Человек не терпит насилия!

Комахоголові шпигунолови…

Ви бачили це? Я теж бачив. Журналістам це здалося переконливим тому, що вони не поставили два простих питання:

Як в СБУ дізналися, що є такий запис?
Хто був третім в машині і яка його доля?

Оскільки Контора “опустила” ці запитання потоком псевдо-доказів, пояснюю. Вся історія від початку — штатна (за напрацюваннями НКВС 30-х років ХХ століття) провокація. Ця стандартна “розводка”, або “комбінація” використовувалося і МВС, і КДБ аж до розвалу СРСР.

Почнемо з долі водія. Запис з відеореєстратора авто міг передати СБУшникам тільки він. Для ідентифікації осіб — на відео їх немає — потрібен свідок. Відтак склався омріяний ще в анекдоті про КДБ партизанський загін з трьох людей, один з яких — провокатор-зрадник.

Сама ж оперативна комбінація дуже проста. Співробітники Спецслужби підготували в лісі закладку, на яку підловили пару, обрану для провокації. З запису зрозуміло, що підозрювані навіть не знали, що в цій сумці.

Пояснити, чому “розробляли” саме пару? Їх простіше ламати. Розповідаю. Якщо хлопець кохає дівчину, то “обробляти” його будуть просто — катуючи його подругу у сусідній кімнаті або взагалі поруч із ним. І так само, відповідно, допиватимуть її.

І це не просто катування! Це катування за інструкціями, прописаними ще при Ягоді. Бо вірність традиціям — “це наше все”.

Шматок льоду в голові, крематорій в серці і руки в формаліні

Це вся реформа КДБ УРСР, яке ми знаємо під назвою СБУ. Вони базікають про викриття шпигунів, але це навіть не смішно. І справа не в тім, що тут такого не могло бути тому, що не могло бути ніколи. Хоча Краснов — авантюрист ще той. Справа в тім, що співробітники СБУ нездатні (професійно нездатні!) виконувати завдання з виявлення ворожої агентури. Вам довести це?

Як приклад можна навести факт, що наприкінці правління Віктора Януковича СБУ очолював громадянин РФ Якименко. Можна пригадати, як Кримське управління СБУ перейшло на бік ворога практично у повному складі. А потім ситуація повторилася в Донецькій та Луганській областях.

Про яку здатність боротися із російською агентурою може йти мова, коли в трьох регіонах України НЕзрадниками під час окупації виявилися всього кілька десятків (!) співробітників Служби? Нічого, що терористичним угрупуванням “Восток” керує офіцер (!) СБУ, колишній командир донецької групи “Альфа” Олександр Ходаковський? Чи, може, згадаємо, хто провів диверсантів 45-го полку спецназу ГРУ РФ в Донецький аеропорт?

З нещодавнього

Марія СТОЛЯРОВА від початку своєї журналістської роботи в Україні відкрито (!) діяла в інтересах терористів та російських окупаційних військ. Після цього: отримала всі (!) дозволи на роботу в Україні і була призначена на керівну посаду в інформаційній службі “Інтера”.
В українському ефірі вийшов її пропагандистський шедевр “Я била на войнє”. (https://www.youtube.com/watch?v=HL2glX6pB-Q&sns=fb) Але до її помилки в прямому ефірі у СБУ до неї не було ЖОДНОЇ претензії!

medium stoljarrovvaa

І хай вас не розводять назвою “НІС” (“національні інформаційні системи”) — це інформаційна служба “Інтера”. І не вірте в надумані конфлікти між керівниками “НІС” та “Інтера” — це один монолітний інформаційний холдинг. Вони добре знали, кого беруть на роботу.

Вам мало?

Поліна ЦИТОРІНСКАЯ. Чули про таку? То доводжу до Вашого відома, шановні читачі, що Столярова НЕ перша, кого прохлопала Служба Брелків України. Як доказ наводжу фрагмент аналітичної записки, що мала опинитися на столі Голови СБУ Валентина Наливайченка. Не знаю, опинилася чи ні. І хай Вас не дивує російська мова в документ. Це фрагменти аналізу лише одного з “навколокримських” ток-шоу на ТРК “Україна”:

“Данный спец-выпуск можно рассматривать как пример профессиональной информационной атаки (спецслужб) РФ по Украине. Эта атака является заранее подготовленной частью информационной войны, которая проводится в рамках военной операции. И она несопоставимо более опасна, чем откровенно пропагандистские программы российских центральных каналов…”

“…Исходя из характера подготовки программы, эта атака — первая в череде информационных диверсий, в которых будут задействованы, в первую очередь, телеканалы «Украина» и «Интер»…”

“…Всем процессом от идеи создания самой программы до прямых команд ведущим управляла гражданка РФ Полина Циторинская. Она же определяла порядок и длительность всех элементов программы и прочее. Характер управления программой, выбор спикеров, оперативное отсеивание и пресечение любых проукраинских комментариев и фактов, исключает саму возможность случайных совпадений (ошибок), и указывает на высочайший профессионализм…”

Це інформація ДСК ЦТ (для службового користування, цілком таємно), як і всі документи, що лягають, або можуть лягти на стіл Голові СБУ. Звідси запитання: яке я маю право це публікувати? І звідки я знаю дослівно весь текст?

Відповідаю: “секретку” я не підписував, відтак жодних зобов’язань у мене немає. Але уявіть підплінтусний рівень роботи СБУ!

Незважаючи на наявну доказову інформацію, кадровий співробітник ФСБ Поліна Циторінская відкрито працювала на українському телеканалі. Більше того — без будь-яких перешкод, в прямому ефірі ТРК “Україна” забезпечувала інформаційну підтримку анексії Криму!
Рішення про її затримання співробітники СБУ прийняли, коли вона ПОВНІСТЮ виконала своє завдання і повернулася в РФ.

СБУ не тільки не зупинила її діяльність всім наявним складом у понад 33 тисячі довоєнного штату. Служба навіть не змогла з’ясувати її дівоче прізвище (Хохлова) та по батькові (Михайлівна). Не з’ясували і історію її шлюбу. Пояснення було вбивче: “вона не веде діяльності в соцмережах…”. Це — справжній (!) рівень “Української Спецслужби”.

Про який пошук шпигунів і терористів може йти мова, коли вони допустили проїзд терористки з вибухівкою до Києва (грудень 2014 року)! Вам розповідають, що вони її контролювали. І взяли, коли все з’ясували. А якщо б ця пані рванула себе у потязі чи в автобусі?

А тепер я Вам трохи розповім про лугандонського ватажка Сергія Корсунського, що вільно (!) пересувався Києвом на віджатому “лексусі”. (https://www.youtube.com/watch?v=RSgTE70YYrs) Коли його візит набув розголосу, СБУшники страшенно образилися, що журналісти влаштували галас замість того, щоб по-тихому повідомити їх. Проте, коли “чєкістам” нагадали, котрий це візит тільки до Києва саме цього (є й інші) лугандонця, — “захисники держави” попустилися і взяли його десь під Полтавою.

Цікаво, що про інші візити Корсунського їх попереджали. У мене запитання: вони відпускали його за оперативною необхідністю, чи за бабло?.. Якщо по документах факти візитів не проходять — то, пробачте, за бабло. А це вже робота в інтересах ворога, тобто — зрада.

Практично всі теракти, що готуються проти України лугандою та донбабве, попереджаються ще в зоні АТО. Дуже часто попереджаються саме добровольцями, волонтерами та журналістами. Здебільшого робота СБУ — це просто оформити затримання. Одним з тих, хто теракти попереджав — був Олег Мужчиль, відомий в АТО як “Лісник”. Проте як тільки він відкрито вказав кураторам свого підрозділу на профнепридатність особового складу СБУ і відмовився у подальшому підкорятися наказам невігласів — його вбили на очах його дитини. А потім розповіли суспільству, що він російський диверсант.

За вбивство “Лісника” ніхто не відповів. “Альфа” в тій історії була тільки зброєю. Значно цікавіше, хто саме віддавав наказ.

Густо засмерділо 1937 роком, “єжовщіною”

Ця практика, схоже, сподобалася, і ось затримали Станіслава Краснова та Оксану Шелест. Це ж так просто — можна звинуватити будь-яку людину! Заяви, що вона російський диверсант і, як їм здається, запитань у суспільства не буде. Шановні помиляються — запитання будуть. Тому що по кількості зрад перші місця тримають МВС України та СБУ зі своїми агентами. І цей сумнівний рекорд залишиться непереможним в історії цієї війни. Що б ці структури не робили, вони не відмиються від цього лайна ніколи!

p.s.

Може, хтось чув про кримінальне провадження за фактом ухилення від сплати податків А. П. Яценюком? Чули про якусь перевірку історії про святкування ним свого першого мільярда? Протік був від російського фінансового аналітика Степана Демури. Але перевіряти таку інформацію — це обов’язок СБУ. Чому тиша?

А де кримінальні провадження проти українських постачальників, що й досі без перешкод забезпечують окупантів в Криму та на Донбасі?

Де кримінальне провадження за фактом розміщення понад тисячі сирійців в СМТ Яготин, Київської області? Нічого, що нам відкрито закидають терористів і забезпечують їх житлом? Нічого, що це роблять в умовах війни, коли уряд вкрай погано забезпечує навіть вимушених переселенців з Донбасу?

А про перевірку роботи самого кадрового управління СБУ хтось чув? А, між іншим, саме вони набирали штат, який зрадив присязі під час окупації. Пропорційно ментів-зрадників, звичайно, більше. Але саме СБУ в першу чергу несе відповідальність за тисячі загиблих громадян України. Розібратися із перекупленими ментами та агентурою, не допустити створення терористичних осередків в Криму та на Донбасі — то був їхній прямий обов’язок за Законом та посадовими інструкціями.

Павло ВАСИЛІЄВ, “ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

33 ответа

  1. Что удивляться. СБУ — это филиал ФСБ. Они не только соучастники уничтожения Украины. СБУ — один из главных кремлёвских инструментов. Результат налицо. Фактически уничтоженная страна.

  2. Когда уже эти горе-специалисты уймутся. Им все равно о чем писать — об погубленом урожае, о вреде ежедневного потребления хлеба, о перспективах животноводства и т.д.
    Они универсальные знатоки, все обо всем знают. И самое главное делают выводы граничащие с маразмом и глупостью. Откуда они берутся? Статья самый настоящий бред и скорее всего заказуха. Если бы этот некто василиев знал хотя бы азы агентурно-оперативной работы то в тексте это было бы видно. А так какой-то сумбур и эмоции. Мудак одним словом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ