Человек не терпит насилия!

Завдяки патріотичним силам Дніпропетровщини було зірвано черговий сепаратистський форум!

Сьогодні на Дніпропетровщині було здійснено чергову спробу втягнути мешканців міста в діяльність сепаратистської структури очолюваної скандальним громадським діячем — Сергієм Шапраном.
Варто відзначити, що ця спроба не була першою, однак як і у минулі рази стала провальною для її організаторів завдяки реакції патріотично налаштованих громадян, які не бажають жити у черговій «Народній Республіці», «вмиваючись кров’ю» рідних та близьких.
За кошти Кремля, Шапран щоразу намагається зібрати навколо себе багаточисельну аудиторію та під приводом просування ідей реалізації т.зв. «економічної автономії Дніпропетровщини», влаштувати повстання автономістів, які бажають жити у Росії і стояти на колінах перед режимом Путіна або навмисно прибули до нашого міста для реалізації плану з дестабілізації обстановки.
Завдяки присутності у конференц-залі центру «Менора» патріотів, головний сепаратист Дніпропетровська — Шапран, під час своїх виступів був вимушений змінити риторику зустрічі та фактично перетворив замовлений Кремлем захід у напівдружню бесіду з молоддю, основною темою якої стало обговорення нагальних проблем підлітків.
Хочемо зауважити, що більшість присутніх на зібранні молодиків були запрошені на захід за незначну суму коштів, які організатори обіцяли виплатити після закінчення заходу…
Підсумувавши результати проведеного горе-автономістом форуму, можна з впевненістю сказати, що Шапран черговий раз не виправдав довіри кураторів та витратив гроші РФ на благо України, сплативши орендну плату за приміщення та роздавши «кишенькові кошти» молоді.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ