Человек не терпит насилия!

Василь Хомінець: історія від офіціанта до крупного тернопільського чиновника

Щоденно в інтернеті, по телебаченні та радіо ми чуємо гучні заяви вищого керівництва нашої країни про те, що ми боремося проти корупції, кумівства та хабарництва. Але реальність така, що чимало чиновників і далі набивають свої кишені та дають набивати їх своїм кумам, братам та сватам.
Перед ти, як взятися за це журналістське розслідування, ми детально вивчили біографію та шлях на посаду Хомінця Василя Петровича, і вкотре переконалися в тому, що в нашій країні можна бути чиновником з будь-якою освітою і без досвіду роботи — головне мати чимало коштів та хорошого кума чи брата… І чим більш ти аморальний — тим вища у тебе посада чиновника.
Так, хто ж такий Василь Петрович Хомінець ?
Василь Петрович Хомінець (нар. 13 жовтня 1973 року, в с. Виноград Коломийського району Івано-Франківської області) — український політик, голова Тернопільської обласної ради (2013–2015). Член Всеукраїнського об’єднання «Свобода», заступник голови Тернопільської міської організації ВО «Свобода». Ось таку серйозну біографію надає відомий інтернет-ресурс Вікіпедія. До того ж це не повна частина біографії Василя Хомінця.
Його біографія розміщена у Вікіпедії на декілька сторінок. Не хочемо втомлювати читачів усіма регаліями і, так званими, “великими вчинками” Хомінця”. Для тих, хто ще не знає, на цьому ресурсі будь-яка людина може розмістити статтю, а от коли ти маєш у своєму штаті власних журналістів, то можеш дати наказ і тобі напишуть таку біографію, ще крутішу за біографію президента України. Якщо детально розібрати біографію Василя Петровича, то можна прослідкувати чимало нестиковок та вигаданих міфічних даних самим Хомінцем.
У, так званій, офіційній біографії «люди» Хомінця не згадують головні моменти його життя.
Будь-хто з нас знає, що у нашій країні в політику чи на високу чиновницьку посаду просто так не потрапити. Щоб стати чиновником і політиком, потрібно знайти людей, які тебе просунуть туди, або бути кумом вже відомого політика. Офіційна біографія не згадує, що пан Хомінець довгий час працював офіціантом, а пізніше, менше року, адміністратором комплексу «Каскад». І тут постає питання: як простий тернопільський офіціант став керівником Ланівської районноі державноі адміністрації без будь-якого досвіду чиновницької роботи?
Поспілкувавшись з колишніми колегами Василя Хомінця по ресторану, ми дізналися, що пан Василь був досить облесливим та хитрим офіціантом. Він завжди гарно обслуговував чиновників та місцевих політиків, а коли ті напивалися і починали влаштовувати дебоші, пан Василь збирав на них компромати. І врешті решт компромати дали свої плоди, простого тернопільського офіціанта призначають керівником Ланівської РДА. Цей момент є дійсно ключовим в біографії Хомінця, адже, коли тебе призначають головою районної адміністрації — ти отримуєш щасливий квиток в українську політику. І так сталося, що після РДА, кар’єра Хомінця пішла вгору.

Потрібно також згадати про освіту Василя Петровича.
Василь Хомінець у 1989—1993 роках навчався в Хмельницькому педагогічному училищі на спеціальністі вчителя молодших класів і організатора спортивних клубів і секцій. У 1993—1998 роках — на історичному факультеті Тернопільського державного педагогічного університету, на спеціальності вчитель історії. У 2006—2009 роках — на факультеті вищих керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України здобув фах магістра управління суспільним розвитком. Василь Хомінець любить розповідати, як він навчався в університеті на спеціальності «історія». Дійсно, в нього є дипломи про освіту.
Готуючи це розслідування, ми спілкувалися з його одногрупниками, які ні разу не бачили його на лекціях, семінарах, а тим більше — іспитах та заліках. А от про знання історії розповів нам його однокласник: «Вася ніколи не міг відповісти, коли розпочалася Друга світова війна. Завжди плутав дати. Знав лиш, коли розпочалася Жовтнева революція». Також, окрім освіти вчителя історії, часто Василь Петрович чваниться, що він магістр з управління, але в цьому дипломі нічого немає особливого, адже для того, щоб стати магістром з державного управління, потрібно мати гроші, зв’язки, а головне — займати високу посаду.
Василь Петрович та головування його в Тернопільський обласній раді.

З 31 жовтня 2013 по 8 грудня 2015 року Василь Петрович Хомінець був головою Обласної ради. За період його головування було чимало скандалів . Зокрема, багатьом Василь Петрович запам’ятався як ловелас, любитель випити й гарно закусити за рахунок держави та місцевих бізнесменів. Також Василь Петрович запам’ятався багатьом як політичний популіст… Доречі, часто, коли він був головою Тернопільскої обласної Ради, влаштовував гулянки в місцевих барах та ресторанах.
Василь Хомінець та Держпродспоживслужба
З 24 січня 2017 року Василь Хомінець стає керівником Держпродспоживслужби. Відоме тернопільське видання «Нова тернопільська газета » написало, що пан Василь пройшов досить серйозний конкурсний відбір на цю посаду

Посилання на Джерело Василь Хомінець очолив Держпродспоживслужбу

Насправді, в конкурсі на посаду керівника Держпродспоживслужби переміг Богоніс Володимир Васильович, але якимось дивом посаду відали Василю Петровичу. Є версії, що посаду подарував Хомінцю його друг голова Тернопольської ОДА Степан Барна. Видання «Нова тернопільська газета » у статті про призначення Володимира Хомівця відмітило, що посада Держпродспоживслужби є досить хлібною.

І дійсно, журналісти були праві, що посада хлібна і досить прибуткова. Відразу після приходу його на цю керівну посаду, Василь Петрович організовує гучну гулянку в Тернополі. Полюбляє пан Василь Петрович влаштовувати «семінари» для своїх працівників. Останній такий гучний «семінар» відбувся декілька місяців тому, в Борщові, де ніби Василь Петрович проводив санітарну інспекцію табору «Лісова пісня». Насправді ж, це був той самий семінар для працівників, де були дівчата легкої поведінки та друзі-гуляки. В себе на сторінці у фейсбуці Василь Петрович написав, що провів інспекцію табору, де за його словами дітей годують 5 разів на день.

І це не випадково, що він зосередив свою увагу, що 5 разів на день, щоб гарно списати харчі, які були витрачені на гулянку його, дівчат легкої поведінки та “корішів”. Взагалі то, до відома Василя Хомінця, в дитячих таборах годують 3-4 рази на день, адже це норма прийому їжі для дітей віком від 5-17 років.
Цікавим є той факт, що своєму найближчому оточенню Хомінець розповідає, що ніхто його не зможе звільнити, адже він добрий друг прем’єр-міністра Володимира Гройсмана. Коли нап’ється, то кричить що з Гройсманом базар у Вінниці тримав. Питання: коли Хомінець був у Вінниці? Адже він постійно працював у Тернополі і в Ланівцях, явний наклеп на постать Володимира Гройсмана..
Працівники також розповіли, що нещодавно отримали наказ скидатися по 1500 гривень на новий семінар присвячений Дню працівників ветеринарної медицини. Цей семінар повинен пройти в Долинському районі Івано – Франківської області. Коли ми попросили дозволу сфотографувати працівників та написати їхні дані, вони категорично відмовилися, адже бояться втратити роботу. Тому остання надія працівників — це перевірка з Києва та швидке відсторонення Василя Хомінця з посади. Працівники кажуть, хто не погоджується їхати на п’янки та гулянки (авторські семінари Василя Хомінця ), то Василь Петрович каже: «Хто не зі мною — той проти мене».
Важливим фактом є те, що Василь Петрович прийшов керувати Держпродспоживслужбою, взявши на роботу журналістку, яка займається його особистим піаром у мережі та на сторінках місцевих ресурсів. Хоча офіційно ця жінка числиться бухгалтером. Ця пані-журналістка відбілює репутацію тернопільського гуляки та казанови, і робить йому піар, щоб той в майбутньому став народним депутатом України, адже Василь Петрович не приховує, що прагне депутатства у будь-який спосіб.

Василь Петрович та декларації
Декларація Василя Петровича — це просто відверта брехня та приховування від українського народу величезних статків. Він заховав від держави та народу два будинки і три автівки, вартість його задекларованого Lexus RX 350 2007 року суттєво зменшена .
Василь Петрович задекларував, що його Lexus RX 350 2007 року вартує 312 800,00 тисяч гривень, ми знайшли найдешевше скільки вартує ця автівка

Посилання на декларацію Василя Хомівця https://declarations.com.ua/declaration/vulyk_7_106

На відомому українському ресурсі «Авто Ріа», такий автомобіль коштує 459 тисяч гривень .
Наводимо нище скріншот вартості автомобіля

Чи не є це применшення реальної вартості автіки для того, щоб детальніше перевірити реальні статки чиновника ? Якщо такий чиновник ховає справжню вартість своєї машини, тоді подумайте скільки реальних коштів та майна приховує Василь Хомінець.
Сьогодні в Україні склалася така ситуація, що чиновники, які мають в руках купу грошей, зароблених на крові невинних жертв, демонструють непристойну поведінку, дискредитують себе і державу вцілому.
Вони не гідні займати державні посади і повинні відповідати за свої злочинні дії перед народом, державою за всією суворістю закону, і саме таким є злочинним чиновником Василь Хомінець. А тому закон має бути рівним для всіх та дієвим. І якщо такий процес справедливого осудження та довгого ув’язнення для тих, які розкрадають державне майно, гроші, думаючи, що їм все так просто минеться і вони обійдуть закон іншою стороною, нехай навіть і не мріють про це. Якщо ж розпочнеться процес саджання корупціонерів таких, як Василь Хомінець, то тоді в Україні настане справедливість, порядок і мир.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ