Человек не терпит насилия!

Нардеп Ольга Червакова провела 3 години у прокурора Київської області, — джерело  

Народний депутат України нещодавно провела понад три години у прокурора Київської області Дмитра Чібісова. За словами джерела у прокуратурі Київщини, метою візиту нардепа було надання вказівок прокурору області щодо необхідних результатів розслідування ряду кримінальних проваджень, які мають ту чи іншу політичну складову.
 
“Колеги з місцевих прокуратур з усієї області останнім часом у приватних розмовах скаржаться на новопризначеного прокурора області Чібісова через те, що їм доводиться шукати надуманий склад злочину у діях ряду людей, які наважилися йти у політику. Проте, багато хто з розумінням ставиться до певних кроків Дмитра Олеговича, адже вказівки щодо необхідності “зняти стружку” з того чи іншого місцевого діяча чи підприємця він отримує “згори”. Для багатьох не секрет, що “вводні” дає нардеп Червакова. Лише протягом двох минулих тижнів вона була в начальника 4 рази, з яких цього тижня провела в його кабінеті понад 3 години, а минулого тижня – дві години”, — повідомило джерело в прокуратурі області.
“ОРД”
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. наверное было за что.Смотрел раньше на её спичи,обыкновенный рядовой журналист,потом счастье девке улыбнулось,попала на “жирные СМИ”,и потом уже нардеп страны.И тут девку переклинило,начала власть и лично шоколадного короля слюнявить и обсыпать комплиментами,давай хвалить стиль руководства и т.д.Вот теперь пришло время за что-то отвечать,или предложат идти тайно на Крым или Донбасс.Не зря есть в мире пословица:”хлебалом ботать не мешки таскать”.

  2. Проблема таких як Червакова — це те, що вони винні у відсутності потужної інформаційної політики на Сході та в Криму. Вона член комітету ВРУ по свободі слова та інформполітиці. Результатів роботи — нуль. Тим часом вона тільки оббріхує політичних опонентів в ефірах телеканалів.

  3. Проблема таких як Червакова — це те, що вони винні у відсутності потужної інформаційної політики на Сході та в Криму. Вона член комітету ВРУ по свободі слова та інформполітиці. Результатів роботи — нуль. Тим часом вона тільки оббріхує політичних опонентів в ефірах телеканалів.

  4. Проблема таких як Червакова — це те, що вони винні у відсутності потужної інформаційної політики на Сході та в Криму. Вона член комітету ВРУ по свободі слова та інформполітиці. Результатів роботи — нуль. Тим часом вона тільки оббріхує політичних опонентів в ефірах телеканалів.

  5. За Черваковой стоят очень серьезные олигархи. Вот и бегает прокурор области на ципочках перед ней. Мы ведь такую прокуратуру хотели, за это мы боролись.

  6. Так будет до полного распада, если тупое население наконец не поймёт, что их всех надо просто выводить из учреждений и рядом ставить к стенке, а не пытаться лечить рак 4 стадии таблетками, которые к тому же чистая плацебо

  7. Всі звертають увагу на нардепа, а потрібно — на прокурора області.
    Це сіра, нижча за посередню людину розумових здібностей. Але гонору -багато.
    Нагадаю, що це людина клану Баганців, кум одного із синів старшого Баганця — Олексія.
    От і всі його заслуги. А Луценко піарить і піариться. Пустишка. Нічого іншого
    в цьому хлопчикові немає. На жаль, міняють недолугих прокурорів на ще більше не зграбних
    і тупих.
    Жаль, що прокурорські перетворюються в маріонеток.
    З “реформами”, Вас майбутній в’язень…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ