Человек не терпит насилия!

ОГНЕСТРЕЛЬНЫЙ ТЕРПЕЛЕЦ

medium kivaportrett

У цій історії чарівно все – від «потерпілого» до місця події, від новини до самого «злочину». Пробачте мій цинізм, але це – просто свято якесь…

А почнемо ми святковий текст – ні, не з події – з машини. З білих, як лебідь, «жигулі» 10-ї моделі. Таке не кожного року побачиш – екс-начальник УБНОН МВС України і на «жигулях»! Це крутіше за будь-який анекдот. Бо мєнт, що керує «боротьбою» з наркотиками, на такому не їздить – «пацани нє поймут». Бо «жигулями» він службу не поважає і колектив принижує.

Побачивши таке, бариги, тим більше херсонські, «відкат» зажмуть. А це, як кажуть в сусідній Кацапетівці, «сніжаєт пріємлімую норму прібилі». Отака фігня, малята.

А тепер про вибухо-вогнепального «потерпілого», Іллю КІВУ, полковника МВС тощо. От кажуть, що у нас людей з особливими потребами (обмеженими можливостями) принижують. Мовляв, на роботу не беруть, кар’єру псують і взагалі ганьба і зрада.

 medium kivadovidkka

Не знаю, що там з фізичними вадами, а психіатрію ми подалали як пережиток минулого. Тому доводжу до Вашого відома, що шизофренікам «вєздє у нас дорога». Боротьбою зі наркозлочинністю керують, дико ростуть погонами і отримують не тільки права на машину, а й іменну вогнепальну зброю.

Відтак Ілля КІВА – зразковий доказ того, що в частині толерантності Євросоюзу до нас, як до неба рачки. Медичну довідку стягнув з цього сайту: (http://kompromat1.info/articles/25209-chinovnik_mvd_iljja_kiva_lipovyj_podpolkovnik_s_diagnozom_shizofrenija)

Якщо Вам мало цього, то ось ще витяг з офіційного вироку:

medium kivavirokkk

Відтак є і друга реформуюча розум новина: суди впровадили унікальну процедуру боротьби із хабарями та іншою корупцією методом амністії! Це добровольців у нас «сажать нє пєрєсажать», а корупціонери — виріб штучний! До них треба з розумінням і обережністю. Тим більше, вирок було отримано офіцером міліції Ківою за смішні речі – за «усну подяку» у розмірі трохи більше тисячі доларів США.

Зазначимо, що на суді захист майже довів, що підсудний є неадекватним. І просто сприймав ці гроші як премію за зразкову службу.

До речі! А хабар з якої кількості нулів починається? Я без претензій, просто цікаво!..

«5,45 – калібр alter ego…»

Якщо вірити фотографіям, що ілюстрували новину про замах і цьому відео (https://www.youtube.com/watch?v=8Gcy7UyhNKk), в Ківу спочатку кинули гранату, а потім стріляли з АКС-74У. На відео він бадьоро описує ситуацію. Кілька запитань:

  1. Чому зупинився, якщо машину не пошкоджено? Затримати автоматника хотів?

  2. Чому немає сліду екстреного гальмування, або різкого маневру? Може просто машина стояла?

  3. Що він там робив?

Я чому так доколупуюсь. Стріляли, імовірно, з тієї ж відстані, з якої кидали гранату – це півсотні метрів максимум. На темній вулиці біла машина – як на долоні. А з відстані гранатного кидка АКС-74У кладе так, що за дві з половиною секунди машину на друшляк перетворить. Стріляли, якщо вірити відео, ззаду. Двигун водія не захищав. Тому при швидкості кулі 735 м/с, автомат прострілить автівку до двигуна. Та можна і одиночним вогнем заплювати жертву з гарантією. А тут дірки з боку пасажира. А водій ціленький, бадьоренький, навколо машинки в шортіках бігає, все поліції показує – просто няшка.

Щось мені підказує журналістський досвід, що пан полковник вирішив собі зробити охрєнєнний, як йому здається, PR. І стати таким собі героєм-кандидатом. Ну, він людина з «альтернативним світосприйняттям», йому видніше. Психічно хворий полковник МВС Ківа прагне вписаетися в парламент, як пташка в небо.

Юрій КОЛЕСНИКОВ, «ОРД» 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

16 ответов

  1. Кива этот соучастник оргий педофила Авакова и проститутки Антонины Геращенко…

  2. Ну так в Раде ему одиноко не будет. Так и Танюша Черновол, и Парубий тоже ничего)))

  3. вот из за таких кадров на госслужбе,как кива

    и растёт недоверие к власти.

    всё-таки интересно,шо авакова притягивает к подобным идиотам?

    очевидно,шо идиот покушался сам на себя.

    даже не смешно.

    ёбаный шизофреник.

  4. Думайте, что хотите. Чем больше будет психически больных людей в парламене, со справкой, тем лучше будет его работа. Коллеги-воры начнут бояться их обидеть или прессонуть. Может ответка полететь. Жменя какашек. Стакан или бутылка стеклянные. Возьми кинь в кого стаканом! Это только Авакову позволительно. У того уже давно проблемы с социумом.

  5. А знаете, почему сессия в парламенте весной и осенью? У шизиков активность обостряется. Без прикола. Это один из четких признаков.

  6. И зачем фильм было “Собачье сердце” снимать,вот он Шариков. Самый что ни есть настоящий. Постанова в принципе хорошая, но печально то на что люди идут ради того чтобы корочку депутата получить…А еще страшнее то что поведутся и будут за “страдальца” голосовать и будет у нас в парламенте душевная компания((((. Вернее компания душевнобольных.

  7. Это Кива на фото? Какое поразительное сходство! Подумал, что это прохиндей Эдя Ходос.

  8. Ранее судимые у нас президенты, генеральные прокуроры, главари партий, народные депутаты.

    Есть психически больные нардепы.

    Почему инвалиду с ПСИХИЧЕСКИМ заболеванием не быть действующим подполковником милиции и ему не выдать боевое табельнеое оружие?

    А еще у нас есть супер закон про очищение власти. Вот он и ”ОЧИСЧЩАЕТ”

  9. Осталось выяснить кто из шизанутого преступника полковника полиции за год слепил. Впрочем, чему удивляться? Это типичный образчик опоры режима. Только из под контроля вышел. Давеча он на телешоу начал идеи о массовом строительстве виселец для нынешней власти выдвигать. Что у умных на уме, дуремарчик и высказал. Поэтому и хреначить на сайте Речинского начали. Сейчас он вроде рядовым в нацгвардии служит. А много у нас рядовых нацгвардейцев собственную передачу на телеканале имеют? Если такие звезды зажигают, значит кому-то нужно.

  10. аваков подбирал.а президент назначал себе подобных,но у Кивы не хватило выдержки и он начал претендовать
    на пост министра,а на выборах президента. Типичный представитель власти и любимчик козлов и иного электората.

  11. Любимый партнер и бесёнок Арсенки Авакяна. Скажите когда этот бред закончится? Пора задуматься или привыкнем к кровавым мерзким геям и убийцам

  12. А мы с Царева прикалывались, — а тут на тебе такой шедевр.
    А сколько ещо етих швондеров там есть.
    Вот теперь понимаеш писец стране.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ