия!

Мамо, я хочу бути … АКТИВІСТОМ!

Останніми роками в Україні спостерігається занепад малого та середнього бізнесу та загалом економіки держави. Молодим людям після закінчення школи або вищих навчальних закладів досить складно знайти роботу за спеціальністю, яка б достойно оплачувалася та дозволила їм будувати плани на майбутнє. Не останню роль в цьому кризовому явищі відіграє і проведення АТО на Сході України проти бандформувань сепаратистів, що фінансуються та всіляко підтримуються російськими олігархами на чолі з Путіним.
Разом з тим, з початком проведення АТО, в усіх регіонах нашої держави активізувався волонтерських рух та діяльність громадсько-політичних об’єднань національно-патріотичної спрямованості. Самі активісти підкреслюють той факт, що агресія Путіна об’єднала Східну та Західну Україну прагненням визволити свою Неньку Україну від російських загарбників та їх поплічників, повернувши анексовані ворогом території Донецької, Луганської областей та АР Крим.
Але, як кажуть в народі «Кому ВІЙНА, а кому МАТИ рідна». Так і в нашому випадку. Поки одні патріоти зі зброєю в руках відстоюють національну ідею на східних кордонах нашої держави, інші, використовуючи громадську діяльність та патріотичні гасла для особистого збагачення, намагаються перебрати на себе контроль за сферою нелегального бізнесу (створюють конкуренцію ОЗУ) на території Дніпропетровської області.
Зокрема, керівники громадської організації «Рух Вільна Доля» Дмитро Смолянський, Денис Розов та дівчина занадто вільних поглядів, як кажуть злі язики «шльондра» Дар’я Слуцьковська намагаються встановити контроль над залами гральних автоматів м. Дніпро та реалізацією сурогатного алкоголю.
З цією метою вони отримали благословення від відомого у певних колах, передусім кримінальних Едгара Авдиша, який фактично особисто контролює нелегальний бізнес.
Активісти «Вільної Долі» проводять рейди, чинять самосуд, б’ють відвідувачів та власників, оббираючи їх «до нитки», щедро діляться з Едгаром, який усуває таким чином конкурентів.
Хтось може сказати, що «активісти» роблять добро, але коли мова йде про дуже великі гроші, справа не обходиться простим вимаганням та побиттям. Всі добре знають, що на совісті цих «борців за правду» смерть молодого активіста Гуйвана, якого застрелили під час одного з «набігів» на підпільне казино у червні минулого року.
Дуже часто своїх «найманих активістів» «Вільна Доля» просто «кидає на бабки», коли після проведених рейдів їм не виплачують обіцяне. Доречі, суми там доходять до сотень тисяч гривен.
Разом з тим, протягом 2017 року матеріальні статки керівництва «Вільної Долі», в період економічної кризи в країні, лише покращуються. А саме, Д. Смолянський придбав із автосалону новенький автомобіль «Шкода – Октавія» 2017 року, переїхав жити до елітного району с. Новоолександрівка Дніпропетровського району, оренда будинку в якому становить близько 20 тисяч гривен на місяць.
Хочеться запитати: «Шановні «активісти», звідки такі заробітки?». Чи національно–патріотичний рух – це лише гарна ширма для прикриття своїх брудних та низько меркантильних дій, спрямованих на матеріальне збагачення? А як же національна ідея і ті гасла, які ви промовляєте під час своїх масовок? Чи не настав час проводити люстрацію і громадських активістів? Який приклад ви подаєте молоді, яка після закінчення ВУЗів стоїть на роздоріжжі вибору професії за фахом чи розміром заробітної плати. Не станеться так, що всі подадуться в «громадські активісти», щоб нічого не робити, а лише «контролювати» та збагачуватися на проплачених масовках.
Також, хочеться ще запитати представників правоохоронних органів: А куди дивитесь ви? Коли у вас під носом йде переділ сфер впливу нелегального бізнесу регіону? Чи ви з ними в темі та в долі?.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ