Человек не терпит насилия!

ЗЛАМ ПОШТИ СУРКОВА Більше читайте тут: http://tsn.ua/svit/pyeskov-uniknuv-pryamoyi-vidpovidi-na-zapitannya-pro-zlam-poshti-surkova-792730.html

У Кремлі ні підтвердили, ні спростували заяву. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував інформацію про нібито зламану українськими хакерами пошту помічника російського глави Владислава Суркова. Про це повідомляє РИА “Новости”. Речник Кремля наголосив, що знайомий із Сурковим вже більше 10 років і йому постійно намагаються щось приписати. “Він дуже талановита людина і тому, природно, все прагнуть йому щось приписувати. Найчастіше це не відповідає дійсності”, — сказав він у відповідь на прохання журналістів прокоментувати документи з пошти Суркова про створити “народну республіку” на Закарпатті. На уточнююче запитання про те, чи відповідає це дійсності Пєсков знову пішов від прямої відповіді: “Я сказав те, що я хотів сказати. Звичайно”. Нагадаємо, 24 жовтня українські хакери угрупування “КіберХунта” заявили, що нібито отримали доступ і повністю контролюють листування у пошті помічника президента Росії Владислава Суркова. Також вони виклали “план дій” щодо дестабілізації ситуації на Закарпатті та надання регіону федерального статусу. Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/svit/pyeskov-uniknuv-pryamoyi-vidpovidi-na-zapitannya-pro-zlam-pos hti-surkova-792730.html

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

37 ответов

  1. Слыш чурка “княжеского роду”, припоминаеться ты тут по началу кукарекал шо ты к Системе не имеешь никакого отношения, мол случайно на ветку зашел. А теперь оказываеться шо ты “пенсионер” полиции и няньчишься с внуками. Не состыковочка кака ято. Поясни ослоеб, шо такое “ульяна” или ”маленькая”?

  2. Ослоебы еще спят. Нужно ночью не дрочить, а спать как нормальные люди. Короче “бензоколонка” хочет шоб ее считали “великой” державой! Ржу нимагу!!!!!!! Млять “великие” до сих пор срать ходят на улицу и очко вытирают газетой “комсомольская правда”.

  3. Да, что там “Комсомольской правдой”! Дикари они, в Москве возле речного вокзала туалеты без станок поставили. Доигрались, что на стены денег нет и ссаки небось в Москва реку стекают.

  4. От блін тупые вы, комсомольской правдой то для комсомольцев, пионерской — пионеры, коммунисты вытирали жопу исключительно газетой “коммунист”
    простые люди — правдой, а ещё была газета Известия, то была для всех
    совков от мала до велика.

    Ибонехер подтвердит.

  5. Не могу не согласится с тезкой. В Украине, например, жопы надо вытирать “Урядовым курьером”. Свидомая жопа должна быть политически граммотной.

    Гройсман анонсироал рост минимальной зарплаты с января 2017 г. до 3200 грн. Отсюда два вопроса,-

    Откуда у БОМЖа печенье.
    Хватит ли краски в печатном станке.

    Это пока вопроса два.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ