Человек не терпит насилия!

27 поверх «Гуллівера». Готівка без проблем

medium 14713734 1328688600488628 8954289396532208066 n

Минуло майже три місяці з моменту арешту першого заступника голови Державної податкової служби та начальника Податкової міліції Андрія Головача. Головного конвертолога Януковича-Арбузова. Легендарного «Кефірчика», який заслужив це прізвисько за любов до відкатів у 0,5% від протиправних схем, які він контролював. А це були схеми на сотні мільярдів гривень.

Сьогодні справа «Кефірчика» стоіть. Згідно інформації, яку старанно вкидають у ЗМІ із ГПУ, це пояснюється тим, що «Кефірчик» нібито «мовчить». Навіть якщо це і так, то на волі зашиються поплічники «Кефірчика», що фігурують у тому самому розслідуванні. Цих людей ГПУ чомусь не тільки не арештовує, але і навіть не викликає на допити. Ключовий персонаж серед них — Олексій Кікірешко.

Широкій публіці цей чолов’яга був довго відомий лише як власник і гравець київського ФК Арсенал, автогонщик і завсідник світських вечірок. Але це тільки вітрина. А гроші на оформлення цієї вітрини – правильно, з обналу. Кікірешко – визнаний авторитет у цій «галузі», один з найулюбленіший обнальщиків екс-голови Мінздоху Кліменка. Після Майдану конверти Кікірешко, що обслуговували бізнес-імперію Клименка, кришував сам Юрій Артюхов – зам голови СБУ. Але після його звільнення влітку 2015 обнальна система Кікірешко продовжила працювати.

Все це було добре відомо ГПУ. Кікірешко був одним із фігурантів справи, відкритої против Клименка — про присвоєння 3 млрд. гривень (при курсі 8 грн / долар) під виглядом фіктивного ПДВ. До речі, тільки завдяки розголосу, що вчинили активісти громадської ініціатив «STOP Фіктивний ПДВ» ця справа не була закрита влітку цього року. Розслідування по ній активізувалося, і одним із результатів цієї активізації став арешт «Кефірчика».

Пане Матіос! Вам не вистачає доказів по цій справі? То може запитаєте у одного футболіста і автогонщика, а по сумісництву обнальщика Клименка? Кікірешко був і залишається тим сам тактиком, что втілював у життя «стратегічні» схеми Клименко і Головача. Він є фігурантом справи №32013110090000193 і його покази можуть легко вирішити проблему «мовчання» Кефірчика. А очна ставка двох цих чудових людей, гарантуємо, дозолить передати справу до суду у місячний термін.

Де знайти Кікірешко? Пане Матіос, це зовсім просто. В 10 хвилинах їзди від ГПУ знаходиться ТРЦ Гулівер, що належить Клименко і Стоматологу. На 27-му поверсі цього бізнес-центру розташований конверт-центр. Який контролюється паном Кікірешко. І сам Кікірешко там регулярно з’являється. І дуже вільно себе почуває, розповідаючи, що «в пракуратурє всьо порешал», та час від часу займається ще одним хобі – лупцює жінок.

Якщо Кікірешко працює і нікуди не біжить, значить його послуги комусь потрібні, і значить від когось він отримав гарантії власної недоторканості. Може, пану Матіосу відомо хто цей «комусь» і «хтось», і він назве його ім’я? А заодно розповість, що ГПУ встановлено по нашому світському леву-ковертатору. Або скаже, що це «чєстнєйший чєловєк», що теж буде відповіддю.

Громадська ініціатива “STOP Фіктивний ПДВ”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ