Человек не терпит насилия!

Як проводиться реорганізація у Тернополі в структурі МВС

Хто може зупинити весь цей “безпредєл”, який твориться не тільки в Тернопільській області, але і по всій Україні, а саме у сервісних центрах по наданню послуг, які раніше називалися МРЕВ і входили в структуру ДАІ?
Із реорганізацією, яку зараз проводить Міністерство внутрішніх справ, у цій сфері нічого не змінилося, лише поміняли вивіски на будинках і на дверях кабінетів. Така ситуація не тільки в нашій області, але по всій країні, наскільки мені відомо. У сервісних центрах по наданню послуг при реєстрації, перереєстрації, знаттю з обліку, отримання посвідчень водія лише збільшилися черги, з’явилися невідомі платежі, так як немає стендів з інформацією, за що люди платять, копій квитанцій ніхто не отримує з громадян на руки, квитанції каса видає в одному екземплярі, які і забирають працівники сервісного центру, хамське відношення працівників сервісного центру до громадян, які звертаються за консультацією до них.
Але як може щось змінитися в цих установах, коли там залишилися всі ті ж працівники, які працювали в МРЕВ, очолюють ці установи корупціонери, які і раніше контролювали роботу цих закладів? Так Тернопільський регіональний сервісний центр очолює пан Вишневський С.Ф. Ця особа, яка зараз публікує свої статті в газетах, де розказує, як все прекрасно, як всі центри працюють за принципом “єдиного вікна” (я би це назвав “в одну кишеню”, а саме кишеню Вишневського), що кожен громадянин може звернутися до будь-якого з центрів, незалежно від місця проживання та реєстрації, де отримає кваліфіковану послугу, безкоштовно оформляється свідоцтво про реєстрацію. Що непотрібно при оформленні договору купівлі-продажу, довідки-рахунку, яка, як запевняє Святослав Вишневський, була чи не основним джерелом комерційних надприбутків в МРЕВ.
Та чому пан Вишневський не розкаже у своїх виступах та статтях, хто видавав ці довідки-рахунки та контролював їх виписку і отримував ці надприбутки. Це ж він сам і відповідав за видачу довідок-рахунків, роботу торгівельних організацій, роботу автосалонів, які виписували довідки-рахунки, роботу автошкіл, які готували водіїв.
Також нехай розповість, як він реєстрував автомобілі із підробленими бріфами, які ввозилися із закордону і ставились вперше на реєстрацію на території України. Підробивши бріф, де змінив рік введення в експлуатацію такого автомобіля, нараховувався податок вже за іншим коофіцієнтом, а різницю цього податку пан Вишневський залишав собі у кишені. А це не сто і не двісті гривень ,а тисячі гривень з кожного такого автомобіля. А якщо порахувати, скільки таких автомобілів було зареєстровано паном Вишневським, то це мільйони гривень, які не отримала держава і які осіли в кишені цього горе-працівника.
З цих коштів, які він незаконно отримав, зловживаючи своїм службовим положенням, пан Вишневський побудував в с.Біла Тернопільського р-ну немаленький будиночок. Купив квартиру в Тернополі. Купив вантажні автомобілі вартістю орієнтовно 40-50 тисяч євро, на які наймає водіїв і ті займаються перевезенням вантажів.Придбав легковий автомобіль Toyota RAW4 за 50 тисяч доларів США та автомобіль Toyota Camry. І це ще не весь перелік придбаного за скромну зарплату цього чиновника.
І цей шановний пан має совість, честь, гідність говорити про комерційні надприбутки? Куди дивиться прокуратура та служба безпеки в нашій області? Чому такі люди до цього часу займають посади? Пройшло два роки, як змінилася влада в Україні і покровитель, який “кришував” пана Вишневського, а саме заступник прокурора в Тернопільській обл. п. Банах С.В. звільнений. Можливо, пан Вишневський залишається на своїй посаді тому, що прийшов до влади його кум, начальник управління юстиції в Тернопільській області п.Кольцов Є.С.? Велика сила — кумовство на сьогоднішній час!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. Повністю згідний з автором листа. Я теж місяц назад переоформляв свій автомобіль в Тернополі в сервісному центрі , то затратив на це аж два дня, і заплатив за все 1500 гривень. Гнати в шию таких працівників сервісних центрів . За що їм держава плотить гроші . Ми їх кормемо . Наші податки які ми платимо ідуть ім на зарплату. Та таким посадовцям взагалі непотрибно платити заробітню плату , вони за один день заробляють стільки , що простому громадянину потрібно цілий місяць працювати.

  2. Корупція у так званому сервісному центрі нашого міста нікуди не ділась.Переконалась нещодавно на власному прикладі. Два дні я потратила свого часу на переоформлення власного авто. Коли я стояла 3 години у великій черзі на огляд, то чула як хлопці коло мене домовлялись про сприяння у вирішенні питання отримати гарні номера. В цьому питанні виявляється може помогти якийсь тут пан Вишневський. Сказали що гарний номер коштує 4 тис. гр. і дорожче залежно від комбінації цифр.Що ж це за такі реформи, якщо якийсь посадовець Вишневський вільно торгує держпродукцією.

  3. Шановні тернополяни власники транспортних засобів , чому ви всі мовчате до якого часу будети терпіти ці знущання посадовців, які сидять, і сиділи у своїх кабінетах при любій владі яка була і є в нашій державі .
    Я більше чим переконаний , що кожний із власників транспортного засобу хочаби раз але звертався у Сервісні центри по наданю послуг по реєстрації та перереєстрації транспортних засобів колишне (МРЕВ). Чому до цього часу вже при цій владі ,яку люди нашої держави ціною свого життя дали їй ,мовчить, та піариться на телебачені , в газетах , що проводять реорганізацію, люструють чиновників попередньої влади!А змін ми ніяких не відчуваємо .
    Хочу,ще раз зазначити , що робота працівників Сервісних центрів по наданю послуг при реєстрації транспортних засобів надзвичайно негативна .Жодної “революції” як зазначає шановний Вишнєвський не відбулося і не відбудеться . Та і як можуть відбутися якісь зміни коли всі корупціонери які працювали при попередніх владах залишились на своїх посадах. Які вони використовують як свою власність . І завдяки яких набивають грошима свої кишені.
    Шановний пан Вишнєвський на своєму брифінгу повідомляв,що МВС нарешті розпочало ліквідацію ще радянських за своєю суттю міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділів Державної інспекції безпеки дорожнього руху -так званих МРЕВ .Яка цеж ліквідація ? Це просто зміна назви на Сервісні центри.А все залишилось так як було і раніше . Тіж самі працівники — корупціонери, таж сама структура МВС . На мій погляд це не реорганізація , а замилення очей.

  4. Чи то реформування МВС України чи компроментація принципу?
    Так зване реформування МВС України насправді є відволікаючим моментом, який застосував міністр А. Аваков для того, щоб самому втриматись у міністерському кріслі. Насправді – це не реформи, а пародія. А воно і не дивно. Поставте одне просте запитання: «Хто проводить реформування МВС України?»
    Аваков толком не знає, для чого створена міліція, чи то поліція. Його радники абсолютно ніякого відношення до міліції не мали і досконало її роботи не знають. Більше того, окремі з них мали у свій час непорозуміння із законом, проходили по кримінальній справі.
    В Україні росте злочинність, а як з нею боротись Аваков поняття не має. Ті висококваліфіковані фахівці, які могли організувати роботу МВС України по боротьбі зі злочинністю, не влаштовували Авакова і він їх звільнив, тому що у них був авторитет в особового складу МВС. А Аваков на їх фоні виглядав сірою мишкою, яка опинилась не у своїй тарілці. Як в народі говорять: «Розумний керівник підбирає собі розумних заступників і підлеглих, дурень – підбирає дурнів, щоб на їх фоні виглядати розумним. »
    Реформи в МВС України потрібно було проводити вже давно, але реформувати потрібно в першу чергу систему МВС, а не заміняти людей в найнижчій ланці МВС України.
    На хвилинку уявіть собі, що агроном за освітою, прийшов працювати в Міністерство охорони здоров’я і став проводити реформи, замінивши в першу чергу медсестер та санітарок. Скажіть, від цього збільшиться кількість ліків у лікарнях? Лікарі стануть краще лікувати? Хірурги будуть успішніше робити операції? Чи покращаться самі умови лікування в лікарнях? Правильно, ні, і ще раз ні. Потрібно міняти систему і зміни робити з верху до низу. Міністерство повинен очолити спеціаліст. І зверху вниз повинна іти переатестація і люстрація особового складу. А що зробив А. Аваков? Він замінив найнижчу ланку в системі МВС і кричить на весь світ, що провів реформи. В той же час підпорядкував безпосередньо Міністерству внутрішніх справ України, БХСС, БНОН, УБОЗ, патрульну службу поліції.
    Що таке патрульна служба поліції? Для чого вона створена і кому повинна підпорядковуватись? В першу чергу – це підрозділ поліції, який повинен впливати на охорону громадського порядку і зобов’язаний займатись профілактикою, не допущенням та розкриттям так званих вуличних злочинів, як то: хуліганства, пограбувань, різного роду адміністративних порушень, вчинених у громадських місцях. Аналіз цих злочинів зобов’язані робити в кожному РВ, УМВС області і оперативно реагувати на злочинність у громадських місцях, задіюючи для цього патрульну поліцію. Тепер виникає запитання: «Яким чином начальники МРВ УМВС будуть впливати на вуличну злочинність?» Патрульна поліція їм не підпорядкована. Те, що в даний час робиться в системі МВС України, можна назвати одним словом – «дебілізм.»
    В реформуванні МВС дуже важливу роль відіграє такий фактор як підбір кадрів. Звернемо увагу на те, як проводиться підбір кадрів у МВС за часів А. Авакова. А сьогодні туди набирають психічно хворих, раніше судимих, наркозалежних, збувачів наркотиків, осіб, які в минулому вже себе дискредитували в системі МВС України і були звільнені.
    Первинні звання присвоюються зразу «майор міліції (поліції)», через місяць – другий «підполковник», а ще через місяць – «полковник».
    Все вище перераховане – це злочин, це корупція, зловживання службовим становищем. Як хочете називайте, але це не реформа системи МВС України. А. Аваков не знає, чим повинна займатись міліція (поліція), не може організувати належним чином її роботи і тому, щоб його не звинуватили у некомпетентності, почав так зване реформування, а насправді перевів увагу громадськості з себе на своїх підлеглих найнижчої ланки. Поки черга дійде до нього, то він вже для себе «тепле» місце знайде.
    Тепер, що стосується матеріального забезпечення особового складу поліції. Так, розмір заробітної плати для кожної людини має значення, але поряд з цим потрібно створити пакет соціального захисту для працівників поліції.
    На сьогоднішній день держава не забезпечує поліцейських житлом. За 6 – 10 тис. гривень поліцейський невзмозі купити собі квартиру чи дім. Тоді виникає запитання: « А як бути? Брати хабарі?» Ні, потрібно підготувати і провести у Верховній Раді закон, згідно якого поліцейський, який прослужив у ОВС 10 – 15 років міг би взяти безвідсотковий кредит для купівлі житла. Якщо поліцейський бездоганно прослужив 25 – 30 років, за нього держава сплачує 10-15% кредиту за житло. Співробітник поліції повинен бути застрахований за державний рахунок на випадок втрати здоров’я чи загибелі при виконанні службових обов’язків. Безплатне обслуговування в медичних закладах як поліцейського, так і членів його сім’ї, дитячий садок, безплатне навчання у вищих учбових закладах як поліцейського, так і його дітей – все це повинна гарантувати держава. А якщо поліцейського звільняють достроково або за дискредитацію, то він зобов’язаний повернути всі затрати, які понесла на нього держава.
    Підбір кадрів та освіта також мають важливе значення. Потрібно повернутись до трьохрічної освіти – бакалаврів. Від лейтенанта і до капітана включно цієї освіти достатньо. Для кар’єрного росту потрібна вища освіта, котру можна здобути по рекомендації колективу та начальника МРВ УМВС. Ні один керівник, котрий поважає себе і думає про перспективу не дасть позитивної характеристики-клопотання на навчання п’яниці, ледарю, неробі. І на протязі додаткових двох років навчання в навчальному закладі спеціаліст отримує вищу освіту і для нього відкривається перспектива службового росту.
    В ході реформи системи МВС потрібно скоротити ряд служб. Але це потрібно робити виважено і обґрунтовано. Потрібно змінити-реформувати і саму систему освітніх закладів МВС України.
    Нажаль, як зазначалося вище, для проведення реформ потрібні знання, бажання, та відповідні спеціалісти. Не даремно більшовики після жовтневого перевороту у 1917 році на роботу в ЧК запрошували спеціалістів із поліції, жандармерії та ін., а вже пізніше, в 30-ті роки, коли вони навчили працівників ЧК всієї специфіки роботи, їх розстріляли.
    В Україні стоїть питання по-іншому: всіх вигнати, а потім, як Бог дасть може і сам втечу? Як по-вашому – це реформи? А може це переведення стрілок? Можливо збір грошей? Як думаєте ви?
    Олігархи для своєї безпеки і безпеки своїх рідних утримують охорону, а хто забезпечить охорону громадського порядку в населених пунктах України, хто забезпечить недоторканість життя, майна громадян України? Хто забезпечить правовий захист громадян від злочинних посягань?
    За проведення таких реформ потрібно судити! Ганьба!!!
    Заслужений юрист України,
    почесний працівник МВС України ,
    кандидат історичних наук
    Шуманський Василь

  5. Який збиток державі нанесено прийнятям постанови КМУ №941 від 18 листопада 2015р.

    2 тисячи підприємств закрилися , мінімум 5 працівників в цих підприємствах було в штаті –це 10000 чоловік безробітних.
    2 тисячи підприємств щомісячно платили податки в бюджет по 4000 гривнів.- це 8000000 грн. в бюджет не поступає коштів щомісяця.
    Одна третя цих підприємств працювали на загальній системі оподаткування –це приблизно 660 підприємств.Це при оборотах в середньому сто тисяч в місяць(це мінімальний дохід таких підприємств це ще 13,5 мільонів грн. податків в бюджет) .
    Після прийняття постанови КМУ № 941 від 18 листопада 2015р.10000 людей які стали на біржу бо залишились без роботи ,держава платить щомісяця приблизно 15 міліонів грн.. І того можно підрахувати ,що приблизо держава втрачає щомісяця від таких нововведень ще 36,5міліонів грн. . І це, ще не все. Крім того , що постановою знищили середній бізнес , породили корупцію , та створили монополію в сервісних центрах по наданю послуг, а саме при оформлені договорів купівлі-продажу транспортних засобів, кошти за реєстрацію договору брати не повинні, та насправді з людей знімають від 100 до 300 грн. при реєстрації транспортних засобів і люди платять в касу сервісних центрах не 380-420 грн. за реєстрацію транспортного засобу , а 600-750 грн. в залежності в якому сервісному центрі реєструють придбаний траспортний засіб . Хоча вартість спец продукції(номерний знак, свідоцтво про реєстрацію) по всій Україні коштує однаково. Крім того в сервісних центрах біля адміністраторів , які реєструють договора купівлі –продажі, утворюються черги де людям приходиться чекати по 2-3 години.
    Також треба зазначити , що адміністратор ,який реєструє договори купівлі-продажі грубо порушує податковий кодекс України , а саме статі 162.1,167,168,173.
    В статі 173,3 податкового кодексу чітко прописано , що юридична особа яка укладає (реєструє) договір купівлі-продажі рухомого майна , являється податковим агентом і зобов’язана виконувати всі визначені функції податкового агента, тобто вимагати сплатити податок фізичній особі , яка реалізує свій транспортний засіб.
    В сервісних центрах податковий кодекс ігнорують , чим грубо порушують всі статті цього податкового кодексу. В законі про сервісні центри по наданню послуг , теж жодного абзацу не прописано, що до укладання договорів купівлі –продажі, як повинно це проводитись і оформлятися договіра купівлі –продажі не порушуючи при цьому інші закони . Одне слово , що прописано в законі про сервісні центри це складати потрібні угоди при перереєстрації транспортного засобу . А , що це за угода , не зрозуміло .
    Ось які постанови виносить наш Уряд.

  6. Втрачині надії та сподівання від проведених реорганізацій МВС.

    Незрозуміло чому автолюбителі нашої тернопільської області змирилися із обслуговуванням ,яке надають на сьогоднішній день в сервісних центрах МВС , невже ми сподівалися та надіялись на такі зміни . Чому громодяни нашої області повірили таким зрадницьким словам Св’ятослава Вишневського в.о.директора регіонального сервісного центру МВСУ в області . Невже можна було надіятись на якісь зміни,що відбудуться в цій сфері обслуговування , коли її очолює людина, яка всю свою трудову діяльність лише, те і робила ,що обдурювала людей , зловживаючи своїм службовим положенням вимагаючи кошти від громадян нашої області які зверталися в МРЕВ.
    Не заглиблюючись в історію про поперенє перебування Вишневського на посаді інспектора МРЕВ ДАІ хочу зазначити , що пан Вишнєвський з перших днів свого призначення на посаді в.о. директора сервісного центру неодноразово виступав в засобах масової інформації , переконуючи нас , що все змінилося , що всі послуги в сервісних центрах на високому рівні обслуговування, що безкоштовно одразу оформляються свідоцтва про реєстрацію(силаюся на публікацію 19 грудня 2015р.)
    Та, що ми на сьогоднішній день маємо. Громодяни які звернулися в сервісний центр для переєстрації своїх автомобілів які придбали і експлуатували вже по декілька років , повинні чекати по два , три дня (то комп’ютер неможе в базу війти , то МРЕВ де був зареєстрований автомобіль не дає підтвердження , то відправляють до нотаріуса за витягом чи немає на транспортний засіб заборони ). І так людину по два , три дня ганяють , аж поки як кажуть : «клієнт дозріє» і начинає за відповідну виногороду домовлятися із працівниками сервісних центрів , або із їхніми підставними особами , які знаходяться в приміщеннях , чи на тереторії сервісних центрів .
    Но це , ще не все для переєстрації тепер ввели, що автомобіль повинен обов’язково оглянути експерт (хоча ця послуга була необов’язкова і була відмінена ). Та в зв’язку з реорганізацією огляд експерта тепер необхідно, і за те, що експерт звірить номера на автомобілі , необхідно заплатити 250грн. А недай , бог власнику автомобіля замінити двигун на своєму автомобілі без поперднього дозволу сервісного центру, то за таке і кримінальну справу можуть завести на власника даного автомобіля . Хоча номер двигуна вже давно перестали вписувати в свідоцтво про реєстраію, тому ,що двигун являється одним із агрегатів транспортного засобу.
    Але цю проблему теж можна вирішити в сервісному центрі . Для вирішення такої проблеми, пан Вишневський в Кременецькому сервісному центрі дозволив вирішувати ці питання .Для цього власнику транспортного засобу необхідно заплатити 6000грн.
    Так хотілося б запитати у пана Вишневського , що змінилося у вашому підрозділі ?

  7. Доброго дня . Звертаються до Вас як активіст ВО « Автомайдан Тернопіль». Хочемо звернути Вашу увагу на корупцію в центрах надання послуг в Тернопільській області, яку очолює та стимулює Вишневський Святослав Федорович. Пан Вишневський протягом тривало часу працює у даній структурі і знає всі можливості як користуватися своїм службовим становищем. До останнього часу основним джерелом комерційних надприбутків пана Вишневського була видача та контроль за випискою довідок – рахунок , контроль за роботою торгівельних організацій , роботу автосалонів, які виписували довідки – рахунки, роботу автошкіл, які готують водіїв. На даний час у зв’язку із зміною законодавства та скасуванням довідок – рахунок дана особа збільшила побори з автошкіл. За кожну особу яка закінчила навчання в автошколі пан Вишневський заберає з автошколи по 500 грн., а за здачу екзаменів на права та іспиту на небезпечні вантажі отримує по 1000 грн. Дана особа займається продажем номерних знаків, навіть ті серії які ще в області не присвоювалися наприклад ВО1000ВМ, ВО1000ВО ,ВО1000 ВТ і так дальше, хоча в області порядкова серія ВОхххх ВН. За такий державний номерний знак пан Вишневський встановив таксу в розмірі 500 доларів США.
    Щоб створити ілюзію зразкового центру надання послуг пан Вишневський встановив камери відео спостереження, а автомобілі елітних марок як переоформлялися без власників так і переоформляються наприклад Mercedes ML 320 № кузова 4JGBB22E58A381031 ні власника ні представника власника по дорученню навіть близько не було в центрі надання послуг Тернопіль. Даний факт можна підтвердити відео з камер спостереження але звісно це нікому не покажуть, а от інтерв’ю що автомобіль можна переоформити за пів години транслюється в засобах масової інформації, хоча даний процес для простих людей затягується у чергах по 6-8годин. А також в зразкових центрах надання послуг тільки він продає Свідоцтва на газ по 300 гривень ,в якому тільки він продає номерні знаки від 100-500$,в якому він виробляє Дозвола на переобладнання по1000 гривень ,як що дозвіл зроблений не у Вишневського то простій людині зробити переобладнання не реально бо по словах Вишневського має зібратися комісія з 7 чоловік які будуть визначати чи правильно зроблене переобладнання чи ні, або їхати в м.Кременець в якому працює його швагро і зробить це переобладнання за 5 тисяч гривень. Просто Овшорна зона пана Вишневського це місто Кременець .В даному місті у центрі надання послуг працює його швагро Юра Пташник через якого реєструються всі автомобілі в яких є проблеми з документами або з номерними агрегатими автомобілів,тому що перевірки туда не доїжають . Перевірки максимум то доїжають до Почаївської Лаври або до дачі пана Вишневського. І це ще не весь список корупційних зловживань цього чоловіка.
    З цих коштів, які він незаконно отримав та продовжує отримувати, зловживаючи своїм службовим становищем, пан Вишневський купив квартиру в Тернополі,квартиру в Болгарії, побудував будинок в с. Біла Тернопільського району приблизною вартістю 200 – 250 тис. дол., в якому пожив не більше п’яти років, побудував другий будинок в с. Смиківці Тернопільського району. Елітний будинок-хонка під м. Почаєвом, по сусідству із своїм кумом, славнозвісним прокурором-корупціонером Банахом. На території є ліс і приватне озеро, декілька квадро-циклів на яких їздять на незаконні полювання. Тут часто відпочивають можновладці та приближені до них особи, які кришують його незаконну діяльність. Також у власності Вишневського є десяток вантажних автомобілів, орієнтовна сума кожного складає 40-50 тисяч євро, декілька нових екскаваторів JCB 3CX, вартість кожного від 70-80 тисяч євро. Також придбав для себе і дружини нові автомобілі Toyota RAW 4 , Toyota Camry та SKODA OCTAVIA A5. На даний час являється одним з співвласників будівництва багатоквартирного будинку по вул.. С.Стадникової , 2. Одним словом він є власником приватної «БУДІВЕЛЬНО-ТРАНСПОРТНОЇ КОМПАНІЇ»!
    І це ще не весь перелік придбаного майна за скромну зарплату цього чиновника. Пройшло два роки як змінилася влада в Україні, і покровитель , який «кришував» пана Вишневського, а саме прокурор Тернопільської області п. Банах С.В. звільнений . Можливо, пан Вишневський залишається на своїй посаді тому, що прийшов до влади його кум, начальник управління юстиції в Тернопільській області п. Кольцов Є.С.? Можна зробити висновок, що куми пана Вишневського дуже піклуються про його подальшу долю, оскільки кум п. Банах С.В., який працює на даний час деканом юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету влаштував його на посаду старшого викладача кафедри кримінального права та процесу.
    Скільки часу ми не писали не дзвонили на номера довіри, результату нуль. Всі скарги ігноруються чи то Тернополем чи то Києвом. За що тоді ми боролися, якщо тут свої крадуть роками та обкладаються кумами які теж при посадах. Якщо Ви не звернете увагу то ми будем діяти радикально: будем перекривати дорогу Тернопіль-Львів і маєм дуже багато хлопців з АТО які нам допоможуть, хлопцям теж не втямки за що вони там стоять, а тут всяка «тварюка» краде краде і нажертися не може. Змінився тільки президент, а всі інші як крали так і крадуть, ще й їм вищі посади по виділяли! Давайте разом починати змінювати країну, а не просто міняти «свиней біля корита»!!!
    Велика сила — кумовство на сьогоднішній час!

    До листа прикріпляю посилання на попередні наші звернення.
    ВО «Автомайдан Тернопіль»
    1. http://7days-ua.com/news/avtomajdan-maje-chymalo-pretenzij-do-ter nopilskyh-daivtsiv-i-kerivnytstva-mvs/
    2. http://zz.te.ua/yak-pratsivnyky-terno pilskoho-mrev-do-pensiji-hotuyutsya-foto/
    3. https://ord-ua.com/2016/03/14/yak- provoditsya-reorganizatsiya-u-ternopoli-v-strukturi-mvs/
    4. http://zz.te.ua/yak -zhyruje-kerivnytstvo-ternopilskoho-mrev/
    5. http://www.tneu.edu.ua/faculty/uf/ department-kpp-uf/staff-kpp-uf/7586-vyshnevskyi-sviatoslav-fedorovych.html

  8. Доброго дня . Звертаються до Вас як активіст ВО « Автомайдан Тернопіль». Хочемо звернути Вашу увагу на корупцію в центрах надання послуг в Тернопільській області, яку очолює та стимулює Вишневський Святослав Федорович. Пан Вишневський протягом тривало часу працює у даній структурі і знає всі можливості як користуватися своїм службовим становищем. До останнього часу основним джерелом комерційних надприбутків пана Вишневського була видача та контроль за випискою довідок – рахунок , контроль за роботою торгівельних організацій , роботу автосалонів, які виписували довідки – рахунки, роботу автошкіл, які готують водіїв. На даний час у зв’язку із зміною законодавства та скасуванням довідок – рахунок дана особа збільшила побори з автошкіл. За кожну особу яка закінчила навчання в автошколі пан Вишневський заберає з автошколи по 500 грн., а за здачу екзаменів на права та іспиту на небезпечні вантажі отримує по 1000 грн. Дана особа займається продажем номерних знаків, навіть ті серії які ще в області не присвоювалися наприклад ВО1000ВМ, ВО1000ВО ,ВО1000 ВТ і так дальше, хоча в області порядкова серія ВОхххх ВН. За такий державний номерний знак пан Вишневський встановив таксу в розмірі 500 доларів США.
    Щоб створити ілюзію зразкового центру надання послуг пан Вишневський встановив камери відео спостереження, а автомобілі елітних марок як переоформлялися без власників так і переоформляються наприклад Mercedes ML 320 № кузова 4JGBB22E58A381031 ні власника ні представника власника по дорученню навіть близько не було в центрі надання послуг Тернопіль. Даний факт можна підтвердити відео з камер спостереження але звісно це нікому не покажуть, а от інтерв’ю що автомобіль можна переоформити за пів години транслюється в засобах масової інформації, хоча даний процес для простих людей затягується у чергах по 6-8годин. А також в зразкових центрах надання послуг тільки він продає Свідоцтва на газ по 300 гривень ,в якому тільки він продає номерні знаки від 100-500$,в якому він виробляє Дозвола на переобладнання по1000 гривень ,як що дозвіл зроблений не у Вишневського то простій людині зробити переобладнання не реально бо по словах Вишневського має зібратися комісія з 7 чоловік які будуть визначати чи правильно зроблене переобладнання чи ні, або їхати в м.Кременець в якому працює його швагро і зробить це переобладнання за 5 тисяч гривень. Просто Овшорна зона пана Вишневського це місто Кременець .В даному місті у центрі надання послуг працює його швагро Юра Пташник через якого реєструються всі автомобілі в яких є проблеми з документами або з номерними агрегатими автомобілів,тому що перевірки туда не доїжають . Перевірки максимум то доїжають до Почаївської Лаври або до дачі пана Вишневського. І це ще не весь список корупційних зловживань цього чоловіка.
    З цих коштів, які він незаконно отримав та продовжує отримувати, зловживаючи своїм службовим становищем, пан Вишневський купив квартиру в Тернополі,квартиру в Болгарії, побудував будинок в с. Біла Тернопільського району приблизною вартістю 200 – 250 тис. дол., в якому пожив не більше п’яти років, побудував другий будинок в с. Смиківці Тернопільського району. Елітний будинок-хонка під м. Почаєвом, по сусідству із своїм кумом, славнозвісним прокурором-корупціонером Банахом. На території є ліс і приватне озеро, декілька квадро-циклів на яких їздять на незаконні полювання. Тут часто відпочивають можновладці та приближені до них особи, які кришують його незаконну діяльність. Також у власності Вишневського є десяток вантажних автомобілів, орієнтовна сума кожного складає 40-50 тисяч євро, декілька нових екскаваторів JCB 3CX, вартість кожного від 70-80 тисяч євро. Також придбав для себе і дружини нові автомобілі Toyota RAW 4 , Toyota Camry та SKODA OCTAVIA A5. На даний час являється одним з співвласників будівництва багатоквартирного будинку по вул.. С.Стадникової , 2. Одним словом він є власником приватної «БУДІВЕЛЬНО-ТРАНСПОРТНОЇ КОМПАНІЇ»!
    І це ще не весь перелік придбаного майна за скромну зарплату цього чиновника. Пройшло два роки як змінилася влада в Україні, і покровитель , який «кришував» пана Вишневського, а саме прокурор Тернопільської області п. Банах С.В. звільнений . Можливо, пан Вишневський залишається на своїй посаді тому, що прийшов до влади його кум, начальник управління юстиції в Тернопільській області п. Кольцов Є.С.? Можна зробити висновок, що куми пана Вишневського дуже піклуються про його подальшу долю, оскільки кум п. Банах С.В., який працює на даний час деканом юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету влаштував його на посаду старшого викладача кафедри кримінального права та процесу.
    Скільки часу ми не писали не дзвонили на номера довіри, результату нуль. Всі скарги ігноруються чи то Тернополем чи то Києвом. За що тоді ми боролися, якщо тут свої крадуть роками та обкладаються кумами які теж при посадах. Якщо Ви не звернете увагу то ми будем діяти радикально: будем перекривати дорогу Тернопіль-Львів і маєм дуже багато хлопців з АТО які нам допоможуть, хлопцям теж не втямки за що вони там стоять, а тут всяка «тварюка» краде краде і нажертися не може. Змінився тільки президент, а всі інші як крали так і крадуть, ще й їм вищі посади по виділяли! Давайте разом починати змінювати країну, а не просто міняти «свиней біля корита»!!!
    Велика сила — кумовство на сьогоднішній час!

    До листа прикріпляю посилання на попередні наші звернення.
    ВО «Автомайдан Тернопіль»
    1. http://7days-ua.com/news/avtomajdan-maje-chymalo-pretenzij-do-ter nopilskyh-daivtsiv-i-kerivnytstva-mvs/
    2. http://zz.te.ua/yak-pratsivnyky-terno pilskoho-mrev-do-pensiji-hotuyutsya-foto/
    3. https://ord-ua.com/2016/03/14/yak- provoditsya-reorganizatsiya-u-ternopoli-v-strukturi-mvs/
    4. http://zz.te.ua/yak -zhyruje-kerivnytstvo-ternopilskoho-mrev/
    5. http://www.tneu.edu.ua/faculty/uf/ department-kpp-uf/staff-kpp-uf/7586-vyshnevskyi-sviatoslav-fedorovych.html

  9. Шановний активіст ВО “Автомайдан Тернопіль” хочу запитати Вас чи зверталися ви офіційно від Вашої організації в контролюючі органи, а саме в Генеральну прокуратуру , Службу Безпеки України, НАБУ, комітет по корупції . В мене буде до Вас пропозиція , якщо у Вас є відповіді від перерахованих вище сказаних установ то залишіть свій контактний телефон на цьому сайті , з вами зв’яжуться і посприяють , щоб було проведено детальну перевірку цього шановного пана Вишневського .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ