Человек не терпит насилия!

Кабмін приспав підвищення пенсій колишнім працівникам міліції

Пенсіонери МВС все очікують виконання ЗУ України “Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення гарантій соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ України та членів їхніх сімей” від 23.12.15. Відповідно до нього внесено зміни до ст. 63 ЗУ “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”, а саме:”Перерахунок пенсій особам начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ України (міліції), які мають право на пенсійне забезпечення або одержують пенсію на умовах цього Закону, здійснюється з урахуванням видів грошового забезпечення, щомісячних додаткових видів грошового забезпечення (надбавок, доплат, підвищень) та премій у розмірах, встановлених законодавством для поліцейських”. Однак закінчується 4 місяць, а перерахунку пенсій не має. Схоже її і не буде, і як тут не згадати слова Шевченка, якого так полюбляють наші керівники держави: не ждіть жаданої волі, її не буде, цар Микола, а в нашому випадку Арсеній її приспав. лицемірство

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

12 ответов

  1. Ляшко хоть и на публику играет,но сказал то, что у многих на уме: Майдан поменял шило на мыло. Я лично никакого улучшения в стране не вижу, может я слепой, что ли? Цены растут, порядку нету.

  2. А тем временем пенсионеры МВД в Кировограде 04.04.2016 вышли на митинг высказать свое возмущение игнорированию государства их правами, 20 апреля собираются снова. Если их поддержать другие области, то вопрос может сдвинуться с мертвой точки и пойдут перечисления пенсий согласно окладам полицейских.

  3. Всеобщая Украинская ментовская стачка! Вставай пенсионер, Кто координатор.. Хотите отстоять свои права, нужно выходить всем на митинги социальной защиты во всех областях

  4. Панове офіцери, а не настав чи час коли пора зібратись під МВС на Богомольця, 10 та попитати у Авакова , Геращенко у цих фахівців з великим досвідом роботи у правоохоронній сфері , коли вони вже отеляться та направлять до пенсійного фонду інфу про перерахунок пенсій, Да так жорстко попитати, щоб вони зрозуміли різницю між ментами і понтами, як вважаєте?

  5. Так какого х…. все сидят и ждут, уже есть судебная практика, которая в апелляции отменяется пенсионным фондом, и все…. Давайте что-то делать!!!!!?????????????????

  6. Перерасчета пенсий наверное не будет. Зато себе они деньги сволочи нашли с 18 до 40 тысяч подняли зарплаты депутатам!

  7. Ну ладно, по новым штаткам пересчитывать не хотят. А при увеличении минимальной пенсии и прожиточного минимума разве добавлять не должны? Кто в курсе.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ