Человек не терпит насилия!

КОРУПЦІЯ В ЧЕРКАСЬКІЙ ПОЛІЦІЇ ЧАСТИНА 2

КОРУПЦІЯ В ЧЕРКАСЬКІЙ ПОЛІЦІЇ – 2 ЧАСТИНА
Після того як 28.03.2016 року на хабарі був затриманий очильник Черкаської поліції Владислав Пустовар декілька десятків людей вийшли на центральну площу міста Черкаси для його підтримки, кого вони підтримували, за які кошти, або за які заслуги, зупинимось на багатьох з тих хто його підтримував? Серед захисників генерала, були помічені наступні колишні співробітники міліції, Супрун Ігор Борисович, Мамчур Владислав Володимирович, Шмиголь Сергій Петрович, Сипачов Сергій Вікторович, Софіенко Іван Миколайович, Мигаль Олександр Іванович, Крячек Олександр Миколайович та багато інших.
Треба приділити багато уваги кожному із цих колишніх співробітників колишньої міліції і за що вони були готові підтримати Пустовара В.В.:
— Супрун Ігор Борисович 1962 року народження, пенсіонер, пішов на пенсію з посади начальника обласної служби по економічним злочинам. Інвалід війни другої групи. Кум колишнього генерала Валерія Дернового. Інвалідність отримав під час служби при генералі Миколі Каплію – три дні був відсутній на робочому місті і проводив час на узбережжі Дніпра, коли напідпитку влазив у човен по необережності зламав ногу. Цей факт в подальшому дав можливість стать інвалідом війни. Супрун І.Б. був добрим організатором вільного часу генералів. Вимагав із бізнесменів гроші – одним словом був економічним підґрунтям кожного генерала.
Має добрі статки, дві квартири у місті Черкаси, приватний будинок в оскандаленому житловому кооперативі «Агро-Каскад» на узбережжі Дніпра в селі Свідівок на скандалі навколо цього будівництва зупинятись не буду оскільки про нього дуже добре написано на www.pro-vincia.com.ua/ekologya/13771-buldozeru-na-zamtku-rukotvorna-venecya-pd-c herkasami.

  • Мамчур Владислав Володимирович 1974 року народження уродженець села Червона Слобода Черкаського району. Очолював обласний відділ по боротьбі з економічними злочинами, є прямим правонаступником Супруна І.Б. Також має елітний приватний будинок в кооперативі «Агро-Каскад». По не зрозумілих причинах отримав статус інваліда війни.
    На сьогодні є засновником і директором ТОВ «ПМ-Арсенал», фірми яка була спеціально утворена для реконструкції Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка. Фірма стала переможцем тендеру на 16 млн. грн. до цього ТОВ «ПМ-Арсенал» жодного тендеру не отримував і не вигравала, детально можна ознайомитися www.procherk.info/news/7-cherkassy/16843-novachok-i-prokladka-rozigrali-16-milij oniv-tuluba-na-dramteatr.

  • Шмиголь Сергій Петрович 1962 року народження, працюючий пенсіонер, працював у управлінні по боротьбі з організованою злочинністю – на пенсію пішов полковником, на сьогодні працює на ПАТ «Азот», службу безпеки підприємства очолює Дерновий В.В., проживає у селі Думанці Черкаського району.
    Очолював за часів Валерія Дернового рибну міліцію Черкаської області куди був поставлений саме Дерновим.
    Має посвідчення інваліда війни.

  • Миголь Олександр Іванович 1967 року народження, на пенсії працює на ПАТ «Азот», свого часу працював в УБОЗ УМВС України в Черкаській області, про діяльність в УБОЗі докладно можливо ознайомитись на www.ord-ua.com/2011/08/12/kryachekam-ta-migalyam-obyaviti-gromadyansku-vijnu_1/? page=3.
    Також має посвідчення інваліда війни, завдяки чому перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Черкаської міської ради – як інвалід війни.
    Свого часу коли працював в УБОПі на не розмитненому авто збив людину та зміг уникнути кримінальної відповідальності.
    Дочка Миголя О.І. проживає в Домініканській республіці.

  • Сіпачов Сергій Вікторович 1962 року народження уродженець міста Сміла Черкаської області, на пенсії працював оперативником в Черкаському УБОЗі вірний товариш Дернового В.В., коли Дернового призначили очильником обласного УМВС – Сіпачов С.В. очолив ДАІ. Був звільнений з УМВС оскільки – як то кажуть «зкрисив».
    Після цього випадку Валерій Дерновий відправив його залагоджувати провину на ДП «Іркліївський риборозплідник».
    Зумів стати інвалідом війни в чому йому посприяв заступник Пустовара В.В. Святченко Віталій Миколайович. Документи для отримання статусу інваліда війни були оформленні в березні 2016 року.

  • Софієнко Іван Миколайович 1973 року народження, пенсіонер – учасник бойових дій. Свого часу був зам начальника спец підрозділ УБОЗ «Сокіл». Був арештований за продаж наркоречовини – пов’язували, що збував наркотики разом із сином колишнього генерала Миколою Каплієм.
    Для того щоб отримати статус учасника бойових дій Софієнко І.М. при доставив документи, які свідчили що він займався розмінуванням. Як людина котра не мала жодних навиків, допусків та освіти, могла щось розміновувати?
    Як людина, яка провела де кілька років в місцях позбавлення волі, може отримати статус учасника бойових дій, бути членом громадської ради при обласному УМВС та проводити будь який відбір у поліцію.

Як стало зрозуміло всіх захисників Пустовара В.В. об’єднує — вони учасники війни, майже всі працювали в УБОЗі, вони всі заможні люди які заробили статки на хабарах.
Як на сьогодні можливо отримати статус інваліда війни, хто за цим стоїть і скільки це коштує, скільки коштів витрачає Держава на утримання псевдо інвалідів війни?
Для отримання статусу інваліда війни – потрібно зовсім нічого 3000 доларів і знайомство з заступником Владислава Пустовара, Святченко Віталієм Миколайовичем, котрий швидко зробить посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни. Чому людина яка відпрацювала в системі МВС тривали час і отримала захворювання не може безкоштовно отримати статус інваліда або будь то інший статус. Причина в тому, що за МСЕК стоїть Віталій Святченко і всі комісії проходять через нього. 85% колишніх співробітників отримали незаконно статуси — інвалідності, учасників бойових дій і т.д. Якщо підняти всі справи то можна зрозуміти скільки коштів на цьому заробив Святченко В.М. і скільки тепер коштів витрачає Держава. З зароблених коштів певні надходження йшли і до генерала Пустовара В.В.

Зрозуміло що без підтримки та допомоги, медичного закладу який підпорядкований МВС не можливо оформлення інвалідностей. Головний лікар даного закладу Заворітній Володимир Григорович, прізвище якого знаходиться в реєстрі осіб що підлягають люстрації www.lku.org.ua/registry/people/4422. Свого часу Заворітній був звільнений з посади, але так і не покинув свого службового кабінету і продовжував використовувати службове авто, про це не міг не знати Владислав Пустовар. За Заворітним В.Г. стоїть Коробко Василь Іванович –очильник медичної служби при Міністерстві МВС, за що останній отримує винагороду в будь якому вигляді.
Будуючи собі будинок він паралельно проводив ремонт в підпорядкованому йому закладі треба поставити в будинку вікна він розпочинав заміну в лікарні, треба зробити сантехнику міняли у лікарні, треба було перекрити покрівлю будівлі перекривали в лікарні, до речі ліс привозив співробітник МСЕК Савенко. Всі роботи були оплачені з бюджету УМВС.
Не забуває Заворітний і за побори зі своїх підлеглих для того щоб отримувати доплати до заробітної платні які по закону мають бути виплачені, він просить кошти у так званий «фонд охорони здоров’я» з санітарок – 300 грн., з медсестер – 500 грн., а з лікарів – 800 грн.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Интересно кто пишет этот бред?)))))) К статье не хотите добавить описание каждого активиста кто вышел на поддержку Пустовара? И еще когда пишут статьи подобного формата,почему то всегда.автор желает остаться НЕИЗВЕСТНЫМ!! Мистер Х не бойтесь))))если пишите правду это всегда только приветствуется, а вот если клевета…..

  2. Очень интересная информация,но не вся правдивая!Взята поверхностно, иными словами то что услышал то и написал,а проверить не когда!

  3. В.о. першого заступника Черкаської митниці Роман Крутяк — підла людина, котрого вигнали з Закарпатської митниці за хабарництво, до речі звільнили за негативними мотивами зщ порушенням кримінальної справи. Потім він “поновився” через нардепів і повернули назад його в Закарпаття на декілька місяців, щоб він вчинив розправу над тими, хто чесно виконує свої обовязки. А ще для того, щоб “розчистити” шлях для хабарників з інших регіонів, так званих “заробітчан”. Чи не задумалися ви, чому цей клоун в своїй так званій карєрі скакав по всій Україні? Невже такий цінний кадр для митної сслужби? І все на третьорядних посадах … Значить “важливий” спеціаліст в сфері корупції !!! З такими підлими людьми, як Крутяк і крутяки втрачається віра в справедливість. Так і хочеться взяти в руки гранату …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ