Человек не терпит насилия!

Гейко Костянтин. Сповідь корупціонера

Я, Гейко Костянтин Григорович , вступаючи на службу до органів внутрішніх справ України, складаю Присягу і урочисто клянуся завжди залишатися відданим народові України, суворо дотримуватися її Конституції та чинного законодавства, бути гуманним, чесним, сумлінним і дисциплінованим працівником, зберігати державну і службову таємницю. Я присягаю з високою відповідальністю виконувати свій службовий обов’язок, вимоги статутів і наказів, постійно вдосконалювати професійну майстерність та підвищувати рівень культури, всіляко сприяти зміцненню авторитету органів внутрішніх справ. Клянуся мужньо і рішуче, не шкодуючи своїх сил і життя, боротися із злочинністю, захищати від протиправних посягань життя, здоров’я, права й свободи громадян, державний устрій і громадський порядок.
Якщо ж я порушу цю Присягу, то хай мене покарають за всією суворістю закону.
Я, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області полковник поліції Гейко Костянтин Григорович, добровільно хочу зізнатись у скоєнні низки корупційних злочинів. Так, з самого початку служби на різних посадах в органах внутрішніх справ, а потім поліції, я займався вимаганням і отриманням неправомірної вигоди з фізичних і юридичних осіб різних форм власності, штучно створював умови для цього, з однією єдиною метою – незаконне збагачення.
Однак, рано чи піздно, у кожного «порядного корупціонера» виникає питання легалізації незаконно здобутих доходів. Замислившись над цим, я у 2013 році оформив право власності на базу відпочинку «Вілла Морська» (Одеська область, м. Білгород-Дністровський, смт. Затока, ділянка № 493), яка складається з садових будинків площею 412 кв.м. та земельної ділянки площею 0,044га (вартість бази відпочинку близько 500 тис. доларів США).
На виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції» 31.10.2016, перебуваючи на посаді заступника начальника Приморського ВП м. Одеси ГУНП в Одеській області, я подав декларацію особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2015 рік, в якій умисно не вказав про право власності на нерухоме майно бази відпочинку «Вілла Морська».
Щоб уникнути розголосу, в 2016 році я за рішенням Малиновського районного суду «розлучився» зі своєю дружиною — Варварською Ларисою Володимирівною та цим же рішенням переписав на неї право власності на нерухоме майно та земельну ділянку бази відпочинку «Вілла Морська».
Також, я не відобразив у декларації готівку та цінні метали, які зберігаю в банківський скринці, ряд об’єктів нерухомості, які зареєстровані на довірених осіб, які здаю в оренду та багато чого іншого. Вважаю що в ході досудового розслідування це буде встановлено, однак допомагати слідству не даному етапі вважаю недоцільним.
Я розумію, що своїми діями скоїв низку корупційних злочинів відповідальність за які передбачена ст. 368-2 КК України «Незаконне збагачення» та ст. 366-1 КК України «Декларування недостовірної інформації».
Я вважаю, що ми не зможемо «змінити країну на краще, коли не змінимось самі», тому вирішив почати з себе. Прошу мене покарати за всією суворістю кримінального кодексу України.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ