Человек не терпит насилия!

Одеса: «Чим би дитя не тішилось, тільки б не плакало».

В Одесі пройшов черговий марш в підтримку закоханих в шаурму. А чо ж, хороша справа. Є можливість організавторам цього шабаша підзаробити. Я задаю собі питання: А який марш буде слідуючим? Марш в підтримку шашлика, чи марш закоханних в пиво. Були вже в Одесі марші і в підтримку сувернітету Украіни, і в підтримку украінських вишиванок, і в підтримку сексуальних меншин. І так далі. А може одеські молоді організувати марш в підтримку воінів АТО, які находяться на передові. Пройти маршами по вулицям Одеси з плавним заходом в районні комесаріати і стати на військовий залік (кому вше виповнилося 20, не биручи до уваги стать, віросповідання і принадлежність до класу з фінансовими статками) Хватить скакати, пора виконувати ст. Конституціі Украіни і готовитись до захисту Батьківщини. А то глянеш, тільки 18 виповнилось і зразу деякі сталють інвалідами. Хватить розраховувати на комерційні самооборони, пора розраховувати на себе і своі сили.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Дело не в АТО, дело во внимании к бойцам и в гнилом патриотизме в обличии украинских вышиванок одесской молодежи.

  2. Корчинский недавно высказался (сегодня читал его статейку), что страна еще лет 100 будет находиться в состоянии вялотекущей войны или угрозы таковой. Выдержит ли общество такое состояние? Или фрукт сгниет?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ