Человек не терпит насилия!

Балада о «подмене» або «Управління з розслідування «Великої справи»

Юрій Віталійович завдав чергового безжалісного удару по моїй правосвідомості.
Але задавити питання Юрію Віталійовичу, мабуть, немає жодного сенсу, бо проблема тут, вже не в юридичній освіті.
Буду задавати питання Петру Олексійовичу, бо саме з його «легкої руки» «ми маємо те, що маємо».
Читаю новину на сайті ГПУ. Даю цитату.
Заголовок: «З метою удосконалення організації роботи Генеральної прокуратури реорганізовано Департамент спеціальних розслідувань ГПУ». Далі текст: «Для активізації та завершення досудового слідства і передачі в суд «Великої кримінальної справи» стосовно В. Януковича та його найближчого оточення створено Управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями. До складу управління увійшло 63 співробітники.
Нагадаємо, «Велика справа» стосовно В. Януковича складається із багатьох епізодів, зокрема – узурпація влади, розвал економіки, послаблення обороноздатності країни та інформаційної безпеки, заволодіння державним майном – резиденцією «Межигір’я», тощо». Кінець цитати.
Ще раз, це офіційний сайт Генеральної прокуратури. Пане Президент, може Ви можете пояснити для чого таки створено це управління, — для удосконалення організації роботи Генеральної прокуратури, чи для активізації та завершення досудового слідства і передачі в суд «Великої кримінальної справи» стосовно В. Януковича та його найближчого оточення? Якщо для другого, то назвіть це управління так: «Управління з розслідування «Великої кримінальної справи», або «Великої справи», або… А то виходить як по Ільфу і Петрову «Балада о подмене».
А «Велика справа», виявляється не проста річ, бо там є епізоди «розвал економіки, послаблення обороноздатності країни та інформаційної безпеки, заволодіння державним майном – резиденцією «Межигір’я». Заволодіння «Межигір’ям» ще може «тягнути» на епізод. А все решта, що це? Мається на увазі з позиції Особливої частини КК України, про що йде мова?
Пане Президент, у мене до Вас велике прохання. Викличте будь-ласка Юрія Віталійовича і скажіть йому приблизно таке. Юрій Віталійович! «Велика справа», це добре, але народ вимагає від нас не «Великої справи», а хоча б маленького результату. Тому, ось тобі вказівка, — всі сили та засоби зосередити на розслідуванні епізоду з «Межигір’ям». Як тільки передасте цей епізод до суду можете повернутись до «розвалу економіки, послаблення обороноздатності країни та інформаційної безпеки». Зрозумів? Скільки часу на це потрібно? Добре, і пам’ятай, або епізод з «Межигір’ям» до названої тобою дати йде до суду, або ти йдеш у відставку. Вибачай, нічого особистого.

Р.S. Поки намагався радити Президенту, Юрій Віталійович, в ексклюзивному коментарі Громадському, пояснив «звідки ростуть ноги» у новоствореного управління. Виявляється проблема не в «удосконаленні організації роботи Генеральної прокуратури, і не в активізації та завершенні досудового слідства і передачі в суд «Великої кримінальної справи», проблема у тому, що Юрій Віталійович не може «дати ради» своєму підлеглому, — пану Горбатюку. От таке геніальне управлінське рішення.
Петре Олексійовичу! То хто там у нас «організовує діяльність органів прокуратури України»? Ваш «протеже» чи пан Горбатюк, чи може вони разом? І ще. Чи личить Генеральному прокурору думати одне, говорити друге, а робити третє? Хоча, якщо ми вже дійшли до зміни Закону під конкретну особу, то створити нове управління через непоступливого підлеглого взагалі не проблема.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ