Человек не терпит насилия!

Черниговская Академия ДПТС

Что-то давненько мы не обсуждали деятельность “славной” Академии. Там что-все нормально? Название поменяли, а люди все те-же! Прошла вступительная. Пишите, сколько кто платил за поступление! Сколько стоит должность зав. кафедры, нач. факультета и простого препода?

Оцените материал:
54321
(Всего 8, Балл 4.38 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

520 ответов

  1. Женщина попала в больницу из-за бесконечного оргазма. Женщина в США не могла прекратить испытывать оргазм в течение более 4 ч. после секса, поэтому попала в больницу.

    Лиз и ее партнер Эрик поделились историей в американском реалити-сериале “Секс отправил меня в скорую помощь”. Об этом пишет Daily Star.

    Пара рассказала, что занялась сексом утром, когда начался оргазм, который никак не прекращался. Они попытались остановить его, попрыгав, выпив бокал вина и антигистаминные препараты. За 1,5 ч. вызвали “скорую”. Медики уже собирались выписать ей рецепт на успокоительное валиум, когда оргазм спонтанно прекратился.

    Женщина вынуждена была отпроситься с работы, сославшись на недомогание. После оргазма она чувствовала себя усталой и изможденной.

    Странная проблема вскоре повторилась. Лиз пришлось ежедневно принимать лекарства, чтобы остановить случайные неудобные и изнурительные оргазмы на публике и дома.

    “Сначала это было после секса. Потом дошло до того, что делала что угодно — смотрела телевизор, гулял по улице. И внезапно испытывала оргазм. У меня было до 12 спонтанных длительных оргазмов в день “, — говорит женщина

  2. Наукові журнали включені до Переліку фахових видань
    Головна » Наукові журнали включені до Переліку фахових видань
    ● Квітень 19, 2021 ● НОВИНИ
    Шановні науковці!
    Наказом Міністерства освіти і науки України № 420 від 15.04.2021 https://mon.gov.ua/…/pro-zatverdzhennya-rishen… одразу два наукових журнали, засновником яких є Академія Державної пенітенціарної служби, включені до Переліку наукових фахових видань України категорії «Б», а саме:
    «Науковий вісник Сіверщини. Серія: Освіта. Соціальні та поведінкові науки» в галузі педагогічних, психологічних та економічних наук відповідно за спеціальностями 011 «Освітні, педагогічні науки»; 051 «Економіка»; 053 «Психологія»;
    «Науковий вісник Сіверщини. Серія: Право» в галузі юридичних наук за спеціальністю 081 «Право».
    Запрошуємо всіх зацікавлених науковців відвідати офіційні вебсайти наукових фахових періодичних видань Академії Державної пенітенціарної служби:
    – «Науковий вісник Сіверщини. Серія: Освіта. Соціальні та поведінкові науки» http://sjeducation.academysps.edu.ua/;
    – «Науковий вісник Сіверщини. Серія: Право» http://sjlaw.academysps.edu.ua/

  3. 22-23 квітня 2021 року в режимі онлайн відбулася міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання теорії та практики в галузі права, освіти, соціальних та поведінкових наук – 2021».

    Серед учасників конференції були представники закладів вищої освіти та наукових установ як з України, так і зарубіжних країн, зокрема: Республіки Казахстан та Республіки Білорусь. У цьому заході взяли також участь практичні працівники, які поділилися власним досвідом та знаннями у сферах захисту прав і свобод людини, виконання кримінальних покарань, протидії злочинності.

    Академія вдячна співорганізаторам конференції, а саме: Міністерству юстиції України, Хмельницькому університету управління та права імені Леоніда Юзькова, Дунайському інституту Національного університету «Одеська морська академія», Сумському державному педагогічному університету імені А. С. Макаренка, Барановичському державному університету, Полоцькому державному університету, Вищій технічній школі в Катовіце, Інституту психології Люблінського католицького університету Іоанна Павла ІІ, Костанайській академії Міністерства внутрішніх справ Республіки Казахстан імені Шракбека Кабилбаєва.

  4. З 6 травня “червоний” рівень епіднебезпеки перестає діяти на території Харківської, Хмельницької та Чернігівської областей.

    Деталі: Рішення ухвалили на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

    З 6 травня на території Харківської та Хмельницької областей будуть діяти обмеження “жовтої” зони, а на Чернігівщині – ”помаранчевої”.

  5. Про підозру Медведчуку

    Генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозру в держзраді куму Путіна Віктору Медведчуку та нардепу ОПЗЖ Тарасу Козаку.

    Також СБУ проводила обшуки в будинку Медведчука по вулиці Монтажників в Києві та в офісі партії “Опозиційна платформа – За життя”.

  6. Відповідно до Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту.
    Освітян, залучених до проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) у 2021 році, за їхнім бажанням, щеплюють вакциною CoronaVac проти COVID-19 виробництва Sinovac Biotech з 14 квітня.
    Працівників освіти, які залучені до проведення ЗНО, вакцинують організовано мобільними бригадами з імунізації. Список охочих вакцинуватися формує керівник закладу освіти та передає його до департаментів охорони здоров’я обласних, Київської міської державних адміністрацій. Вони, своєю чергою, узагальнюють списки та передають їх регіональним координаторам з вакцинації для подальшого планування виїзду мобільної бригади. За планування графіку виїздів мобільних бригад відповідають регіональні координатори з вакцинації. Вони повідомляють керівникам закладів освіти дату та час приїзду мобільної бригади.
    Вакцинація інших працівників сфери освіти розпочнеться після отримання регіонами нової партії вакцини Comirnaty від компанії Pfizer-BioNTech. Вакцина Comirnaty від компанії Pfizer-BioNTech призначена для цієї групи пріоритетної імунізації від COVID-19 за рішенням оперативного штабу МОЗ з протидії вакцинокерованим інфекціям. Україна очікує вакцину Comirnaty від компанії Pfizer-BioNTech у межах глобальної ініціативи COVAX найближчим часом.

  7. Останній день навчання в цьому році – 4 червня. Про це повідомив сьогодні, 25 травня, на щотижневій розширеній нараді в Чернігівській міській раді керівник міського управління освіти Василь Білогура.
    Свята останнього дзвоника відбуватимуться з дотриманням застережних санітарних обмежень, на свіжому повітрі. Школи також будуть враховувати те, що в цей же день буде відбуватися також ЗНО з історії України, додав він.

  8. Останній день навчання в цьому році – 4 червня. Про це повідомив сьогодні, 25 травня, на щотижневій розширеній нараді в Чернігівській міській раді керівник міського управління освіти Василь Білогура.
    Свята останнього дзвоника відбуватимуться з дотриманням застережних санітарних обмежень, на свіжому повітрі. Школи також будуть враховувати те, що в цей же день буде відбуватися також ЗНО з історії України, додав він.

  9. Останній день навчання в цьому році – 4 червня. Про це повідомив сьогодні, 25 травня, на щотижневій розширеній нараді в Чернігівській міській раді керівник міського управління освіти Василь Білогура.
    Свята останнього дзвоника відбуватимуться з дотриманням застережних санітарних обмежень, на свіжому повітрі. Школи також будуть враховувати те, що в цей же день буде відбуватися також ЗНО з історії України, додав він.

  10. Останній день навчання в цьому році – 4 червня. Про це повідомив сьогодні, 25 травня, на щотижневій розширеній нараді в Чернігівській міській раді керівник міського управління освіти Василь Білогура.
    Свята останнього дзвоника відбуватимуться з дотриманням застережних санітарних обмежень, на свіжому повітрі. Школи також будуть враховувати те, що в цей же день буде відбуватися також ЗНО з історії України, додав він.

  11. ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ❗

    📣 Запрошуємо на престур до Південної виправної колонії №51, який відбудеться 2️⃣7️⃣ травня о 12:00.

    ☝ Захід відбудеться за участі Міністра юстиції Дениса Малюськи.

    🗣 Під час заходу Міністр юстиції розповість про старт процесу приватизації Південної виправної колонії №51 та дасть відповіді на питання стосовно реформування пенітенціарної системи України.

    🏫 крім того, відбудеться екскурсія територією колонії та 🎤 пресконференція для представників ЗМІ.

    ⌚ Збір з 12:00 до 12:15 за адресою: м. Одеса, вул. Люсторфська дорога, 9, ворота з боку пров. Іподромний (зустріч біля воріт на охороні).

    📝 Для отримання попередньої акредитації потрібно надіслати на електронну пошту 📧 [email protected] наступні документи : ▪️ повне найменування засобу масової інформації; ▪️ прізвище, ім’я, по батькові представника засобу масової інформації, серія та номер паспорту, коли і ким виданий; ▪️ номер редакційного посвідчення або інших документів, що засвідчують належність до засобу масової інформації.

    👱‍♀️ Контактна особа: Золотонос Ольга, тел. +380935396300. ⏳ Акредитація представників ЗМІ до 27 травня 2021 року 10:00.

    Департамент з питань виконання кримінальних покарань Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції /м. Одеса/

  12. Тогочинський — тупий селюк та мерзотник, якого по блату поставили ректором у 2016 році. Женіть геть цього дебіла !

  13. Якщо Тупий така мерзота, то навіщо його обрали на 2 термін? Так Царюк дійсно проректор чи ні? Якщо так, то Тупий дійсно дебіл!

  14. Що за маячню ти читаєш і пишеш? Не сміши людей. Краще йди в бібліотеку і читай книги

  15. Читай дуже уважно!
    В Украине будут закрывать университеты –
    Всемирный банк дает на это 200 млнВ
    Всемирный банк заявил, что выдаст Украине 200 миллионов долларов на реформирование системы высших учебных заведений – на эти деньги эксперты будут проводить аудит каждого института, университета или колледжа в Украине. По итогам аудита оставят только те, которые подпадают под все необходимые стандарты и которые можно назвать “прозрачными” и “эффективными”. Проще говоря, Всемирный банк посоветовал сократить количество вузов в Украине.

    В банке прямо сказали, что сеть государственных учреждений высшего образования в Украине (а это 231 вуз) – слишком большая и неэффективная.
    В проекте банка указано, что для сокращения количества высших учебных заведений необходимо провести “институциональные аудиты для каждого из них”. То есть по итогам этих аудитов будут решать, эффективен тот или иной университет или лучше его закрыть либо укрупнить.

  16. 8-16:

    ВУЗов в Украине более 800 штук. Это вместе с частными. В каждом райцентре ВУЗ. Готовят естесно экономистов, юристов, менеджеров, социологов, маркетологов, короче не о чем. Знаний не дают никаких. Выпускники ничего не знают, и не умеют. Давно пора позакрывать все эти шарашкины конторы, для зарабатывания бабла одними, и покупки дипломов другими.

    .

    В 1991 году в Украине было 150 ВУЗов. Так была и многоотраслевая промышленность, где нужны были высококвалифицированные кадры, типа — авиационная, космическая, судостроительная, и пр.пр.

    .

    Населения было в 1991 году 52 милиона. А щас населения с гулькин нос, промышленности нет, и соответственно нет необходимости даже в 150 ВУЗах. А их сейчас более 800, может около 2000 вместе с филиалами…

  17. От болонской сис-мы образования тоже нужно было отказаться. Я категорический противник этой сис-мы.

  18. Всю эту чушь, начиная с

    1 страницы, написал Репин Ю. В., которого выперли в 2014г. за взятки.

  19. Васёк, ты можешь приходить в любое удобное для тебя время! Отработаем твою пыку как боксёрскую грушу!

  20. Думал что Царюк на должности проректора перестанет подгуливать с чужими жёнами
    Оказалось, что ничего не изменилось

  21. Хоть бы выпускников по ранжиру поставили, смотреть страшно на это позорище, а еще военная академия называется

  22. Були на випускному. Чому у всіх викладачів та керівників Академії червоно-сині обличчя? Скільки це треба вживати алкоголю, щоб мати такий колір? А від курсових офіцерів взагалі був перегар. Не соромно перед дітьми та батьками?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ