Человек не терпит насилия!

Отмена дембельских?

Всім привіт!Хочу задати пару питань може хтось в курсі,шо дембелські мобілізованим отмінили? Нічого не розумію.Братуха каже шо в “Бердянському”загоні нифіга не дають.Там якийсь просто БЕЗЛАД в тому Бердянську.Може хтось поділиться номером довіри .може в когось е нормальний номер.а то ті що на офф сайтах фанарні.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Так. Є в нашій країні дуже ефективний орган в якому специ найвищої кваліфікації нададуть Вам відповідь на будь-які запитання пов’язані з проведенням АТО.
    Консультативно-дорадчий центр допомоги учасникам АТО
    тел. 044-256-90-76, 044-255-84-09.
    Звертайтеся — ДОПОМОЖЕМО!!!

  2. Добре.Дякую за надані номери.А то номери віставили а толку з цього ніякого.”падаждите”,”разберемся”.В цілому як і навкруги.Дякую “АТОшник”у )))) Слава Україні!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ