Человек не терпит насилия!

Запекла боротьба за посаду директора УДП «Укрхімтрансаміак» між діючими заступниками керівника підприємства

Жовтень місяць – гаряча пора не тільки для прокачування російського аміаку по трубопроводу УДП «Укрхімтрансаміак», але і для співробітників цього підприємства, а саме для заступників в.о. директора.
Коли з приходом нової влади в Україні і з втечею Януковича і його команди, керівника УДП «Укрхімтрансаміак» Бондіка В. (дуже близького до Януковича і його команди) так і не звільнили з посади директора стратегічно важливого підприємства, промайнула думка, що він вічно буде керувати ним. Та все ж-таки, завдяки численним публікаціям у ЗМІ та зверненням народних депутатів, вдалося звільнити підприємство від Бондіка В.
Та ще немало часу після звільнення Бондіка В. знадобилося, щоб призначити проведення прозорого конкурсного відбору на посаду керівника Укрхмітрансаміак (і в цей проміжок часу команда Бондіка продовжувала збагачуватися за рахунок державного підприємства). На сьогоднішній день в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) проходить такий конкурс. Список кандидатів, як вже зазначалося у ЗМІ, складається з 32 кандидатів і є вельми цікавим.
Аж сім кандидатур на посаду директора ДП «Укрхімтрансаміак», поданих на конкурс, є діючими заступниками директора ДП «Укрхімтрансаміак» і вже давно працюють на підприємстві.
Ми вже всі знаємо про нещодавній скандал із в.о. директора УХТА Полозовим В.О., який виявився російським громадянином, Головою правління міжнародної компанії, яка активно працює в Росії, і не з ким-небудь, а з самим агресором Путіним (http://niap.novomoskovsk.ru/company/news.aspx). В зв’язку з цим скандалом, Прем’єр-міністр України Гройсман В.Б. доручив керівництву МЕРТ відсторонити Полозова від займаної посади на час проведення перевірки. Однак, це не завадило йому подати документи на конкурс, а комісія МЕРТ цю пропозицію розглядає як ні в чому не бувало.
Інші кандидатури ще яскравіші. І всі вони мають одне коріння – це команда екс-директора Бондіка В.
Розглянемо кожну кандидатуру окремо.
Як бачимо зі списку кандидатів, №9  це Усенко О.О., 09.05.1980р.н., освіта вища (закінчив Київський університет культури і мистецтв). Працюючи на посаді директора юридичного департаменту, за сім років для команди зробив чимало доброго (але не для Держави): розроблював, візував контракти, де основним пунктом була передплата в розмірі 100%, за купівлю ТМЦ мільярди гривень були вкрадені та осіли в кишенях злодіїв. За «гарну» роботу із приходом Полозова В.О. він був підвищений до посади заступника.
За №11 – Трегубенко І.В. (проходить по кримінальним справам в ГПУ, НАБУ), 05.04.1965р.н., освіта вища, закінчив технікум та Одеську державну академію холода. Працюючи на посаді заступника директора з виробничих питань він в організованому злочинному угрупуванні (ОЗУ) забезпечував план закупівель обладнання, із грою слів «насоси» за 18 млн. грн., а «помпи» вже за 57 млн. грн. Одне і те ж обладнання. Це тільки один із прикладів. А їх в правоохоронних органах по кримінальним справам за всі роки діяльності назбиралося тисячі.
№12 – Рибачук В.Л., лікар-стоматолог, із 4-ма вищими освітами. Заступник директора із розвитку. Розвинув та довів підприємство практично до банкрутства, яке вже не за горами. Активний учасник ОЗУ. З його допомогою також виводилися мільярди державних коштів із підприємства в особисті кишені.
№15 цього списку  одіозний Глазунов Д.Ф., 29.09.1966р.н., із вищою освітою, «Зицпредседатель Фунт», вічно виконуючий обов’язки директора, так як керівник ОЗУ Бондік В. ніколи не підписував документи. Це за нього робив його заступник Глазунов Д.Ф., який так само проходить по кримінальних справах за ст. 191 КК України, що відкриті в ГПУ, НАБУ.
Юрист і радник директора Шевченко Є.В., що має в списку №17, 04.05.1972р.н., також радив усій команді як правильно формувати плани закупівлі, проводити тендери, отримувати 60% прибутку на власні потреби. Проходить по кримінальних справах в ГПУ, НАБУ.
І завершує список кандидатів №32  Кудлай О.П., 06.05.1977р.н., з трьома вищими освітами, в т.ч. MBA Вісконського університету. Знову ж таки саме за його допомогою – він керував тендерним комітетом, були виведені мільярди гривень із підприємства в кишені ОЗУ, саме його підпис як Голови тендерного комітету стоїть за завищеними в десятки разів цінами. Кудлай також проходить по кримінальних справах в ГПУ, НАБУ, МВС.
Саме ця команда «професіоналів» із трьома-чотирма вищими освітами збагатила злочинну владу і особисто Януковича, Клюєва та інших. Саме із них брали приклад інші державні підприємства, щоб вкрасти побільше та своєчасно віднести хабар своїм кураторам, наглядачам. І такі як вони обікрали всю країну, а потім утекли.
Сподіваюсь, що комісія МЕРТ, номінаційний комітет приймуть правильні рішення щодо відбору кандидатів. У всякому випадку, при призначенні, кожен член комісії зрозуміє, що вкрадені раніше державні кошти, і ті, які можливо будуть вкрадені в майбутньому – це заробітні плати і пенсії їх сімей, родичів, народу України.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ