Человек не терпит насилия!

Корупційні руки «правоохоронців» добрались до Української національної лотереї

Українська національна лотерея єдина з трьох гравців на ринку країни, власником якої є громадянин України, і якій довіряють мільйони українців.

УНЛ – підприємство зі 100% іноземними інвестиціями. З жовтня 2015 року власником підприємства є Кіпрська Компанія “Пірсум Сервісиз Лімітед” (Pirsum Services Limited), а кінцевим бенефціарним власником є – громадянин України Сергій Піндич. Безпосереднє відношення до діяльності лотереї має почесний консул Республіки Філіппіни в Україні Валерій Коваленко (Сегій Піндич є його помічником), у власності доньки якого – Яни Коваленко, перебуває сам офіс компанії.

Діяльність підприємства вважається найуспішнішою, навіть в умовах кризи, що не змогло зостатись без уваги «голодних правоохоронців».

З початку грудня 2015 року генеральний директор УНЛ Андрій Бочковський намагається привернути увагу громадськості до тиску, який з усіх боків почали чинити працівники прокуратури, адже ці дії спрямовані виключно на рейдерське захоплення компанії та направлені головним чином на заміну діючих власників – більш зговірливими.

На підтвердження позиції Андрія Бочковського свідчать самі факти.

Корольовським районним судом міста Житомира, під контролем і за проханням прокуратури, 10.11.2015 винесено незаконне рішення, за яким громадянин Швейцарі? Пітер Рудольф Шетті, про існування якого стало відомо лише з вказаного рішення суду, набув право власності на підприємство «Українська національна лотерея».

Цю першу спробу зміни керівництва допущено не було.

Проте, вже 16.12.2015 підприємство було покарано – цілий день тривали обшуки в офісі.

Як стало відомо пізніше, прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за фактом шахрайства та зловживання службовим становищем керівниками УНЛ, і саме в рамках цієї справи проведено обшуки.

Вже за розмовою при закритих дверях з’ясувалось, що організували всі ці справи з метою подальшого отримання щомісячного прибутку від доходів УНЛ пан Генеральний прокурор Віктор Шокін за домовленістю з В.о. начальника головного управління «К» СБУ Павлом Демчиною, а їх ідейним натхненником став скандально відомий, колишній заступник Генерального прокурора часів Яреми – Анатолій Даниленко, який навіть після звільнення не полишив свої тіньові напрацювання в сфері корупції та продовжує співпрацю у цій сфері вже з діючим Генпрокурором.

Дивна ситуація, генеральною прокуратурою гучно заявлено, що всі справи, підслідні Антикорупційному бюро передані Артему Ситнику, чому ж справа по Українській національній лотереї (підслідна НАБУ) не передана, та ще й на відміну від справ по Майдану, так активно розслідується, співпадіння?

Вказана ситуація, наче вирвана з історії 90-х років, банальне, пряме, незавуальоване захоплення підприємства, що б отримувати «долю» за «кришування». Зрозуміло, що в силу віку пан Шокін просто не знає інших методів і все рубає сокирою, Даниленку без різниці як вони будуть реалізовувати його ідею, але ж Демчина мав би бути більш вибірковим в методах.

Найгірше, що ми починаємо звикати до таких випадків, а він показовий – НАБУ підконтрольне Генеральному прокурору, який продовжує радянські традиції і методи як в тиску на бізнес, так і в тотальному контролі над правоохоронними органами.

Олесь Собко, для ”ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

16 ответов

  1. “підприємство зі 100% іноземними інвестиціями”. где украинская часть ? правильно было назвать кипрско-филиппинско-маланская национальная лотерея. 100% обнал и валюта в офшор!!! что, мудачье, на хвост наступили? при чем здесь НАБУ, где коррупция? назначить налоговою проверку и по итогам пару лямов-лярдов в бюджет насчитается полюбасу. бедные, несчастные, блядь

  2. Заказуха тупа…теж менi сотворили робочi мiсця, iнвестори))) i яка користь державi вiд таких iнвесторiв? Побачимо чим закiнчиться…Паша Демчина порожняк не гонить))) он Волга ледве випригнув на умовне. Лохи, щоб платити по тихому з незаконної мінімізації прибутків та конвертації коштів тепер будете сосати… Ща ще ліцензію на гральний бізнес вам через суд призупинимо, глянемо в очі інвесторам))) куди ж цікаво ці інвестиції мільйонні шли, тра глянути…по ходу раніше під виглядом інвестицій ввозили продукцію, товари, авто і т.д. без сплати митних платежів…

  3. Работа в прокуратуре является средством производства,т как дает возможность заработка.Форма
    извлечения прибыли любая,но важен результат. Чем выше зарплата тем выше ставки,неуемность
    аппетита к наживе,корпоративность системы,в тч и через коррумпированную связь с гарантом Конституции.

  4. про які інвестиції в ігорному бізнесі можна говорити???шо,завезли кілька сот старих терміналів і це називають інвестиції?а,чому не поставите термінали для безготівкового розрахунку за лотереї?шо,сцикотно?бо,бабло уже не замутиш так просто,готівку ж легше замутити…нехай хлопці працюють-нариють,то закриють,не нариють,то не закриють)

  5. В этой рейдерской схеме фигурирует очень интересный человек. Некий юрист- Стас Олифиренко. Он известен рейдерскими захватами в Макеевке и Горловке. Надеюсь СБУ выведет его на чистую воду

  6. Обычный рейдерский захват.Демчина,Шокин,Даниленко.Эта тройка известна в кругу коррупционеров,как “смотрящие”.Громкие задержания,снятие откупных (40% от украденого) и полный порядок.Нород,не обижайся,мужикам нужно подзаработать перед Новым годом!Мэрри Кристмас!

  7. Обычный рейдерский захват.Демчина,Шокин,Даниленко.Эта тройка известна в кругу коррупционеров,как “смотрящие”.Громкие задержания,снятие откупных (40% от украденого) и полный порядок.Нород,не обижайся,мужикам нужно подзаработать перед Новым годом!Мэрри Кристмас!

  8. Та те “игровые автомты ” из прошлого уже все повесили все вывески лотереи, с лицензией срок которой истек полтора года назад. Я знаю особенности закона, что пока новую не выдали — можно даже просроченной пользоваться , но это обычный игорный бизнес!!

  9. Ещё Царь-батюшка, для поправки финансового состояния обедневших дворянских семей, раздавал им два вида преференций:1)право на проведение лотереи, 2)поставки продовольствия и фуража в воюющую армию. Вот Вам и вся финансовая подоплёка…

  10. Консул владелец предприятия в названии которого есть слово “національна” не кто инной как мошенник, не говоря уже о том что в нете никакой инфы по данному консульству нет.

  11. Консул владелец предприятия в названии которого есть слово “національна” не кто инной как мошенник, не говоря уже о том что в нете никакой инфы по данному консульству нет.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ