Человек не терпит насилия!

Депутат Артюшенко просить НАБУ перевірити на корупцію кандидата в начальники Київської митниці

Сергія Тупальського підозрюють у використанні сімейної фірми ПП “Тріумф-СП” у “сірих” схемах на столичній митниці. 

Сергій Тупальський має намір взяти участь у конкурсі на посаду начальника Київської митниці. Серйозні застереження щодо цього на своїй сторінці у Facebook висловив народний депутат України Ігор Артюшенко, повідомляє «Антикор».

“Є такий персонаж — начальник митного посту “Столичний” Сергій Тупальський. І молодий, і освічений, і перспективний. А тому і начальником митного посту призначили. І у його брата бізнес після цього різко в гору пішов. Звичайно, цей бізнес працює на тому ж самому митному посту”, — зазначив депутат. 

Ігор Артюшенко також додав, що і в дружини Тупальского “одразу з’явилися і нова квартира, і земелька, і будинок, і нова машина, і 70000 $ готівкою”. 

З огляду на неодноразові повідомлення у ЗМІ про корупцію на Київській митниці, народний депутат звернувся до Національного антикорупційного бюро щодо проведення перевірки діяльності Сергія Тупальського. Текст звернення він оприлюднив на своїй сторінці у соцмережах.

“Йому удачі в конкурсі бажати не буду. А побажаю удачі НАБУ”, — наголосив Артюшенко.

nabu1

nabu2

Депутат, зокрема, просить Антикорупційне бюро надати відповіді на наступні питання: чи відповідає дійсності оприлюднена раніше інформація про компанію ПП “Тріумф-СВ”, чи планується перевірка цієї компанії щодо виявлення та встановлення ознак злочину, передбаченого ст. 205 КК України (фіктивне підприємництво), ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків і зборів), ст. 366 КК України (службове підроблення).

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ