Человек не терпит насилия!

Нагородний травмат генерала Крiси проти нелегального АК. Очікуваний результат

Кріса Іван ЯкимовичКріса Іван Якимович

Днями під Києвом стався цікавий інцидент із застосуванням зброї, в якому генерал міліції на пенсії використав травматичний пістолет проти грабіжників, що залізли в його дім. Однак злочинці виявились краще озброєними.

Як повідомило джерело, наближене до ДСНС України, розбійники напали на заміський будинок Івана Кріси, генерала цивільного захисту, першого заступника голови Державної інспекції техногенної безпеки МНС України часів Януковича.

У домі, розташованому близько 10 км. від Києва у районі Білогородки, мешкав пан Кріса із дружиною. Нападників було двоє. Вони були озброєні автоматами Калашникова.

Генерал, спускаючись по сходах з другого поверху, відкрив вогонь по нападниках з травматичного пістолета. У відповідь отримав дві кулі, які пройшли навиліт.

Після перестрілки нападники втекли. Пораненого генерала доставили в лікарню, зараз його стан стабільний.

На думку джерела, пан Кріса уникає широкого розголосу нападу, щоб не показувати громадськості свій будинок, на який він заробив під час багаторічної роботи на різних посадах в системі МВС-МНС-ДСНС.

На Київщині напали на генерал-майора цивільного захисту

http://zbroya.info/uk/blog/13709_nagorodnii-travmat-proti-nelegalnogo-ak-ochikuvanii-rezultat/

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ