Человек не терпит насилия!

Корупція ВСУ в Одесі

Міністру Оборони України
Генералу Армії України
Полтораку Степану Тимофійовичу

Шановний Степане Тимофійовичу!

Степане Тимофійовичу, к Вам звертається колектив офіцерів Повітряного Командування Південь, що розташовано в городі герої Одесі, біля самого синього моря. Як Ви рахуєте, всім сподобається проходити службу в Одесі?
Так, особливо генерал-лейтенанту Зуєву Пал Паличу, командиру ПВК Південь. Ще б, дев’ять років генералом на одної і тої же посаді. Як Ви рахуєте, Буде лі генерал займатись службовими справами, оброслий корупційними зв’язками і потрібними знайомствами? Вірно… ні. Тому що в Одесі багато других цікавих діл, які приносять доход і підвищують добробут.
Наприклад, продаж земель, дивізіонів, які розташовані на березі моря та здача приміщень військових частин в оренду комерційним структурам, які приносять добри відкати. “Решалова” питань за кошти щодо розподілу службового та ордерного житла (перевірте гуртожитки в частинах і підрозділах розташованих в Одесі, хто в них мешкає і чи багато там військових. Особливо у підрозділах колишнього полковника Горлі, героя Одеси “вишивавшого” п’яного на машині і влаштувавши скандал с активістами і поліцією. Котрого, до речі, безмірно любив і кришував Пал Палич (“Господар”).
У нас взагалі на все є такса (звання – одна ціна, посада – інша, житло – третя, командировка в АТО — четверта). Ясна річ, офіцери управління Повітряних Сил не сидять в окопах під обстрілами, дощем, снігом та морозом. Все в штабі, далеко от передовій, але УБД у всіх однакове, що у пораненого солдата, що у офіцера з штабу. Тому за це необхідно платити.
Поцікавтесь, хто очолює кадри у ПВК Південь і скільки років вірою і правдою носить мзду своєму “господарю”.
Питання: чому серед заступників командира ПВК немає жодного льотчика, а тільки офіцери ЗРВ? Тому, що “господар” сам ЗРВшник і лютою ненавистю у своєю дрібної душі ненавидить льотний склад. Невже неможна провести ротацію і призначити к нам командиром нормального, порядного чоловіка, офіцера, який дійсно займеться питаннями і проблемами командування. А ні своїми меркантильними справами. Приїдьте подивитися, як організоване побут солдатів у військових частинах, особливо у тих, що розташовані за межами Одеси на віддаленні … як вони проживають, чім годуються, де і чім годується льотний склад в Одесі. Скільки офіцерів льотного складу управління ПВК отримали житло і де? І чому офіцери не бажають служити під керівництвом такого “бравого генерал-лейтенанта”.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Фактаж більш менш цікавий, українська мова відверто слабка, тобто писав росіянин або мешканець ПІСУАРу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ