Человек не терпит насилия!

ЛАПІ на лапу

Голова фракції “Самопоміч” Олег Березюк поширив офіційну заяву, що міністр аграрної політики Олексій Павленко більше не представлятиме його політсилу бо заразився корупцією.
Цікаво подивитися на банер в холі мінагро про те, якими прозорими стали процедури призначення на конкурсній основі керівників в порівнянні з попередниками.
Питання “Де? Як? і Коли?” проходив конкурс на заступника Держпродспоживслужби Лапа Володимир Іванович, який успішно розпочав в міністерстві кар’єру з так званої дерегуляції, а насправді проводив системну роботу по знищенню систем державного контролю в АПК.
За прогнозами медиків через вісім років в Україні хворих людей на цукровий діабет буде 6-7 мільйонів, а діабет це тільки третє місце після онкологічних захворювань. Ви колись задумувались звідкіля беруться ці хвороби. Саме харчові продукти це той будівельний матеріал з якого протягом життя формується наш організм. Як це не важко але треба визнати генофонд Української Нації вже знищено.
Коли стало зрозуміло що такі дії високопосадовців призвели до колосальних втрат надходжень державного бюджету, Лапа заявив, що для фінансування органу державного контролю шукатимуть донорські кошти!!! Це він про що? про хабарі.
Але життя йде, хочеться їсти пити гуляти, транші за дерегуляцію закінчуються, ось і вирішив Лапа підзаробити на “прем’єрських прозорих, чесних та конкурсних” призначеннях в.о керівників територіальних органів Держпродспоживслужби, а кого саме ?- нині діючих керівників обласних управлінь ветеринарної та фітосанітарної служби.
А тепер, шановні читачі, до уваги невеличке портфоліо цих людей:
“Генпрокуратура порушила кримінальну справу відносно Жука Олександра Васильовича — заступника начальника Держветслужби України. Він підозрюються в отриманні великих хабарів за надання дозволу на ввезення в Україну морепродуктів. У підозрюваного вилучені грошові кошти на суму біля $180 тис. На думку експертів, факт затримання співробітника Держветслужби за хабарі можна назвати безпрецедентним, оскільки раніше такі справи спускалися на гальмах.”
“Начальника Головного управління ветеринарної медицини у Харківській області затримано за вимагання та отримання хабара в розмірі $70 тис. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Управління СБУ в Харківській області Віктор Коломієць.”
“Суд виніс вирок у справі начальника головного управління ветмедицини Волині Богдана Лозинського, якого звинувачували в пособництві у злочині та пропозиції хабара у розмірі 42 тисячі доларів.”
“Как сообщает пресс-служба Донецкой областной прокуратуры, против 4 должностных лиц одной из ветеринарных клиник Мариуполя расследуется уголовное дело по факту получения взятки.”
У Кіровограді на хабарі затримано головного фахівця фітосанітарної лабораторії. Експерт вимагала від громадянина 4 тисячі гривень хабара. Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції затримали посадовця під час отримання нею частини неправомірної вигоди.
Одного з керівників Державної фітосанітарної інспекції Луганської області затримала на хабарі Служба безпеки України.
Набув чинності вирок Сарненського районного суду Рівненської області щодо обвинувачення інспектора Державної фітосанітарної інспекції Рівненської області, який неодноразово одержував неправомірну вигоду від підприємців.
“Як повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області, 4 квітня в УМВС України в Закарпатській області звернувся підприємець, який повідомив про те, що від нього вимагають хабар в розмірі 12000 гривень службові особи головного управління ветеринарної медицини в Закарпатській області.”
“Сотрудники отдела по борьбе с экономическими преступлениями Николаевского городского управления милиции, при получении взятки, задержали директора лаборатории ветеринарно-санитарного контроля за качеством продукции на Центральном рынке города Николаева.”
“На днях работники госслужбы борьбы с экономической преступностью совместно с областной прокуратурой поймали ветеринара-взяточника в Днепропетровске. Об этом сообщили в пресс-службе ГУ МВД Украины в Днепропетровской области.”
“Учора працівниками прокуратури області спільно з УБОЗ викрито на «гарячому» незаконну діяльність головного лікаря управління ветеринарної медицини одного із районів області. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.”

“Служба безпеки затримала за хабарництво керівника Управління ветеринарної медицини Чернігівської області, його заступника та двох керівників районних управлінь.
Про це повідомив голова СБУ Василь Грицак під час наради за участю Президента Петра Порошенка.”
“Купить документы для свиньи за 4 тысячи. Несколько месяцев назад в Днепропетровской области заведующего отделением ветеринарной клиники задержали за коррупцию. “Ветеринар требовал от фермера 4 тысячи гривен за выдачу свидетельства и регистрационных удостоверений на свиней. 16 июля 2015, во время получения указанных денег, он и был разоблачен правоохранителями”, – сообщают в ведомстве.”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. як можна призначити на посаду людинуґ.яка е аналітиком. На своій сторінці пан ЛАПА пишаеться тим, що нема проблем у службі з скороченням,бо люди саді звільняються за маленьку платню.ЦЕ НОРМАЛЬНИЙ КЕРІВНИК.А цікаво як він живе на таку зарплату. Він призначений ,щоб розвалити всі служби с/г контролю.По всій краіні працівники процюють по накатаній. Нема ні позиціі ні політики у служби.Закани і постанови суперечать один одному.Подивіться вимоги для проходження конкурсу/досвід не потрібен/,а що потрібно?БАБЛО.НАПРИКЛАД ФІТОСЛУЖБА. Там Романченко прикритий Челомбітком і надалі косить бабло.Продано все.І як пан Романченко пройшов ЛЮСТРАЦІЮ.тЕСТЬ ДОПОМІГ? Ура я за карантин.

  2. А Ви іншу роботу б спробували поки ще молодий із ентузіазмом, чому прив’язалися до карантину. Ви образована людина, гарно знаєте українську мову, вільно нею володієте. Всі перед вами ворота відкриті, а Ви незаходите. Чи можливо у душі ви сам Корупціонер, а на інших звертаєте?

  3. Мені все одно що думає Лапа, але Ви чому переходите границю. Гляньте на себе у дзеркало, а потім пишіть дурниці. І запам’ятайте за Вами віднині стежитимемо не думайте, що Ви грамотний користувач ОРД.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ