Человек не терпит насилия!

Пригоди ДВБ

Кривохижа Олександр Іванович 17.10.1980 р.н., прізвисько «Кавказ» уродженець Черкаської області, Кам’янський район, село Ребедайлівка, раніше судимий в 2003 році за ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство в м. Києві). В 2012 році Кривохижа переїздить в столицю з міста Маріуполь, де він працював в одній з охоронних фірм. Однак в останнього виникли серйозні проблеми з місцевим кримінальним елементом м. Маріуполя, в результаті чого він змушений переїхати до Києва. В столиці йому надав «притулок» його знайомий, уродженець з міста Маріуполь Комісарук Олексій на прізвисько «Леха Комісар», який успішно займався бізнесом в м. Києві пов’язаного з «рейдерством» та входив в злочинне угрупування Бориса Болоха.

Після чого Комісарук влаштовує Кривохижу в охоронну фірму в м. Києві, а саме ТОВ «Спецзахист плюс», засновниками якої являються Кошелев Володимир Вініцієвич та Крисін Юрій Валерійович. Дана охоронна фірма використовувалась як прикриття діяльності злочинної організації, яка налічувала біля 100-150 бійців, які займались виключно «рейдерством» підприємств, організацій, установ, заводів, фабрик, готельних комплексів під прикриттям та «криши» кримінальних авторитеті, «злодіїв в законні» та високих чиновників з Донецького регіону які були при владі. В даній фірмі Кривохижа почав на повну потужність використовувати свій талант «підлизи, авантюриста, інтриганта» та проштовхуватись ближче до керівництва фірми, а саме до Кошелева В.В., що сильно не подобалось іншим працівникам фірми. Станом на 2012 рік дана охоронна фірма май же повністю «зайшла» на ринок пасажирських нерегулярних перевезень, в результаті чого останнім сплачувались грошові кошти за нібито надані послуги в сфері їх охорони даною фірмою. Кривохижа починає виконувати роль особистого водія та охоронника фактичного керівника даної фірми Кошелева В.В., та постійно виконує його доручення. Дана фірма постійно щомісячно сплачувала грошові кошти своїй «криші» в ГУБОЗі МВС України, в особі КОВАЛЯ Євгена Олександровича, який на той час займав посаду заступник начальника управління боротьби з організованими злочинними групами та міжнародною злочинністю — начальник відділу боротьби з екстремізмом Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ України, та його заступника ДУБ Сергій Васильович заступник начальника відділу боротьби з екстремізмом управління боротьби з організованими злочинними групами та міжнародною злочинністю Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ України. Заручившись такою потужною підтримкою, керівництво охоронної фірми та їх працівники безстрашно діяли методом силового захвату, шляхом побиття водіїв, автотранспорту, висловлювання погроз, підпалу, майже на всіх автостанціях міста Києва, зокрема на Центральному автовокзалі, на залізничному вокзалі станції Київ-Пасажирський, біля станцій метро «Житомирська», «Видубичі», щоб змусити директорів пасажирських перевезень сплачувати гроші за подальшу «кришу» та нібито формальну охоронну їхнього автотранспорту через фіктивні договори.

Однак при спробі вчинити масштабний захват та підкорити собі пасажирських перевізників на залізничному вокзалі м. Києві 11.04.2013 року зібралось біля 30-40 озброєних, вогнепальною та холодною зброєю молодиків з числа охоронної фірми. При спробі вчинити протиправні дії, працівниками управління карного розшуку ГУМВС України в м. Києві було затримано біля 30 осіб, в яких виявлено та вилучено холодну та вогнепальну зброї (дану інформацію можна знайти в базі «Армор», де міститься спецповідомлення). З даного приводу в Солом’янському районному управлінні розпочали 8 кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 263 КК України. Коли почали затриманих доставляти до райвідділу міліції Солом’янського районного управляння, туди одразу приїхав і сам КОВАЛЬ Євген Олександрович, та почав одразу вирішувати питання з керівництвом району міліції та прокуратури. На вирішення даного питання було витрачено 25 тисяч доларів США, і з 8 проваджень зробили 1. Тобто одна особа на прізвище Шульга Віктор, приїхала на залізничний вокзал і пороздавали семи своїм знайомим зброю та набої. Дана особа була швидко засуджена за два місяці, відносно останніх справи закрили. Серед даних осіб були ті люди, які на даний час перебувають в розшуку за вбивства на майданні під час революції гідності. Після чого працівниками управління карного розшуку м. Києва знову та неодноразово були проведенні затримання певних їх учасників, однак керівництво охоронної фірми постійно данні питання вирішувало в прокуратурах, після чого справи закривались або зовсім не розслідувались, прикладом того є Максюра В’ячеслав (Шевченківський та Печерський район).

Так під час революції гідності, охоронна фірма почала брати активну участь у даних акціях на стороні «антимайдану та тітушок», де також і свою активну участь приймав і Кривохижа Олександр Іванович 17.10.1980 року народження. Являється ключовим фігурантом справи та важливим свідком по вбивству журналіста В’ячеслава Веремія, що мало місце в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року. Кривохижу О.І. зробили самим важливим свідком даних подій, так як він і сам в групі «тітушок» бігав з автоматом в руках. Однак слідству потрібно були свідки, серед який виявився Кривохижа, який дав повну «кладку» ні інших своїх напарників, навіть на тих які лише приносили продукти харчування. Однак всім виписали підозри по ст. 115 ККУ. Також Кривохижа був учасником вчинення інших протиправних дій на стороні «тітушок», під час проведення «революції гідності». Коли почали затримувати даних учасників з числа працівників охоронної фірми ТОВ «Спецзахист-плюс», за вчинення даних злочинів, було і затримано даного Кривохижу О.І., а інші втекли в АРК Крим. Для Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України було недостатньо доказів по доведенні причетності інших ключових фігурантів справи, тоді вирішили серед встановлених осіб знайти саме того який надасть всі необхідні покази на інших, серед них виявився саме Кривохижа О.І. Зрозуміло останній охоче погодився на це, хоча сам брав участь у масових заворушеннях та вбивствах під час «революції гідності» зі сторони так званих «тітушок», про що знали і слідчі ГПУ і ГУБОЗ який на той час супроводжував справу ( а саме відділ того самого Коваля, щоб ніхто не дізнався про його причетність до даних осіб, він вирішив сам їх ліквідувати). Однак потрібні були покази на інших більш вагомих людей, обставини про яких були прикрашенні деталями розповідей Кривохижі, які охоче за свою винагороду надавав під диктовку останній. На даний час дане провадження направлене до суду Шевченківського району м. Києва, куди потайки приходить Кривохижа О.І.

Кривохижа О.І. приймав іншу активну участь у злочинних діях також на стороні «тітушок» пов’язану з незаконним вивозом (викраденням) зброї, бойових припасів зі складів Міністерства внутрішніх справ, що відбувалося в лютому місяці 2014 року під час проведення «революції гідності». Аналогічну роль він відіграє і в даному провадженні, в якості свідка, хоча був особисто в мікроавтобусі зі своїми колегами «тітушками», що заїжджав на територію складів озброєння МВС та внутрішніх військ, що в Святошинському районі м. Києва, та вивозили укороченні автомати «Калашникова» з набоями, з яких потім здійснювали злочини, а Кривохижу знову оформляють свідком. На даний час справа також направлена до суду.

Після реформи в міліції ліквідували підрозділи ГУБОЗ та УБОЗ, після чого Коваль Є.О. та його команда пішла працювати в Департамент карного розшуку МВС України, де пропрацювали біля 6 місяців. Їхня робота була недовгою та як працівників відділу Коваля, а особисто Дуба Сергія, заступник Міністра МВС України «П» викрив у здійсненні сприяння по поверненню власникам за гроші викрадених елітних автомобілів. Також останні займались справами на замовлення що стосувались в затримання в Україні певних осіб зі статусом «злодій в законні» та їх подальшої екстрадиції. За 150 тисяч доларів які були виділенні «злодієм в законні на прізвисько Гуга, якого до речі називають мусорским», Ковалем було затримано іншого злодія в законі на прізвище «Лаша». Після даних подій, про які дізналось керівництво ДКРа, заступником Міністра МВС України було прийнято рішення, щодо переведення Коваля Є.О., та його відділу в інший підрозділ. З даного приводу придумали кримінальну розвідку, де працювали останні, але також не довго. Перед початком проходження переатестації в підрозділах МВС, Коваль Є.В., та Дуб С.В., переводяться в Департамент внутрішньої безпеки МВС України, куди і згодом забирали своїх прибічників.

Вернемося до Кривохижі О.І. якого назвемо «торпедою», який на стільки вміло захопився даною справою (на всіх без винятку на кого скажуть давати показання), що одразу ще більше сподобався працівникам колишнього ГУБОЗу МВС України Ковалю та його заму Дубу, які до речі знали останнього ще до подій «майдану». Так як, щомісячно отримували грошові кошти з вищевказаної охоронної фірми. Дані працівники колишнього ГУБОЗу Коваль та Дуб на даний час працюють, як би це не здивувало – у внутрішній безпеці МВС України, де Кроваль сховався на посаді першого заступника начальника Департаменту внутрішньої безпеки МВС Укараїни. Де по сьогоднішній день він вміло використовує можливості Кривохижі О.І., якого просто використовують як «в народі називають торпедою», для провокації та фальсифікації різного роду надуманих хабарів, надання неправомірної вигоди та іншого, в свою чергу останній має імунітет перед законом та підтримку останніх у вирішенні «любих питань».

Однак працівниками управління карного розшуку ГУНП у м. Києві довелося задокументувати протиправні дії Кривохижи О.І., що дуже не сподобалось борцям з корупцією Ковалю та його заму Дубу. На даний час кримінальне провадження № 12016100000000217 відносно Кривохижі О.І., за ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 309 КК України слухається в Броварському районному суді Київської області. Однак в силу певних обставин та втручання певних вищезазначених працівників та байдужості прокуратури не вдалося довести вину Кривохижі О.І. по іншим епізодам злочинної діяльності, а саме за ч. 3 ст. 189, ч. 2,3 ст. 206 КК України. Так як написані заяви ще в травні місяці 2015 року на конкретну адресу протиправних дій Кривохижі О.І., від потерпілих з числа директорів автостанцій ті інших представників пасажирських перевезень, першочергово розглядались тими же працівниками Ковалем та Дубом, та їх підлеглими коли вони працювали в Департаменті карного розшуку МВС України, які туди перевилися після ліквідації підрозділу ГУБОЗ.

Регіон Україна

Категорія органу перевірки центральний орган виконавчої влади

Назва органу перевірки Міністерство внутрішніх справ України

Реквізити рішення про проведення перевірки наказ Міністерства внутрішніх справ України від 14.11.2014 № 1229

ПІБ особи, щодо якої здійснюється перевірка ДУБ Сергій Васильович

Посада заступник начальника відділу боротьби з екстремізмом управління боротьби з організованими злочинними групами та міжнародною злочинністю Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ України

Дата подання Заяви про застосування заборон, визначених законом —

Дата подання Заяви про не застосування заборон, визначених законом 24.11.2014

Повідомлення керівника органу про початок проведення перевірки повідомлення Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ України від 26.11.2014 № 9/11-16807

Висновок про результати перевірки —

Регіон Україна

Категорія органу перевірки центральний орган виконавчої влади

Назва органу перевірки Міністерство внутрішніх справ України

Реквізити рішення про проведення перевірки наказ Міністерства внутрішніх справ України від 14.11.2014 № 1229

ПІБ особи, щодо якої здійснюється перевірка КОВАЛЬ Євген Олександрович

Посада заступник начальника управління боротьби з організованими злочинними групами та міжнародною злочинністю — начальник відділу боротьби з екстремізмом Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ України

Дата подання Заяви про застосування заборон, визначених законом —

Дата подання Заяви про не застосування заборон, визначених законом 24.11.2014

Повідомлення керівника органу про початок проведення перевірки повідомлення Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ України від 26.11.2014 № 9/11-16807

Висновок про результати перевірки —

Ця розповідь про те чим на даний час займається Кривохижа О.І., у вільний від роботи час, коли не залучається Ковалем для спецоперацій дачі чи провокації хабара…..

Комісарук Олексій, який забрав до себе Кривохижу, у вільний від роботи час як хобі мав захоплення зніматись в епізодичних ролях кримінальних авторитетів, злочинців, засуджених, в серіалах серед яких «Ловушка», та інші. При цьому останній пропонував приймати участь в таких же епізодичних ролях і Кривохижу О.І., який погоджувався та відвідував певні знімальні майданчики, що також підтверджується інформацією з фотокарток із «однокласників». Згодом Кривохижа знайомиться з Борисюком Віталієм чоловік Наталії Сумської, входить до нього в довіру, та в свою чергу отримує від нього грошові кошти та впливові зв’язки в КМДА. Гроші отримує на розвиток пасажирських перевезень в місті Києві, та обіцяє Борисюку отримання великих прибутків з даного бізнесу. Також Кривохижа через Борисюка та інші зв’язки намагається пробити собі посаду в КМДА в якості радника Кличка по транспорту. При цьому Кривохижа заручається підтримкою директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Козловського Олександра Володимировича, який надає останньому в оренду сумнівні площадки для паркування автотранспорту від Київпастранссервіс. Дані площадки, а саме по проспекту Глушкова, 5 та територія біля станції метро «палац Україна» Кривохижа О.І., використовує для посадки та висадки нелегальних перевізників.

Керівництво

Директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Козловський Олександр Володимирович

dvbbbbb html m2e25da08

Телефони приймальні

(044) 202-63-13, (044) 202-63-63, (044) 202-63-33 тел/факс

Обов’язки та повноваження

Участь у формуванні та реалізації у м. Києві державної політики в галузі дорожньо-транспортного комплексу, телекомунікацій, інформатизації.

Впровадження заходів щодо сприяння розвитку, вдосконаленню та організації ефективного функціонування інфраструктури дорожньо-транспортного комплексу міста, телекомунікаційних мереж та мереж зв’язку загального користування.

Проведення єдиної політики в питаннях розвитку підприємств дорожньо-транспортного комплексу, телекомунікацій, інформатизації.

Надання пропозицій, розробка та впровадження заходів щодо покращення інвестиційного клімату для залучення коштів у розвиток інфраструктури дорожньо-транспортного комплексу, телекомунікацій, інформатизації.

Забезпечення організації обслуговування населення підприємствами дорожньо-транспортного комплексу, телекомунікацій, інформатизації.

Розробка і забезпечення організації реалізації цільових програм.

Створення та експлуатація інформаційних систем та систем управління на транспорті.

Перший заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури

dvbbbbb html m611d2cb0

Шпильовий Іван Федорович

0909 для ”ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

32 ответа

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ