Человек не терпит насилия!

Хто вони ГО «Автомайдан Черкаси» борці чи терористи державних органів ? Частина 1.

Не секрет, що одними з основних цілей різного роду громадських формувань, громадських об’єднань є подальше прагнення прийти до влади не зважаючи на будь які методи.
Після того як в 2014 році в Україні відбулась революція гідності виникло безліч громадських формувань, в яких на початковій стадії знаходились сотні громадян України. Революція пройшла, хтось пішов на фронт, хтось займався волонтерством, але є також такі, які під різними гаслами громадських організацій не знайшли себе в нормальному життєвому процесі, а вирішили займатись політиканством, популізмом та новим видом діяльності таким як «Державний тероризм органів влади». Ціль одна під приводом боротьби з корупцією та беззаконням просто банально заробляти гроші.
Одними з таких є члени вже відомої громадської організації Автомайдан Черкаси. На даний час організація нараховує саме «активними» близько десяти таких членів. Позиціонує себе як громадськість, але всі знають що для того щоб говорити від імені громадськості потрібно спочатку щоб громадськість тебе на це уповноважила. Наприклад в Черкаській області проживає близько 1 млн. 500 тис. осіб і ніхто не дає права десятці осіб в яких присутні різні особисті мотивації говорити від імені всього населення Черкаської області.
Основна задача це фактично здійснення державного тероризму різного роду державних установ, їх керівників з метою впливу на різні політичні та економічні процеси, які в подальшому вказаній «десятці» дадуть фінансові «привілегії», або попросту заробить бабки. І для цього використовуються різні методи в основному інформаційні та методи шантажу.
Велику увагу ГО «Автомайдан Черкаси» приділяє нібито боротьбі з браконьєрством, але насправді це не є боротьба з браконьєрством, а лише спосіб вимагання грошей та «кришування» незаконного вилову риби у Черкаській області. Останнім яскравим прикладом стало затримання інспектора держрибоохорони Жукова Максима разом з членом ГО «Автомайдан» Котиченком Андрієм https://vk.com/wall-12726654_65792. Крім кришування браконьєрів ця організація намагається знайти вплив на Риббригади області з метою отримання грошової винагороди і закриття очей на не завжди правомірні дії останніх. Але в разі відмови платити Автомайдану останні переходять до радикальних дій, яскравий приклад ГО «Автомайдан Черкаси» опублікував на своїй сторінці у фейсбук https://www.facebook.com/avtomaidan.ck/posts/1789265521296399.
Наступним яскравим прикладом є подія коли ГО «Автомайдан Черкаси» втрутився в ситуацію яка склалася при прокладанні труб зливової каналізації по вул. Смілянська у м. Черкаси https://www.facebook.com/avtomaidan.ck/posts/1691972187692400, якщо прослідкувати далі то зміни в прокладанні труб не відбулися, недоліки на які вказував Автомайдан усунуті не були. До даного об’єкту Автомайдан перестав приділяти увагу тільки після того як отримав певну суму від фірми «Текс», яка саме і проводила ці роботи.
Можна відзначити не менш важливий момент коли у місті проходила боротьба зі стихійною торгівлею на Черкаських ринках https://www.facebook.com/mistoche/photos/pcb.1024946144262454/1024944700929265/? type=3 то даних подій також долучився і Автомайдан але не для того щоб допомогти місту позбутися від торгівлі в невстановлених місцях, а лише з власних корисливих мотивів, так по завершенню боротьби зі стихійною торгівлею представники автомайдану отримали від Синьобока Сергія, директора ТОВ «Лікос», який має безпосереднє відношення до ринку «Седова», квадрокоптер https://www.facebook.com/avtomaidan.ck/posts/1778468869042731 . Як бачимо ситуація на ринках не змінилася, але автомайдан перестав приділяти увагу боротьбі з торгівлею в невстановлених місцях, певно знайшовши в цьому свою вигоду. Треба також зазначити що Синьобок С.В. береже кожну копійку і задарма не дарує такі подарунки, які коштують більше 50 тис.грн., це була плата за розгін торгівців на ринку Седова.
ГО Автомайдан Черкаси втручається в усі сфери життя міста та області. Це свідчать останні події, які розгорнулися під стінами ГУНП в Черкаській області проти призначення Лютого В.В. на посаду очільника ГУНП. Саме ця акція була замовлена і проплачена Віктором Іваньком, заступником начальника ГУНП, бо саме Віктор хоче бачити себе на цій посаді.
В ГО «Автомайдан Черкаси» чітко розписані ролі кожного із активістів

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ