Человек не терпит насилия!

Правый сектор» опубликовал тайное письмо Минобороны Порошенко о намерении зачистить добровольцев на Донбассе

Вместо полноценного наступления на позиции боевиков Министерство обороны
Украины предложило президенту Украины Петру Порошенко применять атаки
добровольческих батальонов, в частности ДУК ПС. В МОУ надеются таким
образом не только доставить хлопот сепаратистам, но и дискредитировать
добровольческое движение. В «Правом секторе» возмущены такими намерениями
власти и обвиняют ее в геноциде патриотов. Соответствующий документ опубликовала пресс-служба «Правого сектора», передает
новость «Пресса Украины». В Минобороны убеждены, что «Правый сектор» негативно влияет на безопасную ситуацию в
государстве. Обнародованное письмо прокомментировал командир ДУК Андрей Стемпицкий. «Режим Порошенко-Яценюка-Авакова желает уничтожить нас руками СБУ и Министерства
обороны. 10 декабря сотрудниками СБУ был убит наш брат Олег Мужчиль «Лесник». С
целью сокрытия своего преступления СБУ в СМИ распространило информацию о том, что
«Лесник» был российским диверсантом, ватником. Для массового уничтожения наших
братьев, министерством обороны разработан план по отправке добровольческих
батальонов на Восток Украины с целью их полного уничтожения российско-террористичними войсками т.с. ДНР и ЛНР», — говорится в сообщении. По словам Стемпицкого, документ передали «патриоты из рядов МО». Читайте также: В житомирском колледже нашли полторы тысячи армейских сухпайков «Власть увидит, чем обернется предстоящий день рождения патриота Степана Бандеры», —
добавил военный.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 ответов

  1. Друже командире.Ми завжди поряд з тобою, якщо треба бити москалів, але, якщо будеш вимагати грабувати і підривати українські магазини, на нас не розраховуй!

  2. Стемпицький!Тебе скорійш за все не держава, а твої поплічники з криміналітету!Це дійсно реальність…

  3. Командире. У моєму запасному батальйоні вже в наявності п’ять бійців й ми з Нотаріусом готові прийти тобі на допомогу, коли треба пощипати тіньовиків. Нехай злодії тремтять.

  4. Стемпицький гніда!Вірю, що Ярош відкриє очі та вирішить питання зі зрадником. Таких потрібно розстрілювати прилюдно!

  5. Міністру внутрішніх справ України Авакову А.Б. Шановний Арсене Борисовичу! Просимо Вас, розглянути звернення громадськості Кіровоградської області та прийняти рішення за викладеними фактами в даному звернені. Занепокоєні станом реформування міліції в нову поліцію, а саме поборами співробітників начальником відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ МВС України полковником Приймак Євген Борисович та заступником начальника відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ МВС України полковником Погорелов Сергій Вікторович, які за довідки що надавались ВВБ для відділу кадрів на призначення в поліцію, вимагали від 1000 до 5000 доларів США залежно від посади. Мова не йде про чесність, порядність або професіоналізм тих кого зарахували або відмовили у вступі до поліції. Хто не мав визначених ними коштів, були звільнені за скороченням штатів, мотивуючи тим що у ВВБ є якийсь негатив не пояснюючи який, а ті по кому заведені кримінальні провадження але спроможні були сплатити вказані ними кошти були перепризначені на посади в поліцію. Мова йде про те що самі громадяни Приймак Є.Б. та Погорелов С.В. мають цікаві біографії. Всім відомі їх тісні стосунки з лідером харківської терористичної організації «Оплот» Євгеном Жиліним, з яким вони підтримують дружні стосунки, спілкуються через Skype, та працювали раніше разом в УБОЗ УМВС у Харківській області. Також достеменно відомо про те що Жилін Є. влаштував в помешканні Приймака Є. в АР Крим перевалочну базу для членів «Оплоту». Дорече квартиру Приймаку Є. подарувало керівництво ГУ МВС в АР Крим, у якості хабаря, за особистою згодою колишнього керівника ГУВБ Тулаєва О.С. Данні особи є останніми друзями Тулаєва О., яких не торкнулась люстрація. Де вони були під час Революції Гідності та чи встиг Приймак Є. прийняти присягу РФ у Криму або його відразу направили в «тил ворогу». Приймак Є.Б. та Погорелов С.В. не є мешканцями Кіровограду, проживають окремо від своїх родин, винаймають житло та раз на дві неділі, по черзі, їздять до Харкова до дому та в Київ до керівництва. Винайняти житло в Кіровограді можливо від 3000 грн., відстань від Кіровограда до Харькова 400 км., до Київа 300 км, розхід бензину на їх джипах від 15л на 100 км, заробітна платня в МВС «не дуже», та це все без урахування їжі собі та родинам. Математика не дуже складна. Встає питання можливо у них є додаткові джерела доходу, можливо в «Оплоті» додаткова зарплатня або кошти надходять з фонду кримської поліції? Прошу Вас перевірити доцільність перебування на даних посадах начальника Приймака Є.Б. та заступника відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ МВС України Погорелова С.В.

  6. Люди, Вы прогнали енакиевского,Гоните нах.. липецкого.Такой нищеты и коррупции в Украине не было никогда.Выходите, на Майдан,боритесь.Воры и коррупционеры-трусы.

  7. Крах системи «сім’я».
    І коли свої починають зраджувати, стає зрозуміло, що стан справ приходить в занепад, система починає руйнуватися.
    Всі кому потрібно, знають, як та з яких мотивів призначався за ініціативи Кучми пан Назаренко. Але крім боротьби з прокурорськими, сбушниками і міліціантами за надходження грошей із західних наземних пунктів пропуску через державний кордон України та підземних тунелів під ним, Назаренко перед відставкою вирішив, за проханням своєї доньки та її чоловіка, заробити на двох самопідйомних бурових установках В-312 і В-319 та нафтовидобувної платформи “Таврида”, які є власністю України.
    Розуміючи, що Автономну Республіку Крим та м.Севастополь продали та не збираються захищати, Назаренко «самостійно» прийняв рішення взяти участь в чергових епізодах широкомасштабного грабежу майна України та нанесення шкоди прибутку держави пов’язаного з видобутком природних ресурсів.
    За проханням доньки, а точніше її чоловіка — Диковицького, який очолює Департамент цінової політики НАК «Нафтагаз України» та знаходиться у списках Магнитського (заборонено в’їзд в США та ЄС), Назаренко надав команду «на користь свого зятя» відвести прикордонні катери (в доповідній Президенту вказано: … внаслідок штормового попередження …, а як російськи буксири під час шторму, зайшли, зачепили та взяли на буксир? Кому шторм, а кому не шторм!), які охороняли в нейтральних водах бурові установки В-312 і В-319, чим забезпечив чергове порушення суверенних прав України як прибережної держави на розвідку та розробку природних ресурсів у її територіальному морі та на континентальному шельф.
    Черговий етап порушення прав власності України відбувався за участю генерала з клану «Кучми» на фоні ризиків арешту в нетральних водах анексованих установок і платформи за позовом НАК “Нафтогазу України”. Внаслідок чергової домовленості «кумівського» чи точніше «кучмівського» генерала Назаренка, після відведення українських прикордонних катерів охорони — російською стороною змінено розташування у Чорному морі двох самопідйомних бурових установок В-312 і В-319 та нафтовидобувної платформи «Таврида».
    Тільки здогадуватися можна, скільки отримала чергова «сім’я».
    Як відомо, вартість лише однієї нової установки, під час закупівлі у 2011 році за $400 мільйонів НАК «Нафтогаз України», що продала Україні Норвезька компанія Ferncliff через дочірню компанію Standard Drilling за $220 мільйонів, на етапі розміщення в грудні 2010 року цього замовлення у ведучого сінгапурського виробника Keppel Fels складала $ 179 мільйонів.
    Чи поділилася львівсько-кримська «сім’я» Назаренка (починав службу зі Львова потів в АРК та з Криму свого генерал Бляшенко зібрав, якій і досі постачає з АРК морожену рибу та консерви незважаючи на всі блогади) з українськими «сім’ями» Порошенка, Гройсмана чи Яценюка (з яким напевно будує «Стіну») за черговий перерозподіл майна України? Чи винагороду від одних росіян, як завжди, поділили з іншими росіянами? Ще може Кучмі щось заніс? Але, як сказала дружина Назаренка, раніше перебуваючи на посаді головного бухгалтера в офісі на Мечникова, — не рахуйте чужі гроші, заробляйте, як можете…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ