Человек не терпит насилия!

«Друга Врадіївка»: на Миколаївщині поліція до смерті забила чоловіка

У ніч на середу в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області співробітники місцевого відділу поліції на смерть забили молодого чоловіка.

Як повідомляє миколаївське видання “Новости-N”, подробиці події до кінця не відомі.

“За попередніми даними, інцидент стався вночі у будинку загиблого. Між чоловіком і дружиною сталася сімейна сварка. Після сварки чоловік вийшов з дому і ліг спати в автомобілі. А перед цим дружина викликала поліцію. За викликом спочатку приїхали троє поліцейських, які зайшли у двір і витягли чоловіка з машини. На руки йому наділи наручники. Після цього з райвідділу приїхали ще троє поліцейських. Чоловіка почали бити прямо на очах у дружини, його матері та двох дітей і забили до смерті”, — пише видання.

Загиблого звали Олександр Цукерман, йому був 31 рік. За словами сусідів, родина була цілком благополучною, жила в достатку. Сам Цукерман також характеризується позитивно, ні в пияцтві, ні в буйній поведінці ніколи помічений не був.

Видання повідомляє, що біля будинку загиблого зібралося близько 200 місцевих жителів, які вкрай обурені тим, що сталося. Мешканці не давали поліцейським вивезти тіло до Первомайська на судово-медичну експертизу під приводом того, що “вся поліція в Первомайську продажна”.

Пізніше всі шестеро поліцейських, які брали участь в інциденті, за постановою слідчого були затримані в порядку ст. 208 КПК України. Було прийнято рішення про етапування їх до Миколаєва.

Однак біля Кривоозерської прокуратури зібралися кілька сотень жителів Кривого Озера, повних рішучості вчинити самосуд над підозрюваними у вбивстві.

Коли затриманих почали виводити з прокуратури, люди накинулися на них, незважаючи на поліцейський кордон. В результаті деякі з шести затриманих отримали тілесні ушкодження. Після того, як усіх повантажили в автозак, натовп почав розхитувати автомобіль і тільки дивом його не перекинув.

В результаті зіткнення кілька співробітників поліції, які намагалися забезпечувати порядок, отримали тілесні ушкодження.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

17 ответов

  1. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що райвідділ поліції на Миколаївщині, працівники якого причетні до вбивства 31-річного Олександра Цукермана, буде розформовано, а в області призначать нового начальника поліції.

    Ось така хуйня малята, може й то Криве Озеро осушити щоб взагалі проблем не було

  2. Тай Арсена с хатей накуй с пляжа, бо їх рехворми та є цілком профанація, хуйня та відмивання піндоських грошей!

  3. Дйсно, негайно пора на сьобики керівникам-реформаторам. Вже майже рік реформують, а щоденно: то ДТП з вини працівників поліції, то на вимаганні хабаря їх піймають, то на збуті наркоти. У Чорномоську Одеської області кожний таксист знає, де патрульні поліцейські з Одеси купують спайси для себе та колег. Це ж ганьба. Злочини не розкривають, навіть не розслідують (10 відсотків розкриття — офіційна статистика) — це самі потерпіли ловлять, а потім чекають годинами на прийзд опергрупи. На який хер така поліція. Вже почали вбивати людей. Що там головна реформаторка лепече — яка нах… довіра суспільства?

  4. Вся проблема в фамилии ЦУКЕРМАН. Был бы Иванов — кипиша не было бы. А если серьезно, то Цукермана вроде не забили а застрелили. Насколько мне известно, из покон веков когда приезжаешь “на семейные” то никто дебошира и пальцем не трогать не будет, потому шо “муж и жена одна сатана”, мне это еще на первоночалке рассказывали: “курсанты никогда не влазьте в семейные ссоры, если конечно дебошир никого не зарубил на ваших глазах”. И это свято соблюдалось поколениями ментов. Журналюги прокукарекали, а на самом деле все могло быть иначе. Цукерман дебоширил, жинка вызвала ментов, те приехали. Цукерман увидел ментов схватил лопату и пытался убить ею полицейского. Согластно ст. 115 менты тогда действовали правомерно. Отсюда вывод — терпилы хай вас ебут и грабят, ментов не вызываейте, а если вызвали то менты зАБЕЙТЕ ХУЙ НА ТЕРПИЛ, ХАЙ ИХ ЕБУТ И ГРАБЯТ, СЕБЕ ДОРОЖЕ БУДЕТ.

  5. пидара авакяна и его сосалку грузинскую на кол, и всех жедов туда же… сегодня мы это сделаем завтра заживем как люди !

  6. Зачем избивать человека, если он уже в наручниках. Членов атестационной комиссии, которые допустили к службе этих подонков-оборотней с психическими отклонениями надо судить в том же суде как сообщников. Учитывая вал задержаний переатестованных полицейских за пытки и вымогательство взяток то просто необходимо заново проводить атестацию.

  7. Тут два варианта. Либо ещё переаттестация либо согласиться с тем, что все эти переаттестации ничего не дали и дать не могут, пиар разве что

  8. Этот случай убийства безоружного еврея еще раз доказывает антисемитскую сущность украинского государства, принявшего курс фашизма поощрением бандеровских банд, убивавших евреев. Как было установлено Нюренбергским судом в эссовские части бандеровцев принимали только надежных солдат, проверенных в расстрелах.

  9. Читатєль, то чого офуєл! Може скажи ще що й бандерівці державою керують. Ну даун, у вас кругом одні бандерівці в Україні, причому ті, які ще УПА служили.

  10. Панове! Що Ви занервували? Щас Хатія заврить усіх що розбіреться у ситуації — все буде по закону. В черговий раз ***не що це справа її честі, ну як з вбивством Шеремета — памятаєте? Та в усіх буде щастя. Доречі сьогодні в Миколаїві розбійний напад на валютчиків прямо у центрі міста посеред біла дня зі стреляниною, теж справа честі для Шановної. Навантаження росте, витримає Вона чи ні, як Ви вважаєте?

  11. Та на кой х.е.р потрібна її вдіпустка. Брехлива істота. Перші особи Держави що небудь бачать взагалі, коли вже притягнуть її до відповідальності? Знову буде так як з Єкою, натворила та злиняла з країни? Це неможна допустити.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ